Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי אתמול רצועות בלאנטיס F שלי

ומרגע שיצאתי מהמוסך התחילו לי רעשים של חריקות וצפצופים (כמו שמגלגלים חבלים של כביסה ויש רעש מהגלל של החוט)

זה קורה רק בנסיעה, אם אני עומד במקום ולוחץ גז אז גם אין רעשים הרעש הוא רק בגלגול

כאשר אני לוחץ גז או עוזב אותו.

אמרו לי למתוח רצועות רצועות מתוחות טוב מאוד.

מה עוד יכולה להיות הבעיה???

פורסם
יכול להיות מצב שהרצועות שורקות עקב מתיחת יתר, וחיי המותחן נגמרו.

איך שיחררו לך את הרכב כך?

לציין זה רצועה של אלטרנטור וזאת לידה.

והוא אמר לי זה יסתדר לבד בגלל שהם חדשות.

פורסם

הוא אמר לך דבר שגוי. רצועה חדשה לא מרעישה.

אם לא החליפו לך את המותחן של הרצועה אז שיבדקו את מצבו.

לך למוסך וחזור לעדכן. אל תשכח ששילמת על העבודה.

פורסם

את הרצועות שהחליפו לך צריך למתוח בצורה מדוייקת מנסיון,גש למוסך הזה ותגיד לו שימתח לך את זה מחדש כך שזה לא ירעיש,סיכוי כמעט אפסי שזה יסתדר מעצמו כמו בכל בעיה שצצה ברכב היום,בהצלחה!

פורסם

טוב אנשים.

מכירים את חוק מרפי אז הוא עבד עלי היום.

הגעתי למוסך וכבר בזמן הנסיעה למוסך הרעשים נעלמו וכמובן גם שהמוסכניק עשה סיבוב כדי לשמוע את הרעש הוא לא היה. בדקנו רצועות הכל בסדר איתם .

אבל שמתי לב למשהו הרעש קורה אך ורק שאני בנסיעה איטית בערך 30 קמ"ש ושאני לא לוחץ ברקס ולא גז רק בגלישה.

עכשיו ברגע שכל העסק נרטב מהגשם זה הפסיק ושזה יתייבש הרעש חזר וכבר הגעתי הביתה.

בכל אופן ככל הנראה עכשיו הבעיה היא מאזור הגלגל והברקסים שגם הם תקינים.

עשיתי שטיפה רצינית לכל הגלגל ועוד מעט נבדוק את הבעיה שוב.

נשמע לכם מוכר?

• תוכן חדש...