Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לכם טיפה של לב.

זה לא חוכמה לצחוק על בן אדם זקן.

חכו שאתם תגיעו לגיל 70, אתה חושב שאתה תנהג יותר טוב?

ומי שחושב שהוא חכם גדול ויגיד "אני יותר על הרישיון בגיל כזה"

אתה אומר אתה זה עכשיו, חכה שתגיע לגיל 70 נראה מה תגיד!

אל תשכחו, שהאוטו הזה, זה הרגליים של הבן אדם. בלי הרישיון שלו הוא אבוד.

זה לא חוכמה להגיד "שיקח מונית". מונית עולה כסף, הרבה כסף.

ואם אתה בתור הבן שלו\ נכד שלו חושב שצריך לקחת לו את הרישיון.

תיקח לו את הרישיון, אבל אז אתה תיקח אותו כל יום מפה לשם, לקניות, לסידורים וכו.... (כי אין מישהו אחר!)

או שתשלם לו על המונית.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי השגעון בכביש עובר בירושה- הכל מתחיל מסבא שלי שיהיה בריא, קנה לעצמו מאזדה 3 חדשה 5 דלתות מנוע 2000. סבתא שלי מפחדת לעלות איתו על האוטו הוא טס, היא אומרת שהוא כמו ילד, מי שמנסה לעקוף אותו הוא לוחץ עוד על הגז, מתחרה עם אנשים, ממש כמו ילד היא אומרת.

אבא שלי? אממ מאיפה להתחיל בכלל? מי שמכיר את אבא שלי יודע מה אני מדבר...

רק אני שכולם חושבים וחשבו שאני אסע כמו משוגע נוסע הכי מתון שיש ואני תמיד נתקע מאחורי איזה אחד שנוסע על 90 ולא עוקף אותו, חבר שעבר שלילה ויש לו הרגל לסוע מהר שהוא תמיד מנסה לשנות אותו ללא הצלחה אמר לי דבר נכון- איך שתנהג עכשיו בתחילת הרישיון שלך ככה תנהג על החיים שלך. אז הנה אני ממתן את עצמי ונוסע בצורה מתונה, לא לאט ולא מהר מדי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לפותח השרשור,

מה אתה רוצה מאבא שלך ?

נכון,זה יכול להיות די מעצבן עבורך לנסוע איתו במהירויות האלה,בייחוד שאתה רגיל עם רכב ספורטיבי לנסיעה יותר "תזזיתית", אבל ראבק,הבנאדם (עד 120) כבר לא נער בן 18.

אם אתה נוסע במהירות 50 קמ"ש בעיר וילד קופץ לך לכביש ולוקח לך 10 מ' לקלוט-להגיב-להגיע לעצירה מוחלטת, לאבא שלך זה עלול לקחת באותה מהירות 15 מ', שזה עלול להיות איזה 2 מ' יותר מדי..

לא נעים לך לנסוע איתו באותו רכב ?

או שתפסיק לנסוע איתו,או שתתנדב לנהוג אתה כשאתם יחד.

גם אבא שלי סובל מהבעייה הזאת של נתיבי איילון עם 15 קילומטר כביש פתוח מלפנים ומהירות של 80 קמ"ש, בהתחלה עצבן אותי, בהמשך התנדבתי לנהוג,בסוף הפסקתי לנסוע איתו.

אבל אני לא אדחוף אותו לנהוג מהר.

פעם אחת אפילו נסענו כל המשפחה (4 רכבים) לנופש, בכביש מכיוון דלית אל כרמל לכיוון כביש החוף אבא שלי (שהוביל) נהג על 80 קמ"ש, אני כמובן התבאסתי כי זה אחלה כביש והוא היה פתוח לרווחה, צלצלתי לשאר הרכבים להודעתי שבשלב זה אני אומר להתראות, הורדתי הילוך ונעלמתי.

זה היה הרבה יותר קל ובטיחותי מאשר לרמוז לאבא שלי להרים קצב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בהצעתי אתה יכול לשלוח אותו לסבא שלי, הוא נוסע באיילון על 150 רוב הזמן והטענה שלו היא "כי הרכב זורם למהירויות האלה"

לא מדובר באיזה אודי אלא במאזדה 3 2009.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לפותח השרשור,

מה אתה רוצה מאבא שלך ?

נכון,זה יכול להיות די מעצבן עבורך לנסוע איתו במהירויות האלה,בייחוד שאתה רגיל עם רכב ספורטיבי לנסיעה יותר "תזזיתית", אבל ראבק,הבנאדם (עד 120) כבר לא נער בן 18.

אם אתה נוסע במהירות 50 קמ"ש בעיר וילד קופץ לך לכביש ולוקח לך 10 מ' לקלוט-להגיב-להגיע לעצירה מוחלטת, לאבא שלך זה עלול לקחת באותה מהירות 15 מ', שזה עלול להיות איזה 2 מ' יותר מדי..

