Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני משתמש ב 5800 עם SIM ישן לא דור 3 (אני חושב דור 2 או 2.5 אם יש בכלל הבדל ביניהם) ואין בעיות.

המכשירים היום כבר לא מחזיקים 6 שנים וגם לא חצי מזה.

ואני לא מתכוון לסתם רצון שדרוג אלא צורך כי המכשיר מתחיל לעשות בעיות.

אתה יכול לקנות מכשיר יד 2 בחצי מחיר ולשדרג כל תקופה קצרה יותר מאשר היית משדרג אם היית קונה חדש.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה על התגובה. אתה אומר ש"הדור 3 חסום" - מה כולל בדיוק הדור 3 ואיך משחררים את החסימה אם זה לא קשור לאורנג'? במידה ואני ארכוש את הנ"ל בחנות פרטית ואחרי כמה חודשים אני אהיה מעוניין לגלוש וכ' - אני אוכל לגשת לאורנג', להחליף את ה- SIM לדור 3 ולהפעיל שם את כל הפונקציות מבלי שאורנג' יעשו לי פרצופים?

האם המצלמה עובדת עם כרטיס סים של דור 2? האם ניתן להעביר את התמונות למחשב? אם אם להיות ממוקד יותר: איך זה בא לידי ביטוי אם אני מתקין על המכשיר הנ"ל סים של דור 2 במקום של דור 3?

תודה!

1. חסימת דור 3 נעשית דרך תפריט בטלפון, ובאותה צורה ניתן לבטל אותה. מבחינתי אין שום יתרון בדור ה 3 , חוץ משיחות וידיאו, אם צריך. מבחינת אורנג', יש 2 רשתות נפרדות כך שיתכן שבאיזור מסוים הקליטה של דור 2 תהיה טובה יותר מדור 3 ולהיפך.

2. אורנג' ניסו לשכנע שאחליף את הסים דור 2 שלי בסים דור 3, כי אז ההכנסות שלהם יגדלו. (חבילת הגלישה המפורסמת)

3. כפי שאמרו לך liorwohl ולירן, המכשיר מתפקד בדיוק אותו הדבר ולא אכפת לו איזה דור הסים. ההבדל הוא בתקשורת סלולרית עם רוחב פס גדול יותר בדור ה3 , שמאפשר שיחות וידיאו והעברת נתונים יותר מהירה.

ב 5800 המצלמה בינונית, כלומר מצלמת טוב באור יום. אם יש צורך בהדפסת תמונה בגודל מעל הסטנדרטי, או צילום בתנאי תאורה פחותים אולי תבדוק דגמים אחרים. ( ויקרים )

המכשירים היום כבר לא מחזיקים 6 שנים וגם לא חצי מזה.

ואני לא מתכוון לסתם רצון שדרוג אלא צורך כי המכשיר מתחיל לעשות בעיות.

מאיפה לך המידע הזה?

יש מכשירים מוצלחים ויש פחות טובים. ה 5800 נמכר כבר מספיק זמן ובינתיים לא שמעתי על בעיות חומרה.

אם משתדלים שהטלפון לא יפול ויחבט, אין סיבה שלא יאריך ימים. קניתי בכמה שקלים באי.ביי מגן מסך ונרתיק רך, כדי להקטין את הנזק אם המכשיר יפול בכל זאת.

נוקיה 5530 דומה, קצת נחות, אבל ללא ג'י.פי.אס וללא דור 3. תשקול אם המחיר שלו מספיק נמוך כדי שיהיה שווה לך לוותר על הניווט. אולי תוכל לקבל מאורנג' הסדר תשלומים טוב עליו.

בהצלחה

יהודה

פורסם

ממליץ להעלות את הגבול שלך ל 1200 - 1300 ש"ח ולקנות בחנות מכשיר חדש עם אחריות, בפרט אם אתה מחזיק אותו ל 6 שנים. לא ברור מה טוב במשומש, עם הסיכונים שמשהו דפוק , גנוב ויחסם לך בהפתעה, אולי נפל כבר כמה פעמים, וסוללה שכבר עברה חלק נכבד מאורך החים שלה.

בהצלחה

יהודה

למה הכוונה שהוא יחסם?.

אייל, לא מזמן רכש נוקיה E71 מאיזה אדם והוא משבח את המכשיר מפעם לפעם.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

יהודה, אבל רוב אלה שמוכרים פלאפונים ביד 2 הם ימכרו כגנובים? ותאמין לי, אם מישהו ימכור לי משהו שהוא גנוב ואני אוכל אותה הוא ישלם על זה כפליים פעם אחת על הפלאפון שקניתי ופעם אחת על הפעם השנייה שהייתי צריך לחזור אליו שוב. 

פורסם

אני פרסם נייד למכירה, אתה מתקשר אלי ואנחנו קובעים אצלי בבית (במקרה הטוב זה אצלי בבית), אנחנו נפגשים למטה אני מראה לך את המכשיר אתה מרוצה משלם לי עליו.

אחרי יומיים המכשיר נעול!

תתקשר אלי? המספר שהתקשרת אלי כבר לא זמין כי יש לי מספר מיוחד למכירות באינטרנט כדי שלא ישגעו אותי אחרי שמכרתי את הפריט.

תבוא אלי? נפגשנו ברחוב ומי יודע אם אני גר שם באמת? חושב להיכנס אלי לבית במעמד המכירה? הלו מותק זה לא רכב כולה פלאפון אין לך מה לחפש אצלי בבית בשביל טלפון נייד אז דפדף הלאה אני אמצא כבר פראייר אחר.

מבין איך אתה לא תעשה שום דבר לאף אחד?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יכול לקרות שתקנה בתום לב מכשיר גנוב, ולאחר זמן המכשיר ידווח כגנוב ויחסם מידית.

יהודה

כשאני קונה מכשיר יד 2 אני מחתים את המוכר על חוזה מכירה אליו מצורפת תעודת הזהות שלו, מספר הברזל של המכשיר והצהרה בה הוא חותם שהמכשיר חוקי, בבעלותו המלאה ושהוא מאשר מכירתו לי.

מי שלא רוצה לחתום, כנראה שיש לו מה להסתיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יהודה, אבל רוב אלה שמוכרים פלאפונים ביד 2 הם ימכרו כגנובים? ותאמין לי, אם מישהו ימכור לי משהו שהוא גנוב ואני אוכל אותה הוא ישלם על זה כפליים פעם אחת על הפלאפון שקניתי ופעם אחת על הפעם השנייה שהייתי צריך לחזור אליו שוב.

הרוב בסדר, אבל אם תיפול על המעט שמרמים?

אייל הציע להחתים וכו'. זה בודאי עוזר קצת.

אבל למה ללכת רחוק, אולי המכשיר לא גנוב אבל קיבל מכה חזקה והחליפו לו את הפלסטיקים?

אם מישהו קונה מכשיר לכמה שנים אז עדיף לשלם עוד קצת ולקבל אחריות כמו שצריך. בשביל הפרופורציה, העוד קצת הזה שווה לעלות של כמה חודשי שימוש בלבד.

יהודה

פורסם

STIO אני מוכר טל' נייד מתקדם במחיר לא גבוהה.

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=261104

הטל' כולל מצלמה 5 מגה, GPS, רדיו WIFI ועוד. המכשיר עובד עם SIM דור שני ודור שלישי, פתוח לכל הרשתות.

http://www.htc.com/www/product/touchhd/overview.html

אם תהייה מעוניין דבר איתי.

פורסם
אני פרסם נייד למכירה, אתה מתקשר אלי ואנחנו קובעים אצלי בבית (במקרה הטוב זה אצלי בבית), אנחנו נפגשים למטה אני מראה לך את המכשיר אתה מרוצה משלם לי עליו.

אחרי יומיים המכשיר נעול!

תתקשר אלי? המספר שהתקשרת אלי כבר לא זמין כי יש לי מספר מיוחד למכירות באינטרנט כדי שלא ישגעו אותי אחרי שמכרתי את הפריט.

תבוא אלי? נפגשנו ברחוב ומי יודע אם אני גר שם באמת? חושב להיכנס אלי לבית במעמד המכירה? הלו מותק זה לא רכב כולה פלאפון אין לך מה לחפש אצלי בבית בשביל טלפון נייד אז דפדף הלאה אני אמצא כבר פראייר אחר.

מבין איך אתה לא תעשה שום דבר לאף אחד?

אתה רוצה לנסות את היכולת שלי לאן אני מסוגל להגיע?... לא כדאי.

פורסם

תומר, אתה בכלל מכיר אותי שאתה יודע מה עיסוקי או במה אני עוסק שאתה יוצא בהצהרות.

אם יש לך משהו נגדי תגיד אולי נפתור לך את זה?

פורסם

יש לי נגדך דבר אחד, אתה עבריין מועד ומשחק אותה תמים.

1. אתה יוצא בהצהרות למה יקרה למי שירמה אותך כאילו אתה מינימום ראש משפחת פשע, הוכחתי לך בצורה כי פשוטה איך אתה לא תעשה לאף אחד כלום כל עוד לא תנקוט אמצעי זהירות לפני ביצוע הקניה. לעומתך, אייל מגבה את עצמו משפטית ולא יוצא בהצהרות מטופשות של "הוא ישלם על זה כפליים"

2. כבר דיברנו במסרים פרטיים על צורת הנהיגה שלך שמשום מה אתה אפילו לא זוכר איך אתה נוהג. רק שלא תיכנס לפאנקיה כמו הקשישה מהשרשור של רוני.

אני האחרון לנגח סתם, אבל אתה חוצה גבולות גם בדיבור שלך וגם בהתנהגות שלך על הכביש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, שוב אני אומר לך אתה סתם יוצא בהצהרות שאני איש פשע על סמך מה הנהיגה שלי שגם את זה אמרתי לך בפרטי שלא זכור לי שאני נהגתי בצורה הזאת יכול להיות שחבר לקח את הרכב ולא אני נהגתי עליו.

לגבי המקרה עם הפלאפון אני משלם, ואני אמור לקבל את התמורה הכי טובה ולא אמורים לדפוק אותי וגם אשלם על כך אני לא אהיה עורך דין שאתחיל לעשות מסמך לעצמי בשביל זה יש לי את שלי שאני משלם לו מספיק כסף שאני צריך אותו.

מאוד מסקרן אותי לראות איך תפעל ברגע שתשלם על משהו, וגם ידפקו אותך אחר כך על זה לכן אני משלם ואני מצפה לקבל את התמורה לכך בהתאם. 

לגבי הדיבור שלי רק שתדע לך אני איש שנותן כבוד לכל אחד וגם מקבל בחזרה אז תאמין לי מי שמכבד אותי אני מכבד אותו.

מקווה שהנקודה הובהרה לך.

פורסם
אני מחפש נטו מכשיר כדי לדבר ועל הדרך קצת לצלם איתו (לא באופן מקצועי). הייתי היום באורנג' והם רוצים 2844 ש"ח על הנוקיה 5800 וזה בגלל שאני מדבר מעט, היא אמרה שאם הייתי מדבר מעל 150 ש"ח בחודש היא היתה מזכה אותי - כמובן שלא קניתי.

ההצעה הזויה לחלוטין, אני קניתי מהם את המכשיר הזה ב-880 ש"ח. במסלול חיילים אמנם, אבל עדיין לא אמור להיות פער של כ-2000 ש"ח.

אם אתה מחפש סלולרי עם מצלמה טובה אל תקנה את ה-5800, המצלמה שלו רק בגדר הסבירה.

• תוכן חדש...