Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נמצא בתהליך חיפוש אחר רכב חדש. במסגרת משא ומתן על מחיר וטרייד אין נתקלתי בהתנהלות שהיא תמוהה לדעתי.

ניתנת הצעת מחיר לטרייד אין בכפוף לבדיקה. אין לי בעיה לנושא הבדיקה אלא לכך שמבצע הטרייד אין דורש מהמוכר (ממני) לבצע את הבדיקה, לשלם עבור הבדיקה ורק במקרה של רכישה מוחזרת עלות הבדיקה.

לדעתי אדם שעיסוקו במסחר ברכבים צריכה להיות לו או לנציגיו מיומנות מקצועית לבדוק רכב, ולתת הצעה סופית במקום. שהטרייד אין יקחו את כל הזמן הדרוש לביצוע בדיקה לרכב (אני מוכן להשאיר אותו לצורך בדיקה כמו שאני משאיר במוסך) על מנת לקבל החלטה באם מוכנים לבצע טרייד אין ומה הסכום המוצע.

הרעיון של טריד אין הוא מפתח תמורת מפתח מבלי לטרטר את הלקוח רוכש הרכב

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

תסביר להם שזה הרכב שאתה רוצה למכור.

רוצים - שיבדקו אותו.

לא רוצים - שלא יבדקו.

גם קונה פרטי, המעוניין בבדיקה, מבצע אותה על חשבונו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה. כשאני החזרתי את הרכב לחברה הם נתנו לי שובר לבדיקה וחתמתי על מסמך שאם לבסוף העסקה לא תצא לפועל לא משנה למה אני מחזיר להם את סכום הבדיקה. בסופו של דבר אלו אותם תנאים כמו אצלך, אם העסקה תתבצע מחיר הבדיקה יוחזר, אם לא אז אתה תשלם.

תכין את עצמך נפשית להכנס אתם לויכוחים, אצלי לקחתי רכב שנת 2006 והבדיקה יצאה נקיה לחלוטין ועדיין ניסו להוריד במחיר (ללא הצלחה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היית מסכים שהם יבדקו את הרכב?

ונניח והם "ימצאו" תקלות, אתה תסכים לכך? תרצה לקחת את הרכב למקום בדיקה נטרלי, לא כך?

והם מצידם, לא מוכנים לשלם על בדיקה לרכב עם מלא תקלות שבעקבותן לא יקנו את הרכב.

לי אישית זה נראה דיי הגיוני.

פורסם

מה שמקובל הוא שהרכב נבדק במכון בדיקה מטעם הטרייד אין על חשבונם. במידה ולא מתרחשת בסופו של דבר עסקה הלקוח צריך לשלם את עלות הבדיקה כי הבדיקה נשארת אצלו והוא יכול לעשות בה שימוש במכירת הרכב. ברוב המקרים אם הלקוח בסופו של דבר כן רכש רכב חדש אז היבואן "סופג" את עלות הבדיקה, גם אם הרכב המשומש לא נרכש לטרייד אין.

בדיקות חינם ללא איזשהי התחייבות או מחוייבות מצד הלקוח (בעל הרכב) הן מחזה נדיר. במצב כזה הרבה אנשים ינסו למכור לטרייד אין רכבים בשיטת מצליח, כלומר אם הבדיקה תהיה טובה סבבה, אם לא...לא אכפת ללקוח כי אין לו שום מחוייבות לעלות הבדיקה. טרייד אין שמכבד את עצמו יציע בדיקות במגוון מכוני רישוי לבחירת הלקוח, מכוני הרישוי יהיה בד"כ מסודרים ורשמיים ולא כאלו שיסכימו לעשות קומבינה עם הטרייד אין.

לכן מצאו את פתרון הביניים הזה שבד"כ עובד היטב עבור שני הצדדים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...