Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שראיתי את זה פעם אבל אני לא זוכר איפה, הם קדחו בתיבה של הסאב שתיי חורים בפינה בערך בגודל של 3X3 סנטים והעבירו שם שרשרת עבה וקשרו את הסאב לברזל של הכיסא האחורי באוטו, הם עשו את זה כמובן כדי למנוע גנבות ולפי דעתי זה רעיון מצויין, השאלה שלי הוא אם קודחים שתיי חורים כאלה בתיבה זה יפגום באיכות של הצליל ואם כן אז כמה זה יפגום?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

יש רעיונות איך לחבר את הסאב לכיסאות בלי לחורר?

את המגבר בלי קשר אני שם בצד ועליו אני ישים איזה דיקט מצופה שטיח שחור וזה יראה כאילו אין שם כלום.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

יכול ליהיות שאתה צודק חלק מהגנבים היו ממשיכים לנסות אבל אני חושב שרוב הגנבים היו מתייאשים אם היו רואים שהתיבה קשורה לכיסא.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

• תוכן חדש...