Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את כל הבולמים בסט מקורי שנרכש אצל סודאי בתל אביב, והיום בטיפול 10k שעשיתי אני רואה שהבולם הקדמי נוזל.

עברו בלחץ שנתיים וחצי, אני נוסע בעיקר על כבישים טובים כך שהמתלים לא עובדים בטירוף, עכשיו אני מתלבט האם להשקיע שוב במקוריים או ללכת על חליפי?

זה מאוד מתסכל שגם כשאתה קונה את היקר מסתבר שזה מחזיק בדיוק כמו החליפי שעולה חצי מהמקורי.

פורסם

זה ידוע, פשוט הבולמים שהחלפתי היו עדיין המקוריים של הרכב, ואחרי יותר ממאתיים אלף לא נזלו בכלל.

זאת הסיבה שבגללה החלטתי לקנות שוב את המקוריים, ולאחר מה שאני רואה זה לא משתלם, השאלה היא אם אני אקנה בולמים של מונרו למשל איך הם ישפיעו על הנסיעה כי כעת הרכב נוסע מעולה ואני לא רוצה להוריד את רמת הנוחות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בולמים מקוריים לא נזלו לך כיהם היו בולמי גז ולא שמן .

מה שמכרו לך כנראה בולמי שמן .

אני בדדרה שלי שמתי סט בולמים יפנים תוצרת KAYABA - בולמי גז , מצויינים כבר שנתיים על הרכב.

כל 4 עלו איזה 700 ש"ח , לדעתי ממש מעט .

מומלץ בחום .

לנצ'יה , כי לחיות צריך עם אופי :evil:

• תוכן חדש...