Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

הרכב E36 שנת 95 318I

הפגוש הקידמי שלי גמור...

במקום להחליף או לצבוע החלטתי לקנות פגוש M3 (לא המנופחים המגעילים אלא הפגושים המקוריים של M3).

כסף - יש.

חנות - אין.

איפה לעזאזל אפשר לבוא ולקנות מבלי שיגידו לך "אני יכול להזמין לך מגרמניה" או מכל שקר כלשהו.

כנ"ל לגבי עוד אביזרים ל E36.

בברכה,

W202 C240

פורסם

אף אחד לא יודע?

איך כל ידידינו "הבני דודים" שמים ל316 שלהם פגושי אם 3 ופסי קישוט ואנג'ל אייז וכל המסביב?

מאיפה הם משיגים?

W202 C240

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה מקורי של M3?מדובר בכמה אלפי שקלים,לא מעט כסף.

נסה לחפש מוסך שמתעסק בשיפורי רכב,ברוב המוסכים האלו (לא של החאפרים של שתי שקל,היוקרתיים והטובים) אפשר יהיה להזמין אחד מקורי.

פורסם
אתה בטוח שאתה רוצה מקורי של M3?מדובר בכמה אלפי שקלים,לא מעט כסף.

נסה לחפש מוסך שמתעסק בשיפורי רכב,ברוב המוסכים האלו (לא של החאפרים של שתי שקל,היוקרתיים והטובים) אפשר יהיה להזמין אחד מקורי.

צודק, טעות בניסוח.

שיהיה בעל צורה של פגוש M3 מקורי. אבל כמובן שיהיה תחליפי ואיכותי דיו. ועם מחיר סביר.

W202 C240

פורסם

אין מישהו באיזור המרכז?

היום הייתי בחנות באשדוד, שאלתי לגי אנג'ל אייז והוא אמר שזה עולה 1800 בלי התקנה!!!!

עדיף כבר לנסוע בלי!!!

אם מישהו מכיר מישהו שמוכר אנג'ל אייז במחיר שפוי אני קונה.

בברכה,

W202 C240

• תוכן חדש...