Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

לאחר שבדקתי צמיגים ומחירים בלא מעט פנצריות נכנסתי הבוקר במסגרת הבדיקה לאיזה פנצריה בחיזמה ליד פסגת זאב ירושלים.

לאחר מיקוח קצרצר על רבעיית המישלין שעני צדו במומנט הראשון שנכנסתי לשם סוכם כי הצמיגים יותקנו אצלי לאלתר.

דגם הצמיג -R 16 215/60 99T ENERGY E3A. תאריך יצור 2809 לכל הרבעייה.

בבדיקה בדיעבד באתר הצמיגים Tires4u הצמיג מופיע במחיר 720 ש"ח,אך אני שילמתי 1600 על כל ארבעת הצמיגים יחד.

את הקנייה ביצעתי אינטואיטיבית לגמרי,ללא ידע מוקדם על איכות הצמיגים הספציפים ומחירם.

ולכן לא שאני הולך לבטל את העסקה או משהו,אבל מה דעתכם על הצמיגים והמחיר?(אחיזה,אורך חיים וכו')

אגב.קיבלתי במתנה מכסים לוונטילים כרום ניקל כמו הגאנטים שברכב.

תודה.

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל את המכסים הכסופים כנראה שיגנבו לך מהר מאוד.

לגבי הצמיג - אתה שואל בדיעבד? עזוב, עכשיו תתחדש וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המחיר סביר. בדרך כלל על מישלין דופקים מחירים ולא משנה איזה דגם, דירוג המהירות נמוך מדי ( מי קונה מתחת ל H כיום?)

סה"כ צמיג סטנדרטי מיצרן מוביל, אין כאן מה ליפול אבל אל תצפה ממנו לביצועים ספורטיביים.

לפחות לא קנית זבל סיני שזה מה שעושים רוב החבר'ה שלא מבינים בצמיגים ואתה יכול להיות שמח על כך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוקר טוב

תתחדש.

צמיג אירופאי שקט ואיכותי, ניקוז מים מעולה.

קוד המהירות T הוא עד 190 קמ"ש, לפני טווח ביטחון,

ספר לי מה הסיכוי שתגיע למהירויות האלה?

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

גל ערב טוב ידידי,אתה צודק.

השיקול המועדף היה צמיג מבית טוב ומוכר

שיעשה את עבודתו נאמנה גם כאשר קוד המהירות הוא T בלבד. (190 קמ"ש)

על פני צמיג מחברה עלומה (או לא) עם צריכה גבוהה אחיזה גרועה אורך חיים קצר ובנוסף אולי גם רעש אך כמובן עם איזה קוד V או W

בעוד שאנני מגיע לכדי מחצית מהמהירויות האלו.

• תוכן חדש...