Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום באחת הצמתים בי-ם עמדתי ברמזור אדום כשלאחר מס' שניות הגיח מאחרי אמבולנס הוא צפר ויצאתי לצומת במהירות איטית (5 קמ"ש לערך) באזור שמעט אחרי קו המדרכות ואז ראיתי 2 פלאשים. האם ישלחו לי דו"ח הביתה או שפשוט יגנזו את התמונה, ואיך אוכל להיות בטוח שגם האמבולנס צולם? כיוון שממש אין לי כח למלחמות מיותרות כאלה,

תודה לעוזרים,

פורסם

2 הפלאשים נועדו לתעד אותך חוצה את הצומת,כלומר תמונה אחת כשאתה עובר את הקו עצירה ותמונה אחת כשאתה באמצע\סוף הצומת.

אם ב2 התמונות אתה מופיע באותו מקום,כלומר קצת אחרי קו עצירה,לא מצפה לך כלום.מה גם שסביר להניח שהאמבולנס מופיע גם הוא בתמונות.

V5

פורסם

התמונות מצולמות בהפרש של 0.5 שניה. אני לא מאמין שהאמבולנס הספיק להכנס לצומת בזמן הזה.

מצד שני, אם כשהאמבולנס עבר את הצומת היה אור אדום, גם הוא אמור להיות מצולם.

בכל מקרה, אמבולנסים (ומשטרה) אמורים למלא דוח שמציין את עבירות התנועה שהם ביצעו במהלך המשמרת והסיבה לכך.

אם היית רושם את מספר האמבולנס זה היה יותר פשוט, אבל היות ואני מניח שהדבר לא עלה בדעתך ברגע הנתון,

תנסה לפנות לתחנת מד"א, בי"ח או תחנת משטרה באיזור הצומת המדובר - ותעלה בפניהם את הטענה. ייתכן ויוכלו לעזור לך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למיטב ידעתי ויתקנו אותי יודעי דבר, אסור להיכנס לצומת באור אדום גם אם יש רכב בטחון שצופר ו/או מפעיל סירנה ו/או כורז לפנות את הצומת.

כל בעל תפקיד מורשה (לדוגמא שוטר) שמעוניין שאני אפנה את הצומת, מוזמן להיכנס (רגלית) לצומת ולכוון את התנועה ובמקרה כזה הוראת שוטר עדיפה על פני הוראת הרמזור (כמובן תוך כדי הפעלת שיקול דעת וזהירות נדרשת).

אם אני מבין נכון את הוראת החוק, אז איזה סיבה יש לי לפנות את הכניסה לצומת, ברור שיש את הסיבה הגדולה מכולם שיש מן הסתם חולה/פצוע שזקוק לטיפול מהיר. אך אני מתכוון לסיבה חוקתית שתיתן לי סעד כמו במקרה שתואר לעיל.

למה פותח הנושא צריך (כנראה) לרדוף עכשיו אחרי חצי העולם ואשתו כדי להוכיח שהוא בסך הכל נהג/אדם עם לב רחב ולא סתם עבריין תנועה.

פורסם
למיטב ידעתי ויתקנו אותי יודעי דבר, אסור להיכנס לצומת באור אדום גם אם יש רכב בטחון שצופר ו/או מפעיל סירנה ו/או כורז לפנות את הצומת.

כל בעל תפקיד מורשה (לדוגמא שוטר) שמעוניין שאני אפנה את הצומת, מוזמן להיכנס (רגלית) לצומת ולכוון את התנועה ובמקרה כזה הוראת שוטר עדיפה על פני הוראת הרמזור (כמובן תוך כדי הפעלת שיקול דעת וזהירות נדרשת).

אם אני מבין נכון את הוראת החוק, אז איזה סיבה יש לי לפנות את הכניסה לצומת, ברור שיש את הסיבה הגדולה מכולם שיש מן הסתם חולה/פצוע שזקוק לטיפול מהיר. אך אני מתכוון לסיבה חוקתית שתיתן לי סעד כמו במקרה שתואר לעיל.

למה פותח הנושא צריך (כנראה) לרדוף עכשיו אחרי חצי העולם ואשתו כדי להוכיח שהוא בסך הכל נהג/אדם עם לב רחב ולא סתם עבריין תנועה.

אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך לרוץ עכשיו אחרי גורמי החוק ברגע שאקבל את הדו"ח. כי אם כן זו ממש סטירת לחי למי שמציית לחוק,

פורסם

כל עוד לא הספקתה להתרחק מקו העצירה מרחק של יותר ממטרים בודדים סביר להניח ב99% שלא ישלח אלייך שום דו"ח,במידה וכן תפעל לפי עצות החברים ותסביר מה בדיוק קרה,גם סביר להניח שיאמינו לך,כי סה"כ זה לא שעברתה את כל הצומת באור אדום.

פורסם

גם אם תאלץ להסביר ולתרץ, למרות עוגמת הנפש, תנסה לחשוב שאולי הצלת חיים ומה היית רוצה שיהיה אם חלילה היה מדובר בקרוב משפחה שנמצא באמבולנס.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...