Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוציאים חדש ומשלמים איזה 100 ש"ח קנס מת"ש שמנוכה מהמשכורת הצבאית שלך.

אם אתה יכול להוכיח שגנבו לך את הארנק או שדדו אותך, לא תצטרך אפילו לשלם על זה במשפט.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני זוכר שבבקום משלמים על זה 100 ש"ח, הכל מסיפורים של חברים שהשתחררו דיי מזמן.

ביחידה זה 50 ש"ח.

תדאג שיישפטו אותך ביחידה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני דווקא זוכר שמשלמים על זה בשלישות ברמת גן 70 שקלים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כמו שאמרו אתה תעלה מת"ש אלא אם תוכל להוכיח שנגנב ממך הארנק/ החוגר

ביחידה מקבלים קנס די קטן, לעומת זה בבק"ום הם מכירים את השיטה שאנשים משאירים את החוגר אצלהם בשביל נסיעות חינם ושאר הטבות שיש לחיילים אז שם נותנים קנסות יותר גדולים.

חבר שהשתחרר על 21 רפואי ואמר שאיבד את החוגר קיבל קנס של 100 שקל.

Toyota Yaris TS

פורסם

השתחררתי לפני שנה. ושמעתי שם אנשים שהגיעו בלי חוגר, לא נתנו להם להשתחרר עד שהם נשפטו ביחידה. לא רצו לדבר איתם בכלל. אמרו להם חד וחלק "לך תשפט ביחידה ותחזור"

ככה שבמקומך הייתי דואג להסדיר את העניין הזה לפני שאתה מגיע לבקו"ם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
רק אני קיבלתי 4 יום מחבוש על תנאי? :roll:

כנראה שההיסטוריה עם המפקדים שלך ארוכה.

בד"כ זה נע בין 50 עד ל-100 שקל,

המקומבנים יוצאים בהתראה(אל תעשה את זה עוד פעם)/התראה חמורה(פעם הבאה אכלת אותה)/נזיפה(נו נו נו, אל תעשה את זה עוד פעם).

----

פורסם

עדיף להישפט ביחידה כמו שנאמר , ולא משנה מה העונש.

כשאתה מגיע לבקום למדור משתחררים - זה תלוי כבר בכמה דברים.

מתוקף תפקידי בצבא יצא לי ליהיות ביום שחרורים אחד או 2 אז אני אספר לכם מה היה קורה בזמן שאני שירתתי לפני כ6 שנים.

משתחרר מגיע לבקום בלי חוגר - קודם כל - הוא יושב ומחכה למשפט - והם אוהבים לדחות את המשפטים האלו מאוחר - ככה שאם הגעת מוקדם וחשבת לתקתק את זה - שכח מזה.

דבר שני - במיוחד בימים מרוכזים הם מאוד לא אוהבים את הקונצים האלו במיוחד שפתאום המון חיילים "איבדו" את החוגר.

הגעת למשפט , חיכית כמה שעות - זה כבר תלוי מה ההיסטוריה שלך ואיך אתה בא לקצין באותו רגע.

לרוב - היו כנאמר ימי מחבוש על תנאי וקנסות כספיים , אבל חד וחלק ראיתי כמה אנשים שנלקחו למעצר ישירות מהמדור שחרורים לכמה ימי מחבוש בודדים.

(רובם ד"א - פתאום מצאו את החוגר אח"כ...)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...