Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב וביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שאני מבין משהו לא נכון -

נוצר מצב אבסורדי שבו מיד לאחר שקנית את הרכב (משומשת מפרטי), אין לך עדיין ביטוח עבורו על שמך.

כך שאם תופס אותך שוטר ברגע שאתה מסיע את הרכב לחניה הסמוכה לביתך, ואותו שוטר מבקש רשיונות וביטוחים, אתה לא יכול להציגם, פשוט מכיוון שעדיין לא הספקת לעשות ביטוח על אותו רכב.

מה עושים במצב כזה?

פורסם

אני חושב שמפני שהביטוח הוא על הרכב, ולא משנה מי בעל הרכב - הביטוח של מי שקנית ממנו עדיין בתוקף - אם קיים.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם
הביטוח של מי שקנית ממנו עדיין בתוקף

אתה טועה.

מה עושים במצב כזה?

לא נוהגים ברכב.

לאחר קניית הרכב, הוא ללא ביטוח. אין לו ביטוח חובה, ואין לו ביטוח מקיף.

שוטר הוא הבעיה הקטנה שלך.

אם חלילה תעשה תאונה, עם נזקי גוף, או נזקי רכוש, הביטוח לא יכסה אותך.

טעות נפוצה היא לחשוב שהמוכר יכול להשאיר לך את הביטוח שלו.

זה לא נכון. לאחר העברת הבעלות, הביטוח אינו תקף.

מה עושים ?

מתקשרים לסוכן הביטוח, ומוודאים שמבצע ביטוח, אפילו זמני, כדי שתוכל לנוע ברכב מבוטח.

חפש בפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סוגרים את עניין הביטוח ורק אח"כ לוקחים את הרכב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כיום ניתן להזמין בטלפון באמצעות 2 חברות ביטוח ישיר, את תעודת החובה בטלפון ולקבלה בסניפי דואר מסויימים בכל עיר ועיר.

היות וממילא מי שקונה רכב, אמור להעביר בעלות מיד, הוא יכול לקבל את תעודת החובה באותו מעמד.

מי שלא כל כל חשוב לו להחזיק את הניר ביד, יכול גם לשלם דרך כל סוכן ביטוח ולקוות שהתעודה תגיע בדואר.

ולאלה שטוענים שהם קונים בלילה כשהדואר סגור:

1. יכול להיות שקנית רכב מעוקל.

2. חברות הישיר עובדות גם בשעות הערב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עושים את הביטוח בטלפון תוך כדי תהליך קנית הרכב.

הסוכנות מפקססת העתק למשרד ואת המקור תקבל בדואר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כך שאם תופס אותך שוטר ברגע שאתה מסיע את הרכב לחניה הסמוכה לביתך, ואותו שוטר מבקש רשיונות וביטוחים, אתה לא יכול להציגם, פשוט מכיוון שעדיין לא הספקת לעשות ביטוח על אותו רכב.

המשטרה אינה אוכפת עברות ביטוח אלא אם כן:

1. הנהג מודה שאין ביטוח.

2. עבירה נילוות לתוקף רשיון נהיגה פקע מעל שנה.

3. עברה נלוות לנהג שלא הוציא רשיון מעולם.

4. עבירה נילוות לנהג שרשיון הנהיגה שלו אינו תקף לסוג הרכב.

רשיונות הרכב אצלך, כולל העברת הבעלות, מה שאין לך זה את הביטח חובה.

ניתן לבטח את הרכב באמצעות הטלפון, ברגע ששלמת גם אם אין לך את המסמך ביד אתה מבוטח, למרות שאני אישית הייתי מעדיפה מסמך חתום המאשר לי את הדבר ולא להסתמך על דבריו של הפקיד שמעניק את השירות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...