Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XETEC P2 VS PPI A600.2

floyd88
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי אפשרות להשיג אחד מהמגברים שמצויינים בכותרת בזמן הקרוב לכן אני שואל מה עדיף במיוחד ממי שהתנסה או שמע.

אני יודע שלא להרבה בארץ יצא לשמוע את הPPI (במיוחד עם קומפוננט מיוחד כמו שלי)אבל בכל זאת אוליי למישהו יצא לשמוע אפילו עם סט אחר ויכול לתת חוות דעת? מה ישמע יותר טוב עם:

CDT AUDIO ES620Z עם UPSTAGE מסדרה 500.הסאונד של הסט הנל משהו בין מורל להרץ היי אנרג'י אוליי זה יעזור.

הסט יחובר פסיבית למגבר על ידי 4 קרוסאוברים (2 של הUPSTAGE ו2 של הקומפוננט כאשר הם מחוברים בינהם)מחפש תוצאת SQ.

זה הסט

http://www.woofersetc.com/p6920/ES620Z-GOLD--CDT-Audio-65%22-Gold-Series-Component-system-w--Competition-Z-Crossover.htm

הUPSTAGE הוא UP-519XT הנה הלינק

http://www.cdtaudio.com/upstage_08.htm

או אוליי להשאיר את הזפקו 350.2 שמחובר כרגע שעושה עבודה נפלאה דרך אגב אבל רצוי אוליי מגבר שנותן עוצמה יותר חזקה ובכל זאת אוליי יותר איכות?

תודה למשיבים.

פורסם

מחפש תוצאות SQ ?

תעיף את הUPSTAGE הזה לפח! שמעתי אותו פעם והוא נשמע נורא!

איזה רדיו דיסק יש לך ?

שמעתי פעם מידבאסים של CDT והם היו טובים אז אתה גם צריך מגבר טוב להגביר אותם. מכל המגברים שהזכרת פה שמעתי את הP2 והוא היה מעולה!

פורסם

בקשר לUPSTAGE לדעתי אתה טועה כי כרגע הוא נשמע מצויין עם הרכיבים העכשויים הכל תלוי ברכיבים שמחוברי והקרוס של הקומפוננט מותאם להם.

יש לי HU אקליפס 7200.

האם לדעתך הP2 לא יותר מידי כהה בסאונד "גרמני"?

פורסם

אולי דווקא עדיף לך "כהות" בהגברה לסאונד גרמני שבאופיו קר אבל מפורט וחד.קצת חום לא הזיק לאף אחד.

עקבתי אחר הסט שלך וקראתי עליו .מעולם לא התנסיתי ואו שמעתי אותו לצערי אבל הסט שלך בהחלט דורש הגברה בריאה.ובדרך כלל ,יש שינוי לטובה בהגברה שכזאת.

פורסם

ההתלבטות שלך היא רק בין שני המגברים האלה? לדעתי יש אופציות טובות יותר..

אישית הייתי הולך על הג'נסיס DMX מיד שנייה בפורום.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
ההתלבטות שלך היא רק בין שני המגברים האלה? לדעתי יש אופציות טובות יותר..

אישית הייתי הולך על הג'נסיס DMX מיד שנייה בפורום.

היי שגיא (אם אני זוכר נכון)

למה הג'נסיס עדיף לדעתך?האם הגינסיס נותן יותר מ100 וואט לערוץ?והאם אתה שמעת את הPPI להזכירך הוא מסדרת הART של החברה.והאם הג'נסיס עדיף על הXETEC?

פורסם

DMX מוציא מעל 350! לערוץ

תבדוק גם את STEG 2.02-מגבר מאוד חזק,איכותי,מצוין בתחום הבאסים או LOW-MID

בקיצור-STEG,לפי דעתי טוב יותר בתחום הנמוכים מג'נסיס,אבל ג'נסיס עולה על STEG בתחום המיד

הינה,הדגשתי את זה! :wink:

ובקשר לXETEC,גם אני מתענין במגבר הזה,P2 EVO,אבל לא קיבלתי שום חו"ד עליו

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

עזבו את הג'נסיס למינהם שמעתי את המגבר הזה עם סופרימו ולא התלהבתי בלשון המעטה.

מהבחירה שלי מה עדיף?

פורסם

אהלן פטריק ( אם אני זוכר נכון : )

DMX מוציא 365 וואט לערוץ , וחוץ מהP15 שהוא מגבר מנורות בכלל וDMA שהוא קלאס A הDMX הוא המגבר קלאס A\B הכי איכותי של גנסיס.

את הSTEG והזטק לא הייתי מכניס למשוואה של DMX מה לעשות זאת ליגה אחת מעל, ולא נראה לי שהוא יותר טוב בנמוכים בלשון המעטה ! זה לא FOUR CHANNEL זה פאקינג DMX !

עוד אופציה איכותית משאר המגברים שהציעו פה הוא סלסטרה RA220x , דואל מונו אמיתי עם כניסות + - ורימוט בנפרד לכל צד במגבר ( מורכב משני מגברי מונובלוק פול ריינג' ).

אצלי מורכב RA475x , למיד ולטוויטר במילה אחת , תענוג !

אם התקציב יאפשר לי RA220x יהיה ברירת המחדל שלי לטובת הוופרים .

סליחה שסטיתי מהנושא , בהצלחה !

עריכה : פטריק , לדעתי זה לא אומר כלום אם שמעת אותו על איזה סטפ כשלהו אין לזה שום אינדיקציה, אי אפשר לדעת איך הבנאדם כיוון את המערכת , תקרא ביקורות בDIY וtallk audio מה אומרים על המגבר הזה.

בקשר למחירו , מה התקציב שלך למגבר? DMX ביד שנייה נע בין 3200 ל 3500 אלף ש"ח.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

היי שגיא (דרך אגב לא הייתי בטוח שגיא או שגיב)ביננו אם הייתי רוצה להשקיע כ1000 דולר במגבר הייתי הולך על הזפקו קומפיטישיין או על אודיסון מסדרה גבוהה.

הג'נסיס אני לא מתחבר לסאונד הרך משהו שלהם.

כמו במערכת הביתית היה לי קודם מגבר אנגלי ארקהם וכשהחלפתי לאמריקאי הרמן 7000 הרמקולים קמו לתחייה והבמה הקידמית השתפרה פלאים.

אבל נחזור לנושא שלנו עזוב אנגליה או אמריקאי או גרמני?:-D

פורסם

חוששני שהרכות ששמעת הייתה בכלל מהסופרימו אבל נעזוב את העיניין הזה בצד.

את הPPI לא שמעתי משולב בשום מערכת , אבל שמעתי הרץ מילה מוגברים ע"י זטק P4, נשמע טוב.

אני חושב שP2 זה ללכת על בטוח.

ד"א אני זוכר שאתה מתעסק עם ציוד מארה"ב שקלת אולי מגבר של ARC AUDIO מהסידרה SE?

פורסם

ARC זו גם אופציה אבל קשה להשגה כרגע כמו גם מגבר של CDT.

נראה לי גם הP2 של זטק שאנסה אותו פשוט לא שמעתי אותו ולא יודע איך הסאונד שלו ואיך ישתלב עם הקומפוננט.

כשהייתי אצלך המגבר היה על מונו במקום סטריאו והסט לא היה מכוון ולכן הסאונד היה עמום (זה אחריי שחבר התעסק לי במגבר ולא שמתי לב) כרגע הסט נשמע מצויין אבל חסר אוליי קצת כח כי מערכת הקרוסים מורידה הספק.

• תוכן חדש...