Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מועדון ה-5 מגנה בכל תוקף ניצול לרעה של תקנות רכבי אספנות.

עבירות על החוק פוגעות בסופו של דבר בכולנו ובעיקר בחובבים האמיתיים שהם רוב רובו של המועדון.

מדיניות המועדון ברורה: יש לשמור על החוק ועל תקנותיו ותקנות המכס.

חברי המועדון הינם שומרי חוק ומדיניות המועדון כגוף הינה לשמור על החוק ולנסות לשנות או לשפר אותו בדרכים כשרות.

המועדון פועל וממשיך לפעול לטובת חבריו וכלל בעלי רכבי האספנות בארץ.

בני הספל

דובר מועדון ה-5

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מצחיק איך דווקא אלה שיש להם (שכר גבוה, בונוסים, אופציות, מעמד וכו') הם אלה שמנסים לגנוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הגדיל לעשות חוקר המכס שאמר בערוץ 10:

''יש עוד תיקים פתוחים בחקירה ואני מציע לכל היבואנים

להגיע אלינו ולמסור הצהרה חדשה לפני שנגיע אליהם.....''

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

בערוץ 2 סופר כי מדובר באלי גידור סמנכ"ל השיווק של שופרסל...

בהחלט אות קין שעלולה להידבק למועדון החמש, מספיק גלגל אחד עקום כדי שהנסיעה לא תהיה נעימה.

לא כל אלו שנתקלו בידיעה קוראים את התגובה של בני דובר המועדון:roll: חבל שלתחביב שלנו תידבק סטיגמה.

לדעתי על המועדון לצאת לתקשורת ולנסות להגיע לאותו פרסום / רייטינג / תהודה של הכתבה המשמיצה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

בערוץ 10 נראה שרכביו עוקלו כמו כן נראה שלכל רכביו ואופנועיו היו מספרי רישוי מסודרים כראוי, היכצד רכבים אלו (9 במספר) עברו את המכס ואף מוכס, בעת מתן דרגת/רמת הגימור, לא העלה שאלות בהקשר להערכת ערך נמוכה של המכוניות (כדברי מנהל המכס בכתבה) ורק עתה זה פתאום קפץ ? לי נראה שהדברים קפצו לעין המכס באקראי, לאור החקירה שנוהלה כנגדו בנושא שופרסל ובחיפוש בביתו (כפי שצויין בכתבה) אותרו מסמכים שסייעו בידי המכס ל"טפס" עליו גם בנושא יבוא רכבי האספנות.

חבל על כך שבאחרונה יותר מדי מוזכרים רכבי אספנות בהקשר של סדרי יבוא לא תקינים, צריכים להמתין ולשמוע מה תהיינה התוצאות של חקירת אירועים אלו.

מצא משה

פורסם

שלום.

האמת שאני מתלבט כבר הרבה זמן .

זה יושב לי בבטן וזהוא אני מביע את דעתי!!!

לדעתי ומתוך נסיון שלי אישי אם המכס בנמל אני מדגיש רק המכס בנמל לא הנבלות מיד אליהו.

אולי חלק לא יסכימו איתי אבל זו דעתי!!!

היחידים אבל אני מדגיש היחידים שהיו ממש בסדר אם חישוב המכס של רכבי אספנות היו אנשי המכס.

הינו מסיעים אותם לנמל הם היו בודקים כללית את הרכבים וחיבו מכס בצורה הוגנת ומכובדת ואני מדגיש שהם היו אוהדים של מועדון החמש!

כול המערכת שעובדת בנמל גנבים רמאים סחטנים ומושחתים!!!

לצעדי אנשים ניצלו את הנישה הזו לרעה והיום אנחנו רואים גם למה

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

גידור חבר מועדון החמש או לא?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בוקר טוב

אני רואה בהייבט רחב את נושא האספנות בארץ שהפך גם למסחרי,אלו שיש ביכולתם מגיעים למפגשים עם רכב מיובא מארהב ולי קרה לא פעם ששאלתי חבר מועדון בנוקייה פרטים על הרכב שייבא זכיתי לתגובה צוננת כמו גם מתנשאת במיוחד אולי זו כוונתו של בני,אך החיים ממשיכים ואהבתנו לרכבים קלאסים גדולה היא מהכל,באשר ליבוא שלא כדין נמתין בסבלנות עד שיהיו פרטים נוספים ,מועדון החמש כמועדון מייצג את הנושא של אהבה שימור שיפוץ רכבים קלאסיים כמו גם יבוא מחול,אני מקווה שלא נקרא עוד בעיתונים כמו גם נשמע באמצעי התקשורת על תופעות מסוג זה ושנזכה לימים טובים יותר כמו גם אחות חברים.

עופר בן צבי

פורסם
מועדון ה-5 מגנה בכל תוקף ניצול לרעה של תקנות רכבי אספנות.

עבירות על החוק פוגעות בסופו של דבר בכולנו ובעיקר בחובבים האמיתיים שהם רוב רובו של המועדון.

מדיניות המועדון ברורה: יש לשמור על החוק ועל תקנותיו ותקנות המכס.

חברי המועדון הינם שומרי חוק ומדיניות המועדון כגוף הינה לשמור על החוק ולנסות לשנות או לשפר אותו בדרכים כשרות.

המועדון פועל וממשיך לפעול לטובת חבריו וכלל בעלי רכבי האספנות בארץ.

בני הספל

דובר מועדון ה-5

במידה והבחור שנתפס הוא אכן חבר מועדון החמש

אז כנראה שלא כל חבריך שומרים על המדיניות והצביון שרשמת .

אמנם אני לא חבר מועדון החמש אבל בתקופה האחרונה יש יותר מדי פרשיות שליליות של חברי מועדון החמש

והדבר הזה פוגע בייתר בעלי התחביב.

ואתה יודע יותר טוב ממני שבמדינה הזו יותר קל להרוס מאשר לבנות משהו , ומה שקורה זה שהכל מתחיל להתפורר בחוץ .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דודי

מדובר בשניים חשודים מתוך 750

תעשה את החשבון לבד.

בני (כאדם פרטי)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...