Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח להמלצה על מוסך קטן וטוב (ממש ממש לא חייב מורשה של פיאט) עם שירות טוב , מחיר טוב והכי חשוב - אמין!

אני צריך להעביר את הפיאט פונטו (2001) החמודה שלי טיפול 20,000.

אני סטודנט ולכן אני רוצה לשים דגש על מחירים טובים..

מעדיף באזור יהוד אבל אם יש צורך אני אסע למקום אחר ע"מ לקבל שירות טוב יותר.

תודה,

רפאל

פורסם

אמרת יהוד אמרת שמשון.

במחשבה שניה:

אמרת פיאט אמרת שמשון.

אנשים מגיעים אליו מכל הארץ [אני למשל נוסע מירושלים. אחרים מקרית גת. ועוד].

אמין, מקצוען, ונותן שירות בליגה.

אגב, טיפול 20,000 לספייס כולל שמן מנוע ופילטר שמן בלבד. [גם פילטר מזגן אבל לא חובה.

40,000 הנ"ל + פלאגים

60,000 הנ"ל + פילטר אויר

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

רק שמשון!

ואם אתה מקבל במקרה הצעה זולה יותר ממוסך מדרכה - דחה אותה. שווה לך לשלם את הפרמייה.

פורסם

אתם לא מאמינים מה קרה לי..

אחרי שקיבלתי כאן המלצות חמות על מוסך שמשון ביהוד.. החלטתי ללכת לעשות טיפול ביום ראשון - כלומר היום.

אמה מה , יום שישי אני נוסע לתומי בצפון ופתאום בום רעש מהמנוע - מסתבר נפלו לי 2 תושבות והמנוע יחד איתם.. לא נעים!

כל הקדימה היה למטה (הבפנים) - מפה לשם גררתי את הרכב לכפר ראמא שבצפון ועל הדרך עשיתי טיפול עשרים אלף.

כל הבלאגן - והיה הררררבבבההה כולל הטיפול שמן פלאגים וכו עלה לי באזור ה1500.

אני חושב על זה עכשיו.. מה ההסתברות שדבר כזה קורה לי יומיים לפני שרציתי לשים אותו בטיפול. :)

ואם לא היה קורה כלום יום שישי והייתי לוקח את הרכב לטיפול 20000 בראשון אצל שמשון והוא היה אומר לי שזה סדוק או אני לא יודע מה.. הייתי כנראה חושב שהוא מנסה "לדחוף" לי עבודות.

קטע מהסרטים.

שבוע טוב!

פורסם

ביצוע טיפול ותיקונים ברכב ע"י מקצוענים מחייב תמיד נסיון לגלות כשלים קטנים ופגמים ולהתריע עליהם בפני בעל הרכב לפני שהוא נתקע מאוחר יותר או נגרר לתקלות גדולות יותר ויקרות ותשומת הלב צריכה להיות לצנורות בלמים, מיים ודלק, נזילות ודליפות, רצועות שונות, בולמי זעזועים וחלקי מתלה והיגוי, מע' הפליטה, גומיות על הדוושות (למניעת החלקת הרגל),

בדיקת מע' האורות כללית (כולל איתותים, אורות בלם ורברס) ועוד.

לצערי הרב מעטים המוסכים שמבצעים זאת גם בגלל חוסר רצון להקדיש עוד מעט זמן והן בגלל תגובות הלקוחות שהמוסך מנסה "לדחוף" עוד חלקים ועבודה.

בכל מקרה כזה, בעל הרכב יכול תמיד לראות בעין מה התגלה ומה דורש תיקון והחלפה מידיים ומה סובל דיחוי ואז להליט מה ברצונו לבצע ומה לא.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...