לא נעים לך לנסוע איתו באותו רכב ?

או שתפסיק לנסוע איתו,או שתתנדב לנהוג אתה כשאתם יחד.

גם אבא שלי סובל מהבעייה הזאת של נתיבי איילון עם 15 קילומטר כביש פתוח מלפנים ומהירות של 80 קמ"ש, בהתחלה עצבן אותי, בהמשך התנדבתי לנהוג,בסוף הפסקתי לנסוע איתו.

אבל אני לא אדחוף אותו לנהוג מהר.

פעם אחת אפילו נסענו כל המשפחה (4 רכבים) לנופש, בכביש מכיוון דלית אל כרמל לכיוון כביש החוף אבא שלי (שהוביל) נהג על 80 קמ"ש, אני כמובן התבאסתי כי זה אחלה כביש והוא היה פתוח לרווחה, צלצלתי לשאר הרכבים להודעתי שבשלב זה אני אומר להתראות, הורדתי הילוך ונעלמתי.

זה היה הרבה יותר קל ובטיחותי מאשר לרמוז לאבא שלי להרים קצב.

אני מתנדב ואפילו מתעקש, הוא לא נותן לי!

הוא טוען שהוא אוהב לנהוג אך בקצב שלו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אין לכם טיפה של לב.

זה לא חוכמה לצחוק על בן אדם זקן.

חכו שאתם תגיעו לגיל 70, אתה חושב שאתה תנהג יותר טוב?

ומי שחושב שהוא חכם גדול ויגיד "אני יותר על הרישיון בגיל כזה"

אתה אומר אתה זה עכשיו, חכה שתגיע לגיל 70 נראה מה תגיד!

אל תשכחו, שהאוטו הזה, זה הרגליים של הבן אדם. בלי הרישיון שלו הוא אבוד.

זה לא חוכמה להגיד "שיקח מונית". מונית עולה כסף, הרבה כסף.

ואם אתה בתור הבן שלו\ נכד שלו חושב שצריך לקחת לו את הרישיון.

תיקח לו את הרישיון, אבל אז אתה תיקח אותו כל יום מפה לשם, לקניות, לסידורים וכו.... (כי אין מישהו אחר!)

או שתשלם לו על המונית.

מעולם לא הצעתי לקחת לו את הרישיון או משהו דרסטי/קיצוני אחר.

זו הסיבה שפתחתי את השרשור - למצוא פיתרון אחר.

פורסם
גיל 70, הראייה לא מה שהייתה פם התיפקוד לא מה שהיה פעם, כנראה שהוא מעדיף לנסוע במהירות שבה הוא מרגיש בשליטה מלאה ובמקרה חירום הוא יגיב טוב יותר.

אני יראה לך אנשים בגיל 70 נוהגים אתה תאכל את הכובע ...

נהיגה זאת דרך חיים זה הרגל קשה לי לראות אותך משנה את צורת הנהיגה שלו אם כל הצער שבדבר .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

אין מה לעשות, ככה הוא נוהג וככה הוא ימשיך לנהוג. לא מתאים לך? אף אחד לא מכריח אותך לנסוע איתו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני אתן לך טיפ אולי , תתארגן לך על כאלו שמחלקים בטיסות עסקים שניתן לכסות את העיניים ותשלים שעות שינה ...8)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

ברוב הפעמים אני באמת מכוונן לי את מושב הכיסא למצב שכיבה מלא ופשוט עוצם עיניים עד ההגעה הביתה.

זמן ההגעה שקול לטיסה לתאילנד (לפחות מרגיש ככה).

פורסם

במילה אחת - טויוטה :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סבא שלי גם נוהג בצורה די גרועה.

הקרוז קונטרול שלו תמיד תקוע על 150 והוא רק משתמש בברקסים כי האוטו מאיץ לבד.

פעם הוא נרדם לי באמצע נהיגה בכביש מהיר וכמעט הרג את שנינו.

הרכב אגב, הוא S320 שנת 92.

פורסם
מעולם לא הצעתי לקחת לו את הרישיון או משהו דרסטי/קיצוני אחר.

זו הסיבה שפתחתי את השרשור - למצוא פיתרון אחר.

בכדי למצוא פתרון, צריך תחילה לזהות את הבעיה.

לדעתי ועל סמך נסיוני בתחום, הנהיגה האיטית הנה רק סימפטום של בעיה אחרת ברקע. זו גם הסיבה שהתעסקות עם הסימפטום היא מתסכלת ואינה פותרת את הבעיה.

כשתדע מה עומד מאחורי כל העניין, תוכל להתקדם.

דני G.

פורסם

שירבו אנשים כמותו.

נוהג בטוח ובזהירות כמו שכל אדם צריך בעיר לסוע ב40.

לאן אתה ממהר שב שמע מוזיקה תהנה מהנסיעה.

פורסם

שירבו אנשים שמהווים מכשול לזרימת התנועה? עוד תוצר פרופגנדה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...