Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז לאחר חצי שנה לערך עם המערכת הנוכחית (שבנתיים די מספקת אך תמיד יש צורך עז לשדרוג) הגיע הרגע!

הסט אפ הנוכחי:

יחידת ראש - Pioneer DEHP-7950 UB שבנתיים לא מאכזב אותי ואני מעוניין להמשיך לעבוד איתו.

מגבר 4 ערוצים - JL Audio 300/4 אשר מספק 2 ערוצים לסט קומפוננט בחיבור פסיבי ו2 ערוצים ל6x9.

מונו בלוק - Lighting Audio b1.350.2 (מספק 350WRMS ב2 אוה"ם).

סט קופוננט קדמי - Hertz Hi-Energy 2Way HSK165 (חיבור פסיבי).

6x9 מגש אחורי - DUB269, די גרוע (להשלמת סאונד הקפי).

סאב וופר - Kicker CVR12 בעל 2 סלילים של 2 אוה"ם מחובר על סליל אחד למונובלוק.

חיווט - 4 גייג' מקורי רוקפוקד קומפטישן, פיוז ANL 200Amp, RCA Stinger Helix, RCA Rockford.

זה הכל.

איפה אפשר לשפר?

תודה רבה ושבת שלום.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

לא ציינת תקציב ולא ציינת מה מפריע לך במערכת שגרם לך לרצות לשנות \ לשדרג .

אבל אני תמיד אוהב לרשום מה אני הייתי עושה במקומך כדי להשיג תוצאה טובה יותר בוודאות.

לפני הכל מכין את השטח להתקנה טובה יותר , איטום + טבעות הגבהה MDF ( לא ציינת אם יש לך את זה כבר )

בשלב הראשון הייתי קונה רדיו דיסק בעל קרוס אקטיבי כמו אלפיין 9887\9855 , קלריון 785 , אקליפס 7000 ואם התחברת לסאונד של פיוניר אז 880PRS.

שלב שני עובר להגברה אקטיבית , יש לך מגבר 4 ערוצים טוב ,תנצל אותו , את הרמקולים האחוריים הייתי מחבר להגברה של הרדיו דיסק ( בהנחה שאתה לא רוצה לוותר עליהם, וכמובן מחליף אותם ל6X9 איכותיים יותר כמו מורל JBL , הרץ ).

שלב שלישי מחליף את המונו לסנדאון 1000D ואת הסאב לארסנל\IDMAX או כל סאב אחר ברמה גבוהה יותר משלך (תגיע למפגשים תשמע סאבים ותחליט מה אהבת יותר).

שוב , אני לא יודע מה התקציב שלך ומה אתה רוצה להחליף רק נתתי דוגמא למה אני הייתי עושה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
איך DVD יהווה שיפור למערכת הסאונד?

הוא אמר לשפר מערכת, לא רשם במתכוון לסאונד ברכב, לכן הצעתי להוסיף למערכת קיימת דיוידי שלדעתי מוסיף לכלל המערכת ברור שאיטום חשוב יותר לשיפור הסאונד ברכב הכול תלוי למה התכוון המשורר

• תוכן חדש...