Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה,

נניח ואיבדתי את המפתח הרזרבי שלי לרכב. המפתח כולל גם שלט לפתיחת/סגירת האזעקה.

אפשר לשחזר? איפה עושים את זה?

פורסם

יוצא לי הרבה לראות את זה במקומות של שיכפול מפתחות, וגם במקום המתעסק באזעקות, אם לא אצלהם אז אני בטוח שיפנו אותך למקום שמתעסק בזה.

אגב, המפתח אבד לך מחוץ לבית? :S לא מפחיד אותך? אולי הוא בכוונה איכשהו נגנב או מישהו שמכיר את הרכב לקח את זה?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

הוא לא באמת נגנב,

אני נמצא כרגע בתהליך רכישה של רכב מחברת ליסינג גדולה ומוכרת.

יש להם נוהל, הם לא מתחייבים לתת לי שני מפתחות (לטענתם הרבה פעמים המפתח השני הולך לאיבוד אצלם)

אז אני מתכונן מה לעשות במידה והם יתנו לי רק מפתח אחד.

בכל מקרה תודה על המידע.

אם אפשר לשחזר את השלט הרחוק שעל גבי המפתח אז אני רגוע.

פורסם

בגדול, בחנויות של שיכפול מפתחות תוכל למצוא מפתח מאותו דגם שיתוכנת לרכב שלך.

אבל... זה תלוי ברכב ולא כל יצרן רכב מאפשר תיכנות מפתח ע"י גורם חיצוני. נתקלתי באותה בעייה עם הרכב של אישתי ושם נאמר לנו כי יש להזמין מפתח חדש על פי מספר שלדה (בעלות של אלפי שקלים)

בכל מקרה, עדיף שתברר עם יבואן הרכב כיצד לשנות את קידוד המפתח שאצלך וקידוד האימובילייזר ברכב כדי שלא יהיה אפשרי להשתמש באימובילייזר במפתח האבוד לשם גניבתו.

עוד דבר שנזכרתי, התייעץ עם סוכן הביטוח שלך. חלק מחברות הביטוח דורשות הצגת שני מפתחות מקוריים כדי לממש את הפוליסה במקרה של גניבה.

עריכה

קראתי את התגובה שלך, וזה לא משנה. מפתח אבוד הוא עדיין חור באבטחת הרכב והייתי ממליץ לך לחייב את החברה לספק אותו או לבצע לבצע את שינוי קידוד המפתח וקידוד האימובילייזר על חשבונם. אם תחליט לקנות את הרכב עם מפתח אחד, קבל אישור חתום בכתב כי סופק רק מפתח אחד.

• תוכן חדש...