Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כ-30 אלף קילומטר, כ-8 חודשים אחורה, רכשתי ערכת הנמכה של מאזדה-ספיד, רכשתי צמיגי TOYO TR1 חדשים ועשיתי כיוון פרונט ספורטיבי שהומלץ לי:

מקדימה:

קאמבר - בשאיפה ל-2 (אך לא יותר).

קאסטר - מקסימלי.

toe in - בכל גלגל 0.25 מ"מ, 0.5 טוטאל.

מאחורה:

קאמבר - 2 (אבל לא יותר מהחלק הקדמי).

toe in - בכל גלגל 0.25 מ"מ, 0.5 טוטאל.

בטיפול 60 אלף האחרון גיליתי שהצמיגים הקדמיים נשחקו מאוד בחלק הפנימי שלהם ודורשים החלפה. בקושי עברו 30 אלף קילומטר מאז שקניתי אותם כחדשים. זה תקין? מה אחראי לזה? הקאמבר? ה- toe in? לכמה להקטין אותו/אותם? או שאולי בכלל עשו לי כיוון פרונט לא טוב במוסך?

בנוסף, אני נוסע 3 פעמים בשבוע מנתניה עד חיפה, כ-90 ק"מ לכל כיוון, וגם צריכת הדלק חשובה לי.

וכמובן חשוב לי לא לוותר לגמרי על התנהגות כביש טובה.

אשמח להמלצות לכיוון פרונט חדש שיפחית לי את שחיקת הצמיגים מקדימה לאחר התקנת הצמיגים החדשים...

תודה,

אודי

פורסם

ניראה לי כיון לא תקין (אני יוצא מנקודת תפיסה שהרכב וההתקנה שעשית תקינים).

יש להיכנס לכיוון מחדש

תנסה להיכנס לארביב כיוון פרונטים אצלם עזרו לי הרבה פעמים (מצאו ותיקנו ליקוים בהתקנות וברכב ).

בהצלחה

אורי

פורסם

לקחת המלצה לכיול סופר ספורטיבי בלי להבין בכלל את המשמעויות שלו.

שחיקת החלק הפנימי זאת בדיוק התוצאה המצופה מקאמבר כ"כ גבוה.

אם הגעת ל-30 אלף ק"מ עם T1R שעדיין נראים טוב למעט השחיקה בחלק הפנימי אז אני לא בטוח כמה אתה צריך כיול כזה קיצוני.

לשימוש שלך אתה יכול להסתפק במספרים הרבה יותר סולידיים. הייתי חוזר להגדרות היצרן או מחפש קצת בפורום בשרשורים של בעלי המיאטות (ובעיקר ניב (senda), שממנו לדעתי הגיעה גם ההמלצה שציטטת) להמלצות לכיול מתון יותר.

ניר

• תוכן חדש...