Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי 205 שנת 97 1400 הזרקה שמתי לב בזמן האחרון כאשר האוטו מתאמץ קצת עליות ואם אני קצת מושך הילוכים יש ריח כמו של ביוב שהמאוורר נכנס לפעולה האוטו מצלצל גם בעליות ובמישור הטורים גם לא הכי יציבים באוטו ואני חושב שהם טיפה גבוהים , בעבר החלפתי מייצב טורים וזה לא עזר מה זה יכול להיות ?

איפה מומלץ ללכת לבדוק באיזור חיפה ?

פורסם

תקשיב האוטו עומד כרגע על 99 אלף ק''מ מקוריים הוא יד שניה ראש מנוע מקורי וכך גם כל שאר המכלולים המים נקיים ירוקים של פרסטון והשמן מנוע נקי לחלוטין ולא חסר...

פורסם
יש לך טחינה במכסה שסתומים?

או טחינה במכסה רדיאטור?

טחינה או טחינה טחינה :wink::wink::wink::wink:

אבאלה למה אתה מגדיר את השמן מהול מים בטחינה

לך תדע אם הוא יתחיל לטעום ופתאום ימצא חן בעיניו . טחינה אורגינל

יש מצב שיש לך הצטברות פיח בתוך המנוע

ועוד פעם אני לא מכיר הרכבים האלה אבל יש מצב שיש לך חיישן נקישות במנוע?

פורסם

חשבתי בהתחלה שזה הדלק אז שמתי תוסף של k44 זה יותר פסיכולוגי מאשר עוזר אנילא יודע מה זה חיישן נקישות אבל כמו שכבר אמרתי החלפתי מייצב טורים הבאתי אחד משופץ במצב חדש מתל אביב והחלפתי חיישן חום מנוע כי הוונטה היתה נכנסת הרבה לפעולה ואצלי באוטו זה לא קורה הרבה וזה הסתדר עכשיו הופיע לי גם בעיה שהאוטו מסריח ממש יש ריח של ביוב גז כזה אני לא יודע מה לעשות חשבתי ללכת לבדיקה אצל צמרת עם המחשב שלהם מחשב שמותאם במיוחד ל205 אבל בשנים האלה שמעתי שהמחשב לא עולה על כל התקלות ואני לא רוצה סתם לזרוק תכסף לפח...

פורסם

הרכב שלך בטח שותה הרבה דלק

הריח שאתה מדבר עליו נוצר מ:

1 שריפה לא טובה של התערובת

2 מערכת ההזרקה מזריקה יותר מדי דלק

אז אין מנוס מלבדוק במוסך כאן העזרה מוגבלת כי הנתונים וירטואליים

פורסם

היום פתחו את המנוע שלי ושלחו את הראש להשחזה ועוד... (גם 205 וגם מחיפה)

אז טחינה זה טחינה..

"תקשיב האוטו עומד כרגע על 99 אלף ק''מ מקוריים הוא יד שניה ראש מנוע מקורי וכך גם כל שאר המכלולים המים נקיים ירוקים של פרסטון והשמן מנוע נקי לחלוטין ולא חסר..."

מתי בדקת פעם אחרונה?

אם אתה רוצה, שלח לי הודעה בפרטי ואתה מוזמן לבוא ואני אראה מה קורה.

פורסם

שמע אני לא כזה מטומטם אנייודע על מה אתה מדבר כבר הלך לי ראש אחד ברכב אחר והיה לי את הטחינה שדיברת עליה ובמקרה היום הייתי אצל המכונאי...

פורסם

avivio אתה מכיר מוסך טוב בחיפה חוץ מצמרת שמתמחה ברכבי פיג'ו ששם יוכלו לתת לי את המענה לכל התקלות האלה ?

פורסם

שמע גם לי התחיל ריח כזה, וזה נגמר באטם ראש פרוץ.

זה יכול להיות מליון דברים,חוטי הצתה ישנים לצלצולים , פיח על הבוכנות.

נזילת שמן על הצינור של האגזוז.

מראש לא הייתי הולך למורשה.

יש מוסך אחד שהייתי מגדיר בתור יכול למצוא תקלות בחישנים ולאתר בעיות כאלו אבל הוא יקר בטירוף, מלמד ליד סיטי סנטר.

מקצועי אבל יקר באופן לא אנושי.

לי יש מכונאי נחמד, לא יקר אבל גם לא מבריק.

• תוכן חדש...