Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ..

לאחרונה יצא לי לנקות את הרכב בייסודיות, במהלך הניקיון שמתי לב שמתחת למושב הנוסע שליד הנהג

ישנו איזשהו קונקטור מלבני שיוצא מרצפת הרכב נדמה לי, אבל הוא מנותק, לאן הוא שייך?

האם הוא שייך למערכת שמתריעה על אי חגורת בטיחות במושב הנוסע?

או אולי לחיישן שאומר שיש נוסע ברכב על מנת שכרית האויר שלו תיפתח במקרה של תאונה? (חס וחלילה)

האם הוא בכלל אמור להיות מחובר?

תודה לעונים.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

כן נורות האזהרה דולקות לכמה שניות ואז נכבות, כלומר המערכת עובדת בצורה תקינה.

כמו כן, כרית האוויר בצד הנוסע לא מנותקת (הסוויץ' שלה משמאל להגה נמצא על מצב ON).

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אם נורית כריות האויר אינה דולקת סביר להניח שזה לא שייך למערכת זו.

יכול ליהיות הכנה לאיבזור נוסף כמו כסאות מתכווננים חשמלית או חימום לכיסאות.

אלכס

פורסם

יש לי מאזדה 323 שנת 2000 וגם לי יש את אותו קונקטור

וגם לי אין מושג מה זה!!

הוא יוצא מהרצפה והוא ללא פקק המגעים שלו חשופים

וגם אני נתקלתי בו לפני כמה שנים במהלך נקיון

פורסם

אם אתם מתכוונים לקונקטור שבא מכיוון הריצפה והוא מקובע לרצפה כשהמגעים שלו פונים כלפי מעלה, זה לא שייך למשהו מיוחד זאת הכנה לחימום מושבים, גם בלאנטיס הישנות יותר זה קיים..

פורסם
יתכן שאתה צודק, אבל בדרך כלל ייצרני הרכב לא סתם זורקים קונקטור מתחת למושבים לא מחובר לשום דבר.

לגבי מאזדה זה לא נכון .

במזדה צמות החוטים הם אונברסליות לכלל רמות הגימור , כלומר גם אם רכשת את הדגם הכי בסיסי ובדגם הכי מפואר ישנם מושבים מחוממים , פנסי ערפל , רמקולים בדלתות האח' וכו.. ולבדגם הבסיסי שלך אין את כל התוספות הללו , גם ברכב שלך החיווט נמצא כמו ברמת גימור הגבוה . כלומר אם בעתיד תרצה להתקין פנסי ערפל , מושבים מחוממים או כל דבר אחר שישנו כמקורי בדגם המפואר , אתה רק צריך להרכיב לחבר להוסיף מימסר/פיוז (או ידית אורות). לא כמו ברכבי VW .

שברמת גימור הבסיסית אין חיווט לרמקולים דלתות אח' אין חיווט לפנסי ערפל וכל שאר התוספות .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
אם אתם מתכוונים לקונקטור שבא מכיוון הריצפה והוא מקובע לרצפה כשהמגעים שלו פונים כלפי מעלה, זה לא שייך למשהו מיוחד זאת הכנה לחימום מושבים, גם בלאנטיס הישנות יותר זה קיים..

שלום רב !

לא רק בלאנטיס גם בדגמי לנסר 93, והוא משמש הכנה לפי ספר הרכב, כתקע לחימום כיסא הנהג למדינות קרות, שם הטמפרטורות, הרבה מתחת לאפס, ומשמש כאיבזור נוסף.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום

טוב "נתלבש" על השרשור מה לגבי 306 שנת 99 (1.4) אצלי יש כמו חוט עם קונקטור לבן שמנותק אבל נורית האזהרה

של הכריות דלוקה (היא היתה כבויה שקניתי ואז אחרי חודשיים בערך התחילה להבהב, לפעמים עבדה ולפעמים לא ובמוסך אמרו לי שזה משהו חוט או משהו ליד ההגה וזה יעלה הון לתקן) אז מה הקונקטור?

תודה

• תוכן חדש...