Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שזה היה יכול להיות רכב מעולה אם היה לו צילינדר נוסף (4) כמו כל רכב נורמאלי, ועוד איזה חצי מטר לאורך ולרוחב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אז אם היה לה עוד חצי מטר לאורך ולרוחב מה היה הקטע?

היא הייתה עוד מיני רגילה בכביש. זה כל הייחודיות שבה. ולכל אלו שאומרים שהיא מכוערת: זכותכם. זה עניין של טעם.

בכל מקרה אני עם האוטו כבר שבוע וחצי ונהנה ממנו עד תום. לגבי הצרכית דלק: אעדכן בהמשך.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

עוד חצי מטר ברוחב היה הופך אותה לפרייבט הכי רחבה בארץ אבל בסדר.

עוד חצי מטר באורך היה הופך אותה ממיני לקומפקטית.

מה שכן, עוד צילנדר במנוע ועוד ס"מ ברוחב לכל צמיג היה יכול בהחלט רק להועיל :roll:

מישהו יודע אולי היכן מיוצר המנוע של האלטו?

פורסם

וואו, איך השרשור תפס תאוצה! ובצדק...

רכב חדש במחיר כזה זו מציאה.

כל בעלי האלטו תתחדשו ותהנו מהרכב.

נ.ב.

גם אני בעד להמתין לפני תחילת נסיעה כדקה (5 זה מוגזם), וכמובן לא ללחוץ על הרכב עד שהוא יגיע לטמפ' עבודה.

נ.ב.2

שימו לב!!! הפכתי מ-"נהג נמרץ" ל-"משקיען" :idea:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שימו לב!!! הפכתי מ-"נהג נמרץ" ל-"משקיען" :idea:

זה אומר שאתה זכית באלטו חדשה מהשקיות במימון עד 100 אחוז.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

viper05 מן הסתם התגובות האלה חסרות עניין ששואלים שאלות כל כך טיפשיות סתם לדוגמה:

1."האם כדאי להתקין כפתור בשביל החלון של הנוסע"

2."כמה יעלה לי" 

3."מתי האוניה נכנסת לארץ"

4."אבל אני כבר מחכה לרכב הרבה חודשים" 

5."נירא לי שהם גונבים אותנו במחירים של התוספות" 

6."האם מישהו שמע על האוניה שמתקרבת לארץ" 

7."מישהו דיבר עם הסוכן", "מאיזה סוכנות הזמנת" 

8."האם פינקו אותך בתוספות"

ואלו דוגמאות מאוד קטנות מהחרטה שאנשים רשמו פה אז אין לך מה להתפלא שעל מכונית גרועה מבית סוזוקי הגיעו

ל-777 תגובות מהחרטה הזאת חאלס הבנו את "מכונית החלומות שרכשתם בכלום כסף".

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
אני לא מאמין שיש 700 + תגובות על רכב מסוג סוזוקי.

לא להאמין.

נכון קשה להאמין כאשר לא מדברים על סיאט כמו שלך.

viper05 מן הסתם התגובות האלה חסרות עניין ששואלים שאלות כל כך טיפשיות סתם לדוגמה:

1."האם כדאי להתקין כפתור בשביל החלון של הנוסע"

2."כמה יעלה לי" 

3."מתי האוניה נכנסת לארץ"

4."אבל אני כבר מחכה לרכב הרבה חודשים" 

5."נירא לי שהם גונבים אותנו במחירים של התוספות" 

6."האם מישהו שמע על האוניה שמתקרבת לארץ" 

7."מישהו דיבר עם הסוכן", "מאיזה סוכנות הזמנת" 

8."האם פינקו אותך בתוספות"

ואלו דוגמאות מאוד קטנות מהחרטה שאנשים רשמו פה אז אין לך מה להתפלא שעל מכונית גרועה מבית סוזוקי הגיעו

ל-777 תגובות מהחרטה הזאת חאלס הבנו את "מכונית החלומות שרכשתם בכלום כסף".

י.ל , אני לא בא להקניט אותך ולא להעליב אותך חס וחלילה, אבל תהגובה הזאת היא בין המיותרות פה, השרשור נפתח עקב בחור שסיכם אחזקת אלטו למען רוכשים עתידיים להתרשמותם, הוא המשיך לשרשור תגובות על רוכשים אחרים שרכשו והתלהבו, ואז המשיך לשרשור השוואות בין העלויות , בונוסים, ציפיות ומה התוצאה הסופית לרכב, וכנראה שאת דעתך לגבי כמה גרוע היצרן סוזוקי אתה תצטרך לשאת לבד, כי פה המגיבים ברובם הם אוהבי סוזוקי ואלטו במיוחד , לכן הם משתפים אחד את השני , דבר שלדעתי מבורך בפני עצמו, לצורך העניין גם אני לא אוהב את הרכב, אבל זאת בעיה שלי עם עצמי ואין צורך לרדת על רכב שאנשים כאן רכשו ולבעס אותם, אז בוא תגיד להם מזל טוב ותפתח שרשור חדש שיילך ראש בראש עם השרשור הזה, הכותרת יכולה להיות '' כמה אני שונא את סוזוקי אלטו'', בהנחה שלא ינהלו לך.

בברכה ותהיה בריא.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור23 אם תראה מהתגובה הראשונה שלי בשרשור הזה תראה, שאני לא באתי נגד הרוכשים אלא כלפי הרכב שהוא מיוצר בהודו ולא יותר מזה ככה שזכותי המלאה להביע את דעתי על הרכב וגם אם צריך על חפירות שאנשים כתבו פה. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

וואי י.ל. אתה משהו מיוחד..

איך אתה מעז לרדת כך על רוכשי האלטו באשר הם?

אתה כל כך חוצפן!

אם היית קונה ב.מ.וו ומחכה לה כל כך הרבה זמן כמו שאני חיכיתי לאלטו שלי גם אתה היית רושם את כל התגובות שנרשמו פה אם לא יותר. וכן, לשאול אם הגיע האונייה זה מאוד מעניין.

אל תתנשא פה על כולם שיש לך ב.מ.וו. האלטו זה רכב טוב לאנשים מסויימים. וכמובן שאין לי כלום נגד ב.מ.וו (למרות שלא הייתי קונה אבל זה משיקולים ששמורים עימי).

כמו כן, אם מפריע לך השירשור פה או שאתה מקנא אתה מוזמן באמת לפתוח ת'רד משלך או אפילו פורום חדש באינטרנט ל"אנשים שאוהבים ב.מ.וו ושונאים את האלטו".

זה שהגיעו ל 700 ומעלה תגובות (ואני מבטיח לך גם אגב שיהיו פה מעל 1500 בעתיד), אומר כמה שהאוטו באמת מעניין קבוצת אוכלוסייה כלשהיא (קבוצה לא מבוטלת אגב). ואני בטוח שכל מי שמתעניין ברכב הזה נכנס לפה לפחות פעם אחת אם לא מאה פעם ביום ע"מ לראות מה קורה עם הרכב הזה ומה אנשים חושבים עליו. ויש לי עוד הרבה לרשום אבל זה כבר לא שווה את זה.

תהנה מהב.מ.וו X5 שלך. באמת אחלה רכב. רק אל "תירד" על אנשים אחרים ואל תתנשא עליהם - התגובה שלך לא לעניין. לדעתי.

כפיר הג'ינג'י

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...