Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני מפרסם במשך שבוע ביד2, אימפרזה 2008 יד שניה מליסינג ,

-בינתים לא קיבלתי אפילו טלפון אחד!

זה הגיוני ? חשבתי שזה יהיה יותר קל..

תודה למשיבים.

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

זה הכל משחק של כמה שוק יש לרכב, וכמה היצע יש בשוק.

אני יכול להגיד לך שהשבוע רכשתי ומכרתי רכב.

המוכר שפרסם מכר לי את הרכב תוך פחות מ-24 שעות מרגע הפרסום (מדובר ברכב מאוד נדיר שאין כמעט להשיג)

ויום אחרי שקניתי נסגרה עסקה על הרכב שלי (שאפילו לא הספיק לעלות ליד2) שהוא גם רכב מבוקש יחסית, שקשה למצוא במצב ראוי.

מנגד תנסה למכור יונדאי סונטה שנת 2006, ותגלה שלא מתקשרים, ושכבר מתקשרים תקבל הצעות של 25 מתחת למחירון.

ברכב שלך לא עם נתונים טובים, מדובר ברכב שנת 2008, סך הכל שנתיים עד שלוש על הכביש.

הוא היה מליסינג (בזמן שיש המון כאלו פרטיות נקיות למכירה) והוא כבר יד שניה, אותו אדם שיקנה אותו יהיה כבר יד שלישית, נגיד ואחרי שנה הוא יצטרך למכור, איך הוא ימכור רכב שיש כמו זבל בשוק יד שלישית שלוש\ארבע שנים על הכביש.

ואני מניח שגם הקילומטראז' לא עושה חסד עם הרכב שלך.

פורסם

זה הגיוני ? חשבתי שזה יהיה יותר קל..

כן זה הגיוני, השוק מוצף באימפרזות למכירה.

למה שרוכשים יתמקדו על האימפרזה שלך, כי היא מליסינג? זה רק מבריח אותם.

תוריד מחיר.

הגיע הזמן שכל רוכשי היפנטומטיות יצאו מהבועה שלהם.

קונים באלפים רכבי 1.6 אוטו' תוצרת יפן כי "היא סחירה ושומרת על המחיר", אחרי שנתיים שלוש כל השוק מוצף ברכבים כאלו למכירה.

במצב כזה הקונה מחזיק את המוכר בביצים ולא ההפך- "לא מתאים לך המחיר? יש לי עוד 100 רכבים זהים וזמינים לבדוק"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...