Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Apple מציגים מוצר חדש - ה- IPad

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מדברים על זה הרבה זמן. עד כה היה מדובר על שמועה. היום זה רישמי.

מחשב לוח, שמגיע עם מולטי טאצ' מלא כמו האייפון, מסך בגודל 9.7 אינץ', פחות מקילו, 10 שעות עבודה. בקיצור מוצר חדש מאפל. אני אישית לא מתלהב כי אני לא רואה בו צורך (אני מבסוט מספיק מהאייפון ומהלפטופ שלי, אין לי צורך של שילוב בין שניהם).

אני מבין גם שהמערכת הפעלה של המכשיר תהיה אותה מערכת ההפעלה של האייפון, דבר שהוא קצת מאכזב.

עוד מידע באתר אפל: http://www.apple.com/ipad/design/

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד צעד בדרך שמובילה בוודאות לדבר אחד... אפל משכה מיליונים לIPOD ששדרגו אח"כ ל-IPHONE שעכשיו ישדרגו ל-IPAD והשלב הבא - במפתיע אפל תציע לכולם לשדרג למשהו שיראה ממש דומה אבל יריץ MAC OS והפלא ופלא... עשרות מיליוני משתמשי PC בעולם שבחיים לא היו חושבים להחליף סביבת עבודה, מוצאים את עצמם יום בהיר אחד משתמשי MAC !

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

דווקא מערכת ההפעלה של mac היא אחלה. אני לא מוצא שום דבר רע בה. מה שכן אני לא מוצא שום דבר טוב בלעבור מהאייפון או מהמקבוק שלי למחשב טבלט.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
עוד צעד בדרך שמובילה בוודאות לדבר אחד... אפל משכה מיליונים לIPOD ששדרגו אח"כ ל-IPHONE שעכשיו ישדרגו ל-IPAD והשלב הבא - במפתיע אפל תציע לכולם לשדרג למשהו שיראה ממש דומה אבל יריץ MAC OS והפלא ופלא... עשרות מיליוני משתמשי PC בעולם שבחיים לא היו חושבים להחליף סביבת עבודה, מוצאים את עצמם יום בהיר אחד משתמשי MAC !
כשאני מסתכל על זה ככה - זה אחד המהלכים המדהימים בתחומו, אתה לא חושב?

בתור ממר"מניק אני מאוד מצטער שאני מכיר רק סביבת עבודה של חלונות.

לי אישית אין לא אייפון ולא אייפוד, אני רוצה לקנות את הטבלט הנ"ל - מתי מתחילים לשווק אותו בארץ ובארה"ב?

פורסם
יש לי אייפון ומקבוק

אם אני יכניס את שניהם לבלנדר יצא לי ipad?

כן, ואם תכניס קיפוד למאיץ חלקיקים, ייצא לך עכבר וחצי קילו מסמרים

http://www.youtube.com/watch?v=mudOonoGK_U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא נראה מכשיר ממש טוב.

אין ספק שהוא יותר טוב מרוב מכשירי הטאבלט הקיימים, אם כי הבעיה היא בנפח הזיכרון הקטן יחסית וחוסר האפשרות לכרטיסי הרחבה. משום מה בעולם משווים אותו לkindle וחושבים שהוא יעשה מהפכה בתחום הספרים הדיגיטליים, אך לדעתי הוא יכול לשמש בתור מחשב עם גודל שכזה, מה גם שהוא שוקל רק 700 גרם.

יחד עם תחנת עגינה של אפל שכפי הנראה תכיל מקלדת זה יכול בהחלט להיות מכשיר שימושי.

פורסם

תסתכלו על הסרטון באתר של אפל. המוצר הזה פשוט מדהים.

זה אחד הגדג'טים הפחות שימושיים והיותר מגניבים שראיתי לאחרונה... :)

אני כבר יום שלם מנסה לחשוב על שימושים בשבילו והצדקה לקנות אותו ולא קל למצוא.

פשוט מדובר באייפון ענק. לא יותר ולא פחות.

יש לי אייפון, יש לי מחשב ששוקל 1.4 קילו ואני מאוד מרוצה ממנו. באמת שזה תקוע איפשהו באמצע.

מה שכן, לא תמיד צריך את כל המחשב איתך. מתי צריך מחשב? כשצריך לעושות יותר מאשר גלישה רגילה באינטרנט.

אני צריך מחשב כשאני עושה שיעורים, עובד, משחק. בשאר הזמן אני בעיקר גולש ורואה סרטים ואת כל זה אפשר לעשות עם ה-iPad.

נכון שבבית זה לא ממש שימושי, כי המחשב לידך. אבל לנסיעות? טיולים? למקומות שבהם אתה רוצה לגלוש במשהו יותר נורמלי מהפלאפון שלך, לראות סרטים, אבל לא מספיק כדי להביא איתך את המחשב שבדרך כלל יותר גדול ומסורבל.

אני יכול לחשוב על סיטואציות כאלה. השאלה לכמה אנשים שאינם מעריצים של אפל זה יספיק כדי לקנות את המכשיר.

אם לדבר הזה היה עט שאפשר להשתמש בו לכתיבה ואיכות הכתיבה הייתה כמו לכתוב על דף, זה היה יכול להחליף את כל הדפים שכותבים עליהם בשיעורים. חבל שאפל לא הלכו לכיוון הזה.

פורסם
אני כבר יום שלם מנסה לחשוב על שימושים בשבילו והצדקה לקנות אותו ולא קל למצוא.

פשוט מדובר באייפון ענק. לא יותר ולא פחות.

אני דווקא כן רואה שימושים בשבילו.

הוא נראה מספיק קומפקטי (ולא מסורבל כמו לפטופ) בשביל לקחת אותו לשירותים ולגלוש שם באינטרנט/לקרוא ספרים/לראות סרטים.

אם יש לו BT, אפשר לחבר לו אוזניה/אוזניות, ולהשתמש בו בתור טלפון סקייפ. או אם יש בו מודול טלפון (מקום לשים SIM, ותמיכה ברשתות 3G הבנתי שיש לו), אז להשתמש בו בתור טלפון עם אוזניית BT. אם כי, הוא גדול מדי בשביל להיות טלפון.

הבעיה המרכזית בו, היא שמערכת ההפעלה שלו היא IPHONE OS, שלא תומכת בריבוי משימות, ודורשת פריצות בשביל לעשות דברים בסיסיים.

לכן, אם הוא יעלה הרבה יותר מנטבוק ממוצע, אז כדאי לחכות לגדג'ט דומה עם WIN7 (שגם תומכת במולטיטאץ').

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני דווקא כן רואה שימושים בשבילו.

הוא נראה מספיק קומפקטי (ולא מסורבל כמו לפטופ) בשביל לקחת אותו לשירותים ולגלוש שם באינטרנט/לקרוא ספרים/לראות סרטים.

אם יש לו BT, אפשר לחבר לו אוזניה/אוזניות, ולהשתמש בו בתור טלפון סקייפ. או אם יש בו מודול טלפון (מקום לשים SIM, ותמיכה ברשתות 3G הבנתי שיש לו), אז להשתמש בו בתור טלפון עם אוזניית BT. אם כי, הוא גדול מדי בשביל להיות טלפון.

הבעיה המרכזית בו, היא שמערכת ההפעלה שלו היא IPHONE OS, שלא תומכת בריבוי משימות, ודורשת פריצות בשביל לעשות דברים בסיסיים.

לכן, אם הוא יעלה הרבה יותר מנטבוק ממוצע, אז כדאי לחכות לגדג'ט דומה עם WIN7 (שגם תומכת במולטיטאץ').

בגלל שזה אייפון OS, זה לא מיועד להיות מחשב. ואם כבר- איך עדיין אין לו תמיכה בפלאש?! כל כך בסיסי.

זה פשוט מחליף את האייפוד וידאו הנוסטלגי ;)

פורסם

מוצר מטומטם שיימכר כנראה לא רע הודות למערכת שיווק גאונית,

ולמומנטום של חברי הכת.

כל מכשיר שאין לו מקלדת הוא לא מכשיר רציני לעבודה, אלא לכיף.

הדבר הזה לא מהווה בשום אופן תחליף לנטבוק, זה פשוט אייפוד מגודל עם מסך מגע,

עם שלל הגבלות שמכניסות אותו די בכוח לקטגוריה של "כיף" ותו לא.

שאנשים יעשו מה שהם רוצים עם הכסף שלהם, ממש לא אכפת לי,

אבל בחייאת, אל תצאו עם הצהרות ש"זה הדבר הבא בעולם".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...