Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב מונו של רוקפורד 1001BD

היה לי סאב של הרץ היי אנרג'י 600 RMS שפעל ברכב יותר משנה ללא בעיות או ניתוקים.

היום הרכבתי ברכב סאב כפול של היי אנרג'י ז"א 1200 RMS.

בווליום בינוני אין בעיה אך כשמגבירים ממש גבוה הסאבים מתנתקים, הרמקולים ממשיכים להשמיע את המוזיקה אך הסאבים לא עובדים, הם חוזרים לעבוד כשאני מכבה את הרדיו ומדליק אותו.

במגבר אין שום מנורה שנדלקת או משהו שמראה על פרוטקשן.

מה הבעיה פה?

פורסם

איך חיברת את הסאבים ?

+ - מכל אחד למגבר ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא מכל אחד למגבר.. הפלוס והמינוס מהמגבר לטרמינל אחד ולקחתי חוט אחר וגישרתי ביניהם לטרמינל השני.

פורסם

אין לי הרבה מה לתרום בדיון , אבל היה לי בדיוק כזה סאב עם הגברה של 1001BD , תוצאה טובה מאד

אם תרצה למפגש הקרוב ( מרכז ) אני יכול להביא את ה1001BD שהיה לי ברכב ונבדוק אם הבעיה במגבר או בחיבור

* חשבתי על משהו , בדקת אם חיברת בין הסאבים באופן כזה שתיווצר התנגדות סופית של 2 אום !? , יכול להיות שכרגע לפי החיבורים בין שני הסלילים שלך ההתנגדות הסופית היא 1 אום ובגלל זה הניתוקים החוזרים .

בדוק את העניין

פורסם

אני לא בטוח אבל יש את המצב שההתנגדות הסופית היא 1 אום והמגבר לא יציב ב1? זאת יכולה להיות הבעיה?

אם אני זוכר נכון המתקין שלי דיבר עם היבואן של הרץ שהיה בחנות שהוא גם איש סאונד והם חיברו את זה יחד ואם אני לא טועה האיש אמר למתקין שלי שאפשר לחבר או ב4 אום או ב1 אי אפשר ב2 אום, אם זה ככה למה אי אפשר? ואם זה ככה כניראה שזאת הבעיה? ומה הפיתרון? ולמה אני חופר?

פורסם

המגבר לא יציב ב 1 אום!!

ועם הסאבים מגיעים בהתנגדות של 2 אום כל אחד.

אז יש לך בעיה.

כי אתה יוכל לחבר או ב 4 אום. (טורי) או ב 1 אום (מקבילי)

והמגבר שלך יודע לעבוד ב 4 או ב 2 אום.

ואתה צריך את הסאבים בגרסת 4 אום כל אחד. לחיבור מקבילי של 2 אום בסוף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה האפשרויות... או להחליף מגבר שיציב ב1 אום או לקנות אחד נוסף ולשים על כל סאב מגבר או שמה אתה מציע?

פורסם

גש חזרה למתקין שלך ,ותגיד לו שיביא לך שני סאבים של הדגם HX300

עם סליל בודד של 4 אום בחיבור מקבילי של הסלילים של הסאבים תקבל מעגל סופי של 2 אום

אם הוא אמר שאפשרי או 4 או 1 אום משמע שהסאבים שלך הם דגם HX300D

פורסם

הבעיה היא שקניתי את הסאבים ממישהו שעובד עם המתקין שלי.. הם בשימוש כארבעה חודשים.

ניראה כבר מה אני יעשה מחר..

אם אני לא יסתדר עם החבר אז הברירה היחידה היא להחליף מגבר או להוסיף אחד?

פורסם

לדעתי הבעיה נפתרה

תחליף את המונו שלך לאחד כזה שתומך ב1 אום ,

המלצה שלי ? LRX 1.1K פשוט חיה .

פורסם

כן GUY P צודק ...

אם ככה היה כל אחד יכול לפתור את הבעיות שלו במערכת גם אני הייתי עושה את זה ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אז מה עדיף כרגע מגבר שלא תומך ב1 אום ?

הLRX היה רק המלצה . ברור שיש עוד מלא אפשרויות . הכל עניין של תקציב

פורסם

עם הוא עבד טוב אם סאב אחד אז אין סיבה שלא יעבוד עם שניים תחבר את הסאב השני בידיוק כמו את הראשון לאותו +- ...

• תוכן חדש...