Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום שמתי לב לכמה סדקים קטנים במיכל עיבוי - ומאחד מהם יש נזילה קטנה :cry:

רציתי לשאול האם יש דרך לתקן את זה או רק להזמין חלק חדש שעולה כ-500 ש"ח או מפירוק?

נראה לי שזאת מחלה ברכבים האלה כי כבר החלפתי מיכל עיבוי לפני 3.5 שנים שקניתי את הרכב, רק שאז זה היה באחריות.

אגב, אם יש לכם פתרונות אחרים אשמח לשמוע.

תודה,

אלכס

פורסם

אלכס תחליף את המיכל כמה שיותר מהר כי אוטוטו זה יפרוץ לחלווטין ואז התחמם לך הרכב.

לגבי המחיר מפירוק נראה לי קצת תמוהה, תעשה בדיקה כמה עולה חדש מקורי נראה לי שבערך אותו סכום שדורשים איתך מהפרוקייה.

ומיכל העיבוי נסדק עם התיישנותו כך שחבל על הכסף מפירוק כיוון שאורך החיים שלו לא יהיה שש שנים כמו הנוכחי.

פורסם
אלכס תחליף את המיכל כמה שיותר מהר כי אוטוטו זה יפרוץ לחלווטין ואז התחמם לך הרכב.

לגבי המחיר מפירוק נראה לי קצת תמוהה, תעשה בדיקה כמה עולה חדש מקורי נראה לי שבערך אותו סכום שדורשים איתך מהפרוקייה.

ומיכל העיבוי נסדק עם התיישנותו כך שחבל על הכסף מפירוק כיוון שאורך החיים שלו לא יהיה שש שנים כמו הנוכחי.

תודה,

המחיר של החדש הוא כזה לא מפירוק - לא רציתי מפירוק מלכתחילה מהסיבה שציינת.

הנוכחי שהיה לי החזיק מעמד כ-3 שנים וכ- 100K ק"מ - כך שנראה לי שזאת "מחלה" ברכב זה - הקודם לו הוחלף במסגרת האחריות של אוטו חדש והוא גם החזיק משהו כמו 3 שנים...

בכל אופן, קניתי חדש והתקנתי אותו היום.

תודה לכל העוזרים

פורסם
שאלה קטנה,מיכל עיבוי זה מיכל מים?

הוא נמצא במונדיאו בצד שמאל למעלה ? (אם מסתכלים מהקדימה של המנוע).

כן - בצד שמאל - לפני בית הבולם (אם החלק העליון שלו שחור אז הוא מה שהגיע עם האוטו מהמפעל ואם כולו שקוף זה אחד שכבר החליפו אותו.

• תוכן חדש...