Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והסליבים יוש

אני לא מבין למה את מתכוון !!

אבל בכל זאת , לא נגעתי בבלוק של המנוע ,רק שופץ הראש והוחלף אטם ראש.

HONDA CIVIC LS

פורסם

סליבים הם הצילינדרים,ומתחת לסליבים ישנם טבעות (שימסים)להגבהת הסליב כדי שילחץ היטב על האטם והראש.וליפני שסוגרים את הראש יש ליבדוק שהסליב בולט טיפה,(מנסיון עים הרנו 4 שהיתה לי) .וכול הכבוד על העבודה והתעוד, אבל אני לא רואה את מקום הפריצה של האטם ראש.(אצלי בפיאט זה היה ממש ברור).כמו בתמונה.

PICT0055.JPG

פורסם

אחרי ההידוק ברור שהסליבים לא גבוהים יותר מפני השטח.אבל בזמן העבודה וההרכבה הם עלולים לזוז ונוצר רוח קטן (וזאת הסיבה ששמים ברגי חיזוק למנוע תזוזתם)

פורסם

שוקי כל הכבוד על העבודה!

רק בשביל השקט הנפשי שלך תשיג זמנית טורק לביצוע חיזוק ברגי הראש לפי המומנט המתאים.

פורסם

תודה לך על התגובה.

אני רואה שאתה כל יום מגדיל בהדרגתיות את הפונט של ההערה האישית שלך .:wink:

HONDA CIVIC LS

פורסם

כל הכבוד על האומץ לפתוח ראש מנוע . לי יש ידע תיאורתי רב אבל מעבר לטיפול פשוט אני מפחד להסתבך עם תיקון מורכב יותר . ודבר נוסף זה הרווח המופרז של המוסכים כלומר מחיר ממוצע לשיפוץ ראש מנוע במוסך נע ביו2500 ש"ח ל3000 ש"ח.

פורסם

שלום לכולם,

עדכון.

לפני ביצוע עבודה זו , שנכנס השמן למים , הבחנתי בנזילה מצד הטיימנג בין החיבור של הראש לבלוק , הבעיה שהנזילה , חזרה עכשיו , ונהייתה יותר חריפה .

למישהו יש מושג מה הבעיה ?

אין שום נזילות אחרות , מלבד הנזילה באיזור הטיימנג .

אני מבין שעליי להרים את הראש שוב אחרי שיתקרר המנוע , ואז להחליף את האטם , אבל מה גרם לתופעה זו לחזור ?

ביום שבת , אני מוריד את הראש שוב ובודק .

האם צריך לשלוח את הראש ליישור שוב ? או להסתפק להחליף אטם ?

HONDA CIVIC LS

פורסם
שלום לכולם,

עדכון.

לפני ביצוע עבודה זו , שנכנס השמן למים , הבחנתי בנזילה מצד הטיימנג בין החיבור של הראש לבלוק , הבעיה שהנזילה , חזרה עכשיו , ונהייתה יותר חריפה .

למישהו יש מושג מה הבעיה ?

אין שום נזילות אחרות , מלבד הנזילה באיזור הטיימנג .

אני מבין שעליי להרים את הראש שוב אחרי שיתקרר המנוע , ואז להחליף את האטם , אבל מה גרם לתופעה זו לחזור ?

ביום שבת , אני מוריד את הראש שוב ובודק .

חבר,אם סגרתה את הפקום ונוזל שמן לא סגרתה אותו טוב.

תבדוק אגב שלא עשו לך בטעות את השטח באלכסון..(קורה לפעמים שכרסומת מקבלת חופש בציר והיא מתחילה לכרסם טיפה באלכסון..)

פורסם

סיבות:

• הנזילה ממקום אחר וגולשת לאיזור בין הראש לבלוק, לבדוק היטב לפני שמורידים ראש מנוע.
  • הידוק ראש מנוע לא נכון.
  • פגם בשטח של הראש או הבלוק באיזור הזה.
  • אטם ראש לא תקין או לא איכותי.
  • לא מוספים חומרי אטימה לאטם ראש כגון סיליקון, שרלק שמן או דבק. המשטחים חייבים להיות נקיים משומן או לכלוך.

פורסם
שלום לכולם,

עדכון.

אין צורך לשולח את הראש ליישור שוב פעם אלא לנקות היטב את פני השטח והפעם להדק את ברגי הראש לפי הנחיות הייצרן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...