Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין צורך לשולח את הראש ליישור שוב פעם אלא לנקות היטב את פני השטח והפעם להדק את ברגי הראש לפי הנחיות הייצרן.

גם בית מלאכה יכול לפספס עבודה ולכן יש לבדוק את שטח הראש עם סרגל או לתת לבעל מקצוע שיתן מבט, לפני שמחליפים אטם ראש וסוגרים שוב.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

ברגי ראש הוחלפו?

במידה ולא,רצוי מאוד להחליף אותם,שנית,יש לסגור את הראש עם אטם מקורי חדש על יבש,אני מורח שכבה מאוד עדינה של סיליקון איכותי מסביב לגומיה של לחץ הזמן,אבל לא על האטם.

את הראש יש לסגור בעזרת ידית מעלות לאחר חיזוק למומנט התחלתי.

אורן

פורסם

תודה רבה על התגובות.

בקשר לשטח הבלוק לא ראיתי איכולים , השטח נוקה באופן יסודי , לא יודע אם בעת החזרת הראש נפל איזשהו לכלוך מתא המנוע וגרם לבעיה.

בקשר לברגי הראש , הם לא הוחלפו.

אני אחליף אותם שאבצע את העבודה .

בינתיים העבודה נדחתה לעוד שבוע בערך.

HONDA CIVIC LS

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון !!

אחרי חודש ושבוע , לא שבוע כמו שהבטחתי :-P

העבודה בוצעה היום, החלפתי את האטם , הבחנתי בפגיעה קלה באטם , כנראה בעת ההתקנה הקודמת , אבל ממש בקטנה.

האטם הוחלף באחד חדש של ERLING . הישן גם היה של ERLING.

בוצע הידוק לברגי הראש , הרכבת הכל בחזרה.

מתניעים ושוב אותה נזילה מאותו מקום :-o.

מה מתברר בסוף , שהעובדים של המחרטה שחרטתי את הראש אצלם, דפקו את המחזיר שמן של הקמשפט.

והנזילה ממש צמודה ונוזלת מהצד של הטיימנג , כך שלא מבחינים שהנזילה מהמחזיר.

פירקתי את הטיימנג ואת גלגל השיניים של הקמשפט .

הלכתי קניתי אחד חדש של ERLING ב20 ש"ח . שימנתי אותו ושמתו אותו , והופה אין עוד נזילות .

המשך ערב נעים לכולם.

DSC00760.jpg

DSC00761.jpg

DSC00763.jpg

DSC00764.jpg

DSC00765.jpg

DSC00766.jpg

HONDA CIVIC LS

פורסם
סיבות:

• הנזילה ממקום אחר וגולשת לאיזור בין הראש לבלוק, לבדוק היטב לפני שמורידים ראש מנוע.
  • הידוק ראש מנוע לא נכון.
  • פגם בשטח של הראש או הבלוק באיזור הזה.
  • אטם ראש לא תקין או לא איכותי.
  • לא מוספים חומרי אטימה לאטם ראש כגון סיליקון, שרלק שמן או דבק. המשטחים חייבים להיות נקיים משומן או לכלוך.

מברוק!

פורסם

לא נראה לי. ששמן נוזל הוא מצטבר ומתעקב בסדקים ולכן ניתן לעיתים להתבלבל ולחשוב שדווקא "מהסדק" (מיקום החיבור של האטם ראש) הוא מוקד הנזילה.

פורסם

קודם כול מזל טוב על פיתרון הבעיה,

שנית, אני ביצעתי בעצמי ראש מנוע ובעזרת שכן שלי שהוא מוסכניק במקצועו והתנדב לעזור לי בחופש פסח, אצלי עברו כבר 700 קילומטר מביצוע הראש מנוע והכול מצויין! (בלי עין הרע חמסה חמסה)

רק הייתי מציע לך מה שבערך 10 מוסכניקים הציעו לי, וזה להחליף את כול הצינורות מים, כי ממה שהבנתי הצינורות גומי בפג'ו נאכלים מהשמן כשיש פריצת אטם ראש, מכיוון שאני דחיתי את ביצוע של הראש מנוע דיי הרבה חוויתי על בשרי פריצה של שני צינורות מים.

המחיר לא בשמיים ותאמין לי שכשתיתקע ותחכה לגרר 4 שעות אתה רק תודה לעצמך שהחלפת אותם,

אצלי כשהחלפתי כול הצינורות בפנים היו מלאים בשמן ואכולים,

יש לך ככה:

צינור רדיאטור תחתון,

צינור רדיאטור עליון,

את ה3 צינורות במתחברים במחבר T עם הבורג ניקוז עליו, הם באים כיחידה אחת,

עוד צינור שמתחבר מהרדיאטור חימום לפלאנג' שמתחבר אליו הצינור רדיאטור העליון,

במשוקלל עלו לי כולם משהו כמו 350 שקל.

פורסם

תודה לך , אני אדאג לזה.

מרגישים גם שהגומי נהייה יותר מדי טרי, וכבר איבד את המגע הנוקשה הקודם שלו.

HONDA CIVIC LS

פורסם
אפשר לשאול מה זה הסימן האדום על האטם ראש?

לא יודע אם אני צודק או לא .

אני חושב , מכיוון שהסימון הוא בדיוק במקום של החיבור בין הראש לבלוק ובמקומות שהוא צריך להיות אטום בהן טוב, שמו מין סילקון אדום מובנה בתוך האטם. לאטימה טובה יותר.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...