Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אסטי J12

talgalapo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי ברכב כללי אך לא ענו לי אולי פה אני יקבל תשובות

אני מתעניין לרכוש רכב קטן וחסכוני.

בחיפושים אחר רכב כזה עלתה לי המחשבה על סובארו ג'אסטי מנוע 1200 עדיפות לקרבורטור .איזה שנתונים יש ?

בחיפושים על מידע באינטרניט נתקלתי בדגם שלא ראיתי בארץ J12 ?

ברצוני לשאול על המומחים והוותיקים בארץ אם יודעים שיש רכב כזה או אם הגיעו באופן סדיר לארץ או לא שרדו את הנהג הישראלי ?

תמונה מצורפת

תודה

טל גלאפו

fullsize.jpg

subaru-justy-j12-4wd-SLII-3_2_preview.jpg

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

ראיתי את הדגם הזה שהייתי עם משפחה בטיול בגיל 15.. באיזור האלפים השווייצרים, לא מבין גדול ברכבים ישנים כל כך, בנוסף התחילו לייצר אותם בסביבות שנת היומולדת שלי ב87

מה שאני כן יכול לומר לך ב99.9999% שאם הדגם הזה של ג'אסטי הוא (4WD- (4 wheels drive

אז אין סיכוי שהביאו אותו לארץ.. כי פשוט אין צורך כאן בג'אסטי בעלת הנעה כפולה.. אנחנו הישראלים מתים על ג'יפים..

פורסם

ממליץ לך לחפש גאסטי מהשנים 93-94 ,ידנית עם הזרקת דלק.

אמינה מאוד, חסכונית בדלק (ממוצע 13-14 קמ"ל ,מחוץ לעיר בשיוט רגוע אפשר להגיע ל 16-17 קמ"ל) .

J12 או J10 זה בעצם גאסטי עם מנוע 1.2 ליטר או 1.0 ליטר. זה סתם שם דגם שהרכב שווק בו.

גאסטי AWD ,הגיעו לארץ בודדות.בעיקר מהדור הראשון (עד שנת 88 )

להתרחק מגאסטי עם גיר אוטומטי (רציף) - בעייתי ויקר לתיקון.

פורסם

תודה

אני לא מחפש גיר אוטומט רק רגיל

הנסיעות שלי הן כביש 6 פעמים בשבוע זה הכול ממחלף נחל שורק למחלף ניצני עוז

אני רוצה קרבורטור כי זה יותר כפי לדעתי וגם קל לתיקון עצמי ,

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...