Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנת דלק שמזייפת מחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב תדלקתי תדלוק עצמי באחת מתחנות דור אלון. אחרי התדלוק בויזה יצא חשבונית ברפרוף מהיר ראיתי את הסכום והליטרים ונראה בסדר.

היום לפני שבאתי לזרוק את החשבונית אני רואה שחוייבתי על מחיר של 6.57 במקום 6.27

מדובר על 95.

אני בטוח שאני לא הראשון ולא האחרון.

כמובן אני יפנה אליהם ויגיד שאני הולך לתקשורת עם זה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
אולי תדלקת בעצמך, אבל לא במשאבה של שרות עצמי.

אולי

אבל זה לא אמור לשנות כלום הרי אין מתדלקים בתחנה ואני מתדלק לבד

פורסם

יש מצב שכרטיס אשראי הינו לשירות מלא ולא שירות עצמי,

זה קורה גם קרה לי באילת, שרציתי לתדלק בתחנת דלק "דלק",

יש בו מחיר זול 5.56 הוא שאל אותי איך אני משלם? אני אמרתי לו במזומן בסוף הוא אמר כרטיס אשראי,

הבנתי טוב טוב, לכל תחנת דלק יש לו שירות אחר.

פורסם
אולי

אבל זה לא אמור לשנות כלום הרי אין מתדלקים בתחנה ואני מתדלק לבד

לפי מה שאני מכיר, בדור אלון יש משאבות בשרות עצמי ומשאבות רגילות.

זה שאין מתדלקים, לא אומר שכל המשאבות הם בשרות עצמי. לפני שאתה מתדלק תמיד תסתכל מה רשום בצד של המשאבה.

גם לי זה קרה, עד שהבחור מהאלונית תיקן אותי ועברתי למשאבה הנכונה.

פורסם

נכנסתי לדור אלון בפעם הראשונה עם כרטיס של מגה כדי לקבל את ההנחה דרך הכרטיס, נכנסתי לשירות עצמי לפי השלט שמוצב שם.

למרות שהמכונה אישרה בהתחלה את הכרטיס הנחה של מגה, בחיוב המכונה חייבה לפי תעריף רגיל בלי הנחה של מגה.

מאז לא חזרתי לתדלק שם ואת הכרטיס של מגה זרקתי בפח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש טעם לעשות עם זה משהו?

לפנות או שזה לא שווה מאמץ...

מבחינת הסכום זה כולה כמה שקלים

אבל זה עוד 2 ליטר דלק

אבל זה יותר עיניין של עיקרון

בגלל שאני מתדלק שמה קבוע בגללל "ההנחה" באזור המגורים

פורסם

אני מסכים עם רוב החברים שסביר להניח שמה שקרה זה שפשוט נכנסת לשורת המשאבות של השרות מלא ולמרות שלא היו מתדלקים הן עדיין עובדות בתעריף שרות מלא.

לעשות עם זה משהו? אולי לשאול את מנהל התחנה אם זה אפשרי להעביר את כל המשאבות למוד שירות עצמי בזמנים שאין מתדלקים.

V5

פורסם

תומר ואם אתה מקבל כרטיס אשראי מהבנק והוא לא עובד, גם אותו היית זורק לפח?

יכול לקרות מצב שהכרטיס פשוט לא מעודכן במערכת או שיש תקלה שמונעת ממנו לתת לך את הנחה המגיעה לך

אם היית מסתכל מאחורי הכרטיס היית רואה שיש מספר של שירות לקוחות שבשמחה היו מתקנים את התקלה ואף מפצים אותך,

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

תומר:

גם אני נתקלתי בבעיה עם ההנחה בתידלוק בתחנת דור אלון עם כרטיס מגה,ולאחר מס' בירורים אלו המסקנות:

1. ההנחה היא 30 אג' מהמחיר בשירות מלא ,כך לפחות כתוב בטופס ההצטרפות.ז"א שאם המחיר המלא הוא 6.57 אתה אמור להיות מחוייב בסכום של 6.27,לפי הבנתי גם אם תדלקת בשרות מלא.

2. לקח למרכז השירות כחודשיים ומס' לא מבוטל של שיחות טלפון עד שהכרטיס שלי עודכן במערכת וזוהה בתחנות הדלק ככרטיס מגה.

אני חושב שכדאי שתפנה לשירות הלקוחות שלהם לפני שאתה זורק את הכרטיס,ובכל מקרה אל תצפה לחסכון משמעותי מדי.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

הכרטיס הירוק של מגה נותן 25 אגורות הנחה.רק כרטיס אשראי נותן 30 אגורות.

ואין הנחה על הנחה.אם בתחנה ההנחה בשירות העצמי גדולה יותר,לא רואים הנחה בקבלה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מגה גם גובים תשלום (מהשנה השניה) על הכרטיס חבר שלהם, ובנוסף ההנחות אצלם זה רק על הומצרים של המותג הפרטי שלהם (זה לא נאמר במעמד הזמנת הכרטיס) והמותג הפרטי שלהם לא כולל את כל המוצרים בסניף אלא חלק קטן מהם, ובנוסף הכרטיס לא נתן לי הנחה בתחנת דלק.

יותר מידי תקלות עם כרטיס אחד ולי אין כוונה לתקן את המערכת שלהם, שישקיעו במערכת שלהם יותר אם הם רוצים חברים נאמנים.

אני עברתי לשופרסל, בלי כרטיס חבר הם שווים למגה עם כרטיס חבר מבחינת מחיר סל קניות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...