Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין בקניית רכב סופ"ש (משהו שיהיה לי נחמד חוץ מהליסינגאומט שיש לי) באזור של 306 או וולקן (לא ה XSI או 2.0) .

השאלה היא : רכב משנתון 93-96 ,מה עלות האחזקה הממוצעת (בהנחה שהמכלולים העקריים תקינים)

אני בוגר של ביה"ס PSI ולכן ברורות לי המחלות הגנטיות של המשפחה הזו, אבל לא העלות השנתית הממוצעת של רכבים אלו. לא רוצה שיפורים אלה רכב סטנדרט תקין.

האם כדאי להכנס לנושא?

מה כדאי לחפש ?

כל עצה

תודה

פורסם

ואני אוסיף שהמקבילה של וולקן היא כן 306XSI (עם כמה יתרונות לטובת הXSI) , ול16V היא ה306 S16 (לך תמצא ... אחת משתיהן)

מה שיהיה קל למצא ולתחזק יחסית יהיו הוולקנים וה306 XSIים.

עלות התחזוקה היא נגזרת ישירה של מה עשו לפניך.

לדוגמא ברכב שהיה לי - בטווח של 6 שנים עשיתי - חימום , מזגן (רדיאטור , יחידה פנימית), סידור של החלודות במסילות של הסאן רוף , פעמיים טיימינג , קלאץ' , כל המשולשים - ומה שאפשר שיפרתי , בולמים ולפני שקניתי ממש שיפוץ סרן אחורי.

לבעלים החדש של הרכב שלי יש בערך לתדלק ולסוע.

אם תמצא רכב שלא עשה את הרשימה הזו לאחרונה - אז יופיעו לך אלו בסדר ראנדומלי וכל כמה זמן.

בכלליות - תחשב לפי עלות טיפולים (נגיד 700-800 ש"ח - טיפול בשנה?) + תחזוקה רב שנתית 1500 ש"ח (פעם צמיגים , פעם מצבר , פעם קלאץ' פעם טיימינג) + תקלת הפתעה של כ2000 ש"ח + ישור קו ראשוני של כמה אלפי שקלים (כי אתה רוצה רכב ספורטיבי שתרגיש בטוח לסוע איתו מהר כן?)

כל השאר - דלק וביטוח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...