Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית רמקולים 4.1 יש להם מגבר מובנה (כולם מתחברים לסאב ולסאב יש מגבר)

המתח שמתחבר לסאב הוא שנאי של 13.5V 2000MAH

יש מצב שאני מחבר אותו למערכת באוטו ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אני לא רואה סיבה רצינית למה שלא..

האוטו נותן 14.4 וולט (במצב תקין ממוצע) - ו2000 מיליאמפר זה בעצם 2 אמפר - שגם את זה אין לו בעיה לספק - השאלה היא כמה רגישות הכניסות של המגבר הזה - כביכול כמה וולט הPRE-IN צריך לקבל - אני יודע שבמערכות גדולות (מערכות תקליטנים..) הוולט בPRE-OUT יכול להגיע לפעמים ל20 וולט RMS....שאני לא מכיר רדיודיסק שמוציא את זה...

אם רגישות הכניסות במגבר היא תואמת פחות או יותר את יציאת ברדיודיסק - אז אני לא רואה בעיה - למרות שרמקולים של בית בנויים בצורה שונה מאלה של אוטו - ואוטו מתנהג אחרת מבחינה אקוסטית מבית - באוטו ישנם הרבה חלקים המחזירים תדר ברגע שפוגע בהם תדר מסויים (רזוננס)

תנסה - אם תהיה מרוצה - הכי טוב - מקסימום - לא הרסת שום דבר..

פורסם

לא נראה לי שאתה רוצה לעשות את מה שהבנתי..

בכל מקרה - חבר את המערכת לחשמל באוטו - דרך שנאי מתאים (2 אמפר 12 וולט..)

ועם בננה מהיציאות RCA של הרדיודיסק וכניסות במגבר שמובנה בסאב..

בדגש על יצאות וכניסות של RCA.

פורסם

איזה שנאי ?

מאיפה אפשר להשיג?

לא הכי פשוט לחבר לו בננה כמו שיש לשנאי שלו ולחבר פלוס ומינוס למצבר?

פורסם

המצבר של האוטו מפיק 12 וולט , ב50 אמפר בממוצע...

אתר לא רוצה לחבר מכשיר שעובד על 2 אמפר ל50..

גש להום סנטר הקרוב לביתך, תסביר את הרעיון של הרמקולים ל"דודו" והוא יתן לך ספק מתאים לרכב שיעבוד.

אם אתה שואל אותי - עזוב את כל הפרוייקט הזה..לפי דעתי זה לא ישמע טוב כי רמקולים של בית זה רמקולים של בית...

אוטו מתנהג אחרת...

פורסם

אבל אני השתמשתי בהם בכמה מסיבות ביתיות

אחרי החצי האוזניים שלך נשחטות :!::!::!:

ממש ממש ממש חזק

נ.ב

כמה עולה השנאי?

פורסם
המצבר של האוטו מפיק 12 וולט , ב50 אמפר בממוצע...

אתר לא רוצה לחבר מכשיר שעובד על 2 אמפר ל50..

גש להום סנטר הקרוב לביתך, תסביר את הרעיון של הרמקולים ל"דודו" והוא יתן לך ספק מתאים לרכב שיעבוד.

אם אתה שואל אותי - עזוב את כל הפרוייקט הזה..לפי דעתי זה לא ישמע טוב כי רמקולים של בית זה רמקולים של בית...

אוטו מתנהג אחרת...

אתה מטעה אנשים !

הוא צריך להתייחס פה רק לנתון של המתח! כ

אתה יכול לחבר לרמקולים גם 100A לא יקרה שום נזק! הצריכה המקסימלית של הרמקולים הם 2A (2000MA אז זה לא קשור כמה אמפר אתה מכניס.

רדיו דיסק של אוטו הצריכה המקסימלית עומדת על 10A אז אם תכניס לו מצבר של 100A הוא יהרס? איזה טעות לחשוב ככה.

גם המתח הוא מצויין. 13.5V גם אם תקבל 1V יותר או פחות זה יהיה מצויין לרמקולים שלך.

אתה לא צריך בכלל שנאי. אתה יכול לחבר ישירות למצבר. אבל מומלץ להשתמש עם פיוז. של 1.5A וריליי קטן שהרמקולים יפעלו רק עם הסוויץ או כשהרדיו דיסק מופעל.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

בתיאוריה כל מקור מתח צריך ספק זרם אינסופי, זה הגדרה של מקור מתח אידיאלי

אז זה לא צריך להיות משנה אם המצבר נותן 50A או 1000A

כל עוד הוא יכול לספק יותר ממה שצריך למכשיר, אז זה בסדר

פורסם

aviman: רמקולים של 40 וואט RMS בבית ישמעו חזקים מ-א-ו-ד.

ברכב זה שונה ותהיה צריך מגבר (ורמקולים שעמידים בהגברה שלו) הרבה יותר חזק בשביל להגיע לאותו ווליום.

• תוכן חדש...