Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.השנה התחלתי ללמוד.ומכיוון שנמאס לי ליסוע באוטובוסים (כי הקו בעייתי) החלטתי לרכוש רכב.

קיבלתי שתי הצעות מחיר מסוכנות רכב.פנדה או גרנדה פונטו במצב תקין ללא בעיות ידניות 2008 קילומטראז' נמוך(בסביבות ה 50K) ב50 אלף ש"ח.הגרנדה 53 .לא משמעותי כלכך. יש תנאי מימון טובים בסביבות ה 900 שקל לחודש. אין לי בעיה להחזיר את הכסף הזה לא נורא ,עובדים.

ההתלבטות השניה שלי לקנות 106 שנת 97-00 בסביבות ה 12 ולסגור את הסיפור. אני יודע את ההבדלים בהתלבטויות שלי הן שזה רכב חדש וזה ישן .וכמובן האמינות,הרכב אמור להסיע אותי בסביבות ה 15 -20 ק"מ ביום .אני בטוח שניתן למצוא 106 תקינה במצב טוב .

אני שואל אותכם אולי תעזרו לי בהתלבטות כדאי ללכת על הפיאטים או לחפש פיז'ו ישנה ?

תודה

פורסם

עצה שלי-קנה פיאט פונטו דור1 הכי חדשה שתוכל למצוא, ותעשה לה יישור קו.

תטפל בה כמו שצריך ותקבל אחלה רכב לסטודנט. חסכוני, קל להחזקה, ואמין(יחסית)

פורסם
קיבלתי שתי הצעות מחיר מסוכנות רכב._פנדה או גרנדה פונטו במצב תקין ללא בעיות ידניות 2008 קילומטראז' נמוך(בסביבות ה 50K) ב50 אלף ש"ח._הגרנדה 53._לא משמעותי כל_כך. יש תנאי מימון טובים בסביבות ה 900 שקל לחודש. אין לי בעיה להחזיר את הכסף הזה לא נורא,_עובדים.

1. ברוך הבא.
  2. משהו במשפט הראשון שציטטתי לא ממש מסתדר לי: מצד אחד אתה טוען שמדובר בדגמים שיוצרו ב-08', ובאותה נשימה אתה מוסיף ואומר שהם עברו כ-50K ק"מ וטוען שזה קילומטראז' נמוך. ידידי, 25K ק"מ בשנה זה הכל חוץ מנמוך. ככלל, כשאני הייתי במסע חיפושים אחרי פנדה, הפחות טובות דווקא היו בסוכנויות ומגרשים, והיותר טובות היו בידיים פרטיות. בכל מקרה, המחיר המבוקש עבור הפנדה הנ"ל בשקלול הקילומטראז' והעובדה שהוא נמכר במגרש נשמע לי מעט גבוה. האם בדקת מה היתה היד הקודמת (ליסינג/חברה/פרטית)?
  3. סתם עצה אישית שלי: בהיותך סטודנט, אל תכניס את עצמך להרפתקאות כאלה אם אין ברשותך את כל הסכום ההתחלתי. מילא אם כבר היית מתחיל את הלימודים והיית יודע מה היא שגרת העבודה שלך, אבל אפילו לא התחלת ואתה כבר לוקח על עצמך התחייבויות שכאלה. בקיצור: עדיף להימנע מהמהלך הזה, אבל זה כבר לא קשור לפורום רכב, אז אני אעצור בנקודה הזאת.
  4. על כל אחד מהדגמים שהזכרת יש הררי חומר בפורום. כפתור החיפוש יקשר בינכם במהרה. מומלץ, מניסיון.
  5. שים לב למרווחים שהוספתי בטקסט המצוטט. בבקשה השאר רווח לאחר סימן הפיסוק - זה הופך את כל מה שכתבת לקריא יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היי אלעד תודה על התשובה.

הרכבים הם יד ראשונה ליסינג.ו50 אלף קילומטראז' זה לא נורא אם עבר שנתייםלא משנה לי אם זה חרג ב10 או ב15 מהממוע גם ככה אני לא ייסע הרבה ככה שזה יתאזן.

ללמוד כבר התחלתי כבר נגמר סמסטר וקשה לי כבר ליסוע באוטובוסים לעבוד אני עובד בתור סטודנט 2500 בחודש זה סבבה יחסית (הלימודים כבר מומנו). הפיאטים הם רכבים תקינים ולכן השאלה שלי האם אתה ממליץ לקנות את אחד הרכבים או בכל זאת לחפש משהו ישן בסביבות ה 10K ש"ח ליישר אותו טיפה ולקוות שהוא יחזיק לי שלוש שנים בלי להכנס למוסך יותר מידי

פורסם

בשביל הספורט, בדקתי במחירון יד 2 כמה שווה פיאט פנדה לפי הנתונים שכתבת. יצא 46.5.

זה שלא תסע הרבה והקילומטראז' הגבוה יתקזז במרוצת הזמן זה טוב ויפה, השאלות שנותרו עדיין פתוחות הן:

1. ממה נובעת הפרמיה בסