Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת. האם ישנה אפשרות להחלפת גיר מולטיטרוניק (גיר רציף) שמחיר תיקונו נאמד בכמה עשרות אלפי שקלים!, בגיר ידני של אחת מחברות קונצרן vag?

פורסם

מה זה עשרות אלפי שקלים?

10? 20? 60?

הסבה לידני תעלה כ 25K ש"ח ותשבית את הרכב למשהוא כמו שבוע - עשרה ימים.

אני הייתי נכנס ל"הרפתקאה" כזאת רק אם אני יודע בוודאות שהמכונאי שלי יודע בוודאות מה הוא עושה.

עכשיו תעשה את החשבון שלך ואת ההחלטות שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני הייתי נכנס ל"הרפתקאה" כזאת רק אם אני יודע בוודאות שהמכונאי שלי יודע בוודאות מה הוא עושה.

שכחתי לציין, הייתי נכנס להרפתקאה הזאת רק בשני תנאים:

1. התנאי שכבר ציינתי בציטוט.

2. שאני מוצא בפירוקיה רכב זהה ,ידני שאני מסוגל לבצור ממנו את כל החלקים הדרושים.

קח בחשבון שברכבים מסוימים ההסבה תצריך גם פריצה של תוכנת ניהול המנוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז לך למוסך שמתמחה בכך (ואליו גם צ'מפיון שולכים את התיבות לשיפוץ בהרבה מקרים) ותשפץ בפחות מחצי מחיר :wink:

פורסם

דווקא הייתי בודק הסבה לטיפטרוניק

אפשר להביא מפירוק בטח באיזה 6\7 אלף שקל

ולבדוק אם המחשב מתאים וכו',

תברר עם מוסך רון

ועם יורם ממוסך אדמונד, יורם מכיר את הרכבים האלו פיקס ומשפץ גירים שלהם שנים רבות, כך שהוא כנראה הכתובת הנכונה לכל השאלות וכנראה גם לביצוע העבודה

• תוכן חדש...