Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

עד היום, הורכב אצלי מגבר נחמד של YELLOW POINT, על סאב של PIONEER 600WATT ורמקולים 9*6 PIONEER.

ובכן, המגבר הרים את הסאב ממש יופי! הסאב עבד פיצוץ עם המגבר הזה, אולם הצליל היה טיפה לא נקי. טוב לקחתי את המגבר של א שלי (נתן לי אותו) שהוא

PIONEER GMX 554 100 וואט כפול 4.

גם אותו חיברתי לסאב ולאחוריים ומשום מה הצליל נקי לחלוטין, והסאב בקושי עובד בום ממש ממש קטן! :shock:

מישהו יודע מה הבעיה?

מה זה יכול להיות?

איך זה שהמגבר השני דוחף את הסאב יותר טוב??

בבקשה תעזרו לי, לפני שאני אגש לחברה ויתחיל עם הריצות..

פורסם

לקחתי אותו למתקין, והוא כיוון וישחק עם כל הכיוונים והוא אין הוא התייאש.

מה זה יכול להיות? הסאב ממש לא שומעים אותו!! :cry:

פורסם

יכול להיות שנשרפו לך זוג יציאות במגבר קח אותו לבדיקה במעבדה :?

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

אבל גם כשמחליפים בין היציאות וזה עובד רק על הסאב בקושי הוא זז.

מה זה הגיוני שהמגבר לא בנוי לסאב?

אמרו לי בגלל שהוא לא מונו אז זה לא טוב (יש אמת בדבר?)

פורסם

מגברי מונובלוק נותנים לך אופציות שליטה על הבאס עדיפות כמו באס-בוסט או מיגוון פילטרים רחב יותר - בעקרון - מאוד תלוי במגבר עצמו יש גם מגברים של 4 יציאות שגם להם יש באס בוסט, לרוב במונובלוק יהיה בוסט יותר גבוה (עד 18 db/oct וזה הבוסט הגדול ביותר שנתקלתי בו) בד"כ ב4 ערוצים יותר נמוך.

לא צריך להיות הבדל ממשי לאוזן בין המגברים - המימוש החשמלי קצת יותר קל בשיקולי מונו כי לרוב התחום תדרים שלהם צר ונמוך יותר ומכאן שגם מבחינת תכנון חשמלי נכון ניתן להגיע ליחסי SNR טובים יותר...

פורסם

מאיפה הצלחת להביא את התמונה הזאת?! :shock:

תאמין לי אחלה מגבר זה, מרים סאב 600וואט פיצוץ!!

נראה לי אני יחזיר אותו אבל כל ההחלפות בין המגברים יעלו לי כמו מגבר..

אז מה הפיוניר שווה לזבל?

כל ה3000 ש"ח שלו כלום?

פורסם
מאיפה הצלחת להביא את התמונה הזאת?! :shock:

תאמין לי אחלה מגבר זה, מרים סאב 600וואט פיצוץ!!

נראה לי אני יחזיר אותו אבל כל ההחלפות בין המגברים יעלו לי כמו מגבר..

אז מה הפיוניר שווה לזבל?

כל ה3000 ש"ח שלו כלום?

הוא עולה 350 שקל.... חח.....

יכול להיות אני יביא אותו נחבל בו קצת...

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

דבר ראשון קרא את חוקי הפורום. אני ללא המחשב הקבוע שלי אז "נהנת" מכך שהודעה לא ננעלה ברגע שהקפצת והתעלמת מהחוקים.

בס בוסט לא נותן הרבה. לא משתמשים בו לא בתחרויות SQ (כי הוא יוצר פיק בתדרים) ולא בתחרויותSPL (ששם מכוונים את התיבה לפיק ואין צורך בו). הוא בעצם כמו אקולייזר על תדר אחד בתחום התדרים של הסאב.

לגבי S/N, הרבה ממגברי המונובלוק הם CLASS D שיש להם יחס נמוך יותר אבל זה פחות קריטי בתחום התדרים הזה.

פורסם

:oops:

לא הבנתי כלום.

ואני לא מבין מה רע בהקפצה? הרי אם לא הייתי מקפיץ לא היו רושמים. :idea:

• תוכן חדש...