Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה נכונה על מצב ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה מי ששם לב אני מנסה למצוא דרכים וסיבות לכמות הדלק שהסמארט עושה (1 ל14 בתוך העיר, שזה גבוה יחסית).

אז ניסיתי כל מיני דרכים.

עכשיו, כשהשעון טורים עובד, אני רוצה להתחיל לנסות את הנהיגה על ידני. אני נוסע בתוך העיר, אני שומע שהטורים לא יעברו את ה3500 טור וכשהם יורדים מ2000 טור אני מוריד הילוך.

לפני שהיה לי שעון טורים והייתי מעלה ומוריד הילוך לפי מה שאני שומע רק אז האוטו היה מרגיש את הבלימה ומאט את הרכב משמעותית ומרגישים את ההורדת הילוך, עכשיו, כשאני יודע מתי להוריד אז אני אפילו לא מרגיש את זה מרוב שאני מנסה מדוייק.

למרות שאני בטוח שהמחשב יכול לנהל את העברת ההילוך בגיר (הרובוטי) יותר טוב ממני אני רוצה לנסות את המצב הידני. אני רואה שכשאני על האוטומט- המחשב מושך לי הילוכים כל הזמן בעליות ושאני לוחץ קצת חזק..

האם השיטה שאני עובד לפיה נכונה? ואם לא - איך נוסעים על ידני אם לא ככה..

עידן.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לא כל כך הבנתי את השאלה, אבל אם אתה עושה 1:14 שזו תוצאה יפה. אולי תצליח להביא אותה ל-1:15 בעיר. בהנחה ואתה נוסע כ-15000 ק"מ בשנה, מתוכם נניח 8000 (הגזמה) במהירות עירונית נמוכה מ-80 קמ"ש (שכוללת הרבה העברות הילוכים), מדובר על כ-4 ליטר הפרש בשנה, כלומר כ-250 שקל חסכון. זה בהנחה שתצליח... זה באמת שווה את ההתעסקות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא קשור לכסף, זה קשור לעצמי- אני רוצה להגיע ללפחות 500 ק'מ במיכל (33 ליטר). אני כל הזמן מגיע ל400 ומשהו ק'מ

:|

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...