Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני רוצה לבנות תיבה חדשה ואיכותית יותר ממה שיש לי כרגע (תיבה לא מוגדרת לחלוטין ),

זה הסאב שלי :http://www.sonicelectronix.com/item_472_Kenwood+KFC-W2505.html

רשום שם שצריך לאטומה 1 קיוביק פיט , כמה זה בליטרים ?

באיזה עובי mdf אפשר להשתמש ? 17? 19 ?

איך אני מוריד את עובי העץ מהחישוב של המידות ?

הבנתי שקשה לקדוח בmdf, מה עושים ?

תודה רבה

פורסם

זה אתר שיעזור לך לחשב את הנפח הפנימי של התיבה בהתחשב בעובי העץ, הבעיה איתו שהוא במידות אמריקאיות אינטשים וקיוביק פיט כמו כן האתר הוא רק באנגלית אבל צריך אנגלית בסיסית בלבד וידע כללי בשביל להבין מה לעשות. אני מצרף לך את האתרים הבאים שאני נעזרתי בהם להמרת מידות:

Convert inch to millimetre

Convert cubic foot to liter

אני עובד בד"כ עם הכרום של גוגל, האתרים ששלחתי לך עובדים וטב מאד עם אקספלורר, שניסיתי להפעיל אותם עם דפדפנים אחרים לא היה כ"כ טוב, קח זאת לתשומת ליבך.

שיהיה המון בהצלחה, מחכים לתמונות מתהליך הבניה והתוצאה הסופית.

under construction...

פורסם

קובי ,שומאכר- תודה רבה.

נכנסתי לאוטוס(לאתר,מחשבון ) ויצא שאני צריך 31 ס"מ לכל צלע כדי ליצור תיבה של 29 ליטר.

נכנסתי לאתר של קובי והקלדת שם את הגודל של כך צלע , ואת העובי של העץ (שבאינצים זה 0.5) ויצא לי15.625 ft בשלישית .

מה זה אומר ?

• תוכן חדש...