Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעוניין ברכב בן 3 בתקציב של כ 100,000.

שיהיה כמה שיותר נוח להכנס של 3 ילדים בכסאות בטיחות\סל קל.

רכב אמין ובטוח.

ההתלבטות שלי היא בין פורד מונדאו 2008 (עדיף סטיישן) או הונדה FRV (שנת 2007).

איזה מבין 2 החלופות תתן לי תמורה טובה ותספק את צרכי טוב יותר?

האם יש אופציה אחרת שלא חשבתי עליה שהיא עדיפה?

תודה.

פורסם

מיניוואן, כמו רנו סניק או סיטרואן קסרה פיקאסו נוחות מאוד ל 3 כיסאות בטיחות מאחור , לא פחות נוחות מהונדה FRV או מונדאו.

FRV יותר יקרה לקניה ולאחזקה (ביטוחים, טיפולים, דרישות מיגון ועוד), אני לא יודע האם אתם צריכים 6 מושבים (לא יזיק בכל מיקרה).

מונדאו 2008 מכונית גדולה (לטעמי גדולה מדי), איכותית, מרווחת, אבל צריכת שלה יותר גדולה משל סניק\פיקאסו\FRV.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש אופציה נוספת, טובה, זולה יותר אך נדירה בשנתונים החדשים יותר - הפיאט מולטיפלה. המולטיפלה טורבו דיזל, מרווחת יותר מה- FRV, חסכונית יותר בדלק ובעלת מנוע חזק. היתרון שלה, שהיא ידנית! (למרות שרוב עם ישראל ימצא בזה חסרון משום מה), אבל כדי למצוא אחת חדישה צריך הרבה סבלנות. לי יש מודל 2005 שקניתי לפני שנה וחצי לאחר חצי שנה של חיפוש.

אם אין לך סבלנות, לך על ה-FRV שגם היא מצויינת ובעלת קונספט זהה של רכב קצר אך רחב ובעל מרווח פנים טוב, כולל תא מטען שימושי. היא תהיה גם חסכונית יותר מהמונדאו הכבדה והגדולה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

ג'רי סיינפלד אמר פעם, שרק כאשר אתה צריך לארוז את חפציך ולעבור דירה, אתה שם לב כמה קרטונים יש ברחוב.

מאז שאשתי בהריון (שלישי), אני מחפש "פתרונות תחבורתיים" למשפנה בת 5 נפשות עם 3 כסאות בטיחות (בוסטר+כסא בטיחות+סלקל).

עבר זמן מה מאז שהשירשור הזה התנהל ובינתיים שוק הליסינג התפעולי התעדכן במכוניות חדשות.

היות שחברת הליסינג מוכנה לספק אך ורק רכב חדש

ואין להשיג דגמים חדשים של: fiat multipla, Honda f-rv, peugeot 307 sw, Renault Logan, chevrolet vivant

אשמח לקבל הצעות והמלצות לרכב חדש (!) המסוגל להכיל משפחה של זוג + 3 ילדים בכסאות בטיחות.

נכון לשעה זו, הרכבים היחידים שמצאתי כרלוונטיים הם:

Citroen C4 PICASSO

BERLINGO MULTISPACE

Renault Senic3

Renault Kangoo

הספקתי לבדוק את ה-קרוז וה-מאליבו של שברולט שלא סיפקו את הסחורה

ה-רומסטר של סקודה מאפשר לשלב כסא נוסף בבגאז', אך זה נראה לי פחות מתאים לפעוטות

אני מנסה להימנע מרכב גדול מדי בכל הקשור לעלויות הליסינג, כך שהשאיפה היא לא לסיים עם איזה מיצובישי גרנדיס או קאיה קרניבל

ממתין לעצותיכם הטובות

תודה, רועי

פורסם

כל רכב חדש בא בחשבון?

כי לא כל חברת ליסינג מוכנה לספק כל דגם שקיים.

אם אתם מעדיפים רכב פחות גדול, עם 5 מקומות מרווחים, רנו סניק 3 הכי מתאימה למשימה.

יש לה מנוע וגיר זהים לאלו של ניסן קשקאי, גיר אוטומטי רציף (לא רובוטי).

אם יש תכניות ל 6 נוסעים - C4 פיקאסו.

גם המסחריות מתאימות, אבל הן עדיין מסחריות (למרות הנוחות המשופרת, גם של ברלינגו וגם של קנגו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...