Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לרכבים ספורטיבים, שיוכלו לשמש גם ביום יום וגם משפחה של 3 נפשות.

חשוב לי מנוע חזק , איכות ורמת גימור גבוהה , דינמיות .

יש המלצות ?

פורסם

אם אתה מחפש רכב חדש, בתקציב הזה הרכב שהכי קרוב להגדרה "ספורטיבי" היא פיאט בראבו החדשה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
דיזל או בנזין?

הייתי הולך בכיוון של פאסאט או A4...

צחקת נכון? למה הקשר בין ספורט לפאסט זה כמו זה נעלי בית עם חדר כושר.

פורסם

הקומפקטיות החמות מקונצרן VAG יעשו את העבודה, כלומר לאון טורבו, גולף GTI דור 5 (קשה בתקציב שלך), אודי A3 ספורטבק 2 ליטר טורבו.

סובארו אימפרזה WRX גם.

גם מזדה 6 פרימיום (מנוע 2300) עונה לדרישות, אבל היא אוטומטית בלבד ולא ספורטיבית בהגדרתה, למרות שהיכולת לא רעה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אם אתה מחפש רכב חדש, בתקציב הזה הרכב שהכי קרוב להגדרה "ספורטיבי" היא פיאט בראבו החדשה.

1+ מחזק!

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

נמאס לי לחזור על האלטרנטיבה אבל מכיוון שהחזקנו באחת ונהניתי ממנה מאוד.

הציגה אמינות גבוהה,יפייפיה אמיתית.

ירידת הערך כבר מאחוריך

156 2004-2005 ,2.0 ליטרים,ידנית,מאובזרת עם עור,סאן רוף,ג'אנטים...

מהנה לנהיגה,פרקטית מאוד ותשאיר לך הרבה עודף מ100 אלף ש''ח.

פורסם

אנשים אל תשכחו שהרכב הזה צריך להכיל בו גם משפחה, אז כל הGTi ומה שיוצא בזה לא על הפרק.

אני הצעתי את פאסאט ואת הA4 כי הן גם יכולות לשמש בתור רכב מנהלים, גם רכב משפחה מרווח וגם רכב ספורטיבי, הם מאובזרות טוב ומאוד נוחות.

Passat 06' TDI 2.0DSG אם אני לא טועה עומדת בסביבות המאה אלף, רכבים שלרוב שמורים מאוד.

ויש את האודי A4 שנתון 2005 שעומד על סכום ובעל אותם תכונות. אתה יכול למצוא כאלה עם צ'יפים שמוציאים את המיטב מהמנוע...!

פורסם

מה עם המיצובישי לאנסר ספורטבק ספורט?

מנוע 1800 לא רע בכלל. שנת 2008 עומד בסביבות התקציב הזה

אוטו לא רע בכלל..

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם
Passat 06' TDI 2.0DSG אם אני לא טועה עומדת בסביבות המאה אלף, רכבים שלרוב שמורים מאוד.

ויש את האודי A4 שנתון 2005 שעומד על סכום ובעל אותם תכונות. אתה יכול למצוא כאלה עם צ'יפים שמוציאים את המיטב מהמנוע...!

אתה חושב ששתי אלו עונות להגדרה "רכב ספורטיבי"?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אוקטביה VRS תעמוד בקריטריונים שלך.

+1:wink:

שנת 2007 נכנסת לך בתקציב, 2.0 טורבו, ידנית(אם זה יתרון מיבחינתך), נוחה ומפנקת.

פורסם

מזכיר לכם אני מדבר על רכב ספורטיבי .

פאסאט אולי הגירסה בחירה יקרה מאוד , ה2000 לא ספורטיבי , באופן כללי זה רכב משפחתי גדול בטח שלא ספורטיבי.

מיצובישי זה כבר מוגזם ביקשתי ספורטיבי מה הקשר בן הלנסר 1.8 לספורטיבי ?

נראה לי שנשארתי בעיקר עם האודי A3 ספוטבק או A4 , או אולי סיאט לאון ?

אלפא רכב חלום , אבל חלום רע מאוד למכור אותו !!

• תוכן חדש...