Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למכשיר הקלטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ולמישהו יש נסיון (לטוב ולרע) ברכישת מכשיר הקלטה אשמח לקבל המלצות.

כעיקרון הדרישות הן:

1. מאפשר זמן הקלטה סביר, לא משהו חריג. שעות בודדות גם מספיק.
  2. מאפשר להקליט בצורה שניתן להבין גם מרחוק (נניח הרצאה ממרחק כמה מטרים).
  3. מאפשר גם נשיאה בכיס והקלטת אדם קרוב (פגישה וכו').
  4. מפשר חיבור מיקרופון חיצוני למקרה שנדרש מיקרופון נסתר או בעל טווח גדול יותר.
  5. רצוי בעל חיבור נוח למחשב, לא חובה.

כעיקרון אני מכוון למשהו במחירים שפויים. לא מעבר מאות בודדות של שקלים. חשוב מאד שהוא יאפשר להקליט ביעילות, משהו כמו הרצאה וכיו"ב ללא שימוש באביזרים חיצוניים. ריאלי במחירים שציינתי? חברות מומלצות?

תודה מראש.

תודה מראש.

פורסם

אין לי המלצה ספציפית, אבל באופן כללי, להרבה נגני mp3\mp4 יש כיום פונקציה של הקלטה, ככה שאולי זה עדיף מאשר לקנות מכשיר יעודי שנועד אך ורק להקלטה.

פורסם

מחר בבוקר אתן לך שם. יש לי במשרד מכשיר שמקליט יופי שיחות מתוך התיק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לי יש מכשיר של אולימפוס שנקנה לפני שנתיים ב 400 ש"ח ועושה עבודה מדהימה.

מנסיוני אל תתקרב לנגני MP3 מבחינת הקלטה - זה ממש לא מה שאתה מחפש.

כמו כן, חבר טוב שלי משתמש בנגן של SAFA והוא די מרוצה.

עיין פה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-recorder&orderby=ratesum

לי יש את השלישי. אבל גם השניים הראשונים קיבלו מחמאות.

פורסם

לצערי במהלך השנתיים האחרונות נקלעתי למצב שבו הייתי מוכרח להקליט המון שיחות. אז פיצלתי את ההקלטות על פי אופן השימוש. לטלפון קווי יש מתאם ייעודי עם יציאת בננה לכניסת מיקורופון במכשירי הקלטה שונים. שיחות בנייד הקלטתי באמצעות הנייד. אבל שיחות בחלל החדר - שניסיתי להקליט עם הנייד / MP3 / טייפ מנהלים - יצאו הכי טוב עם טייפ מקצועי שהמלצתי עליו מקודם.

• תוכן חדש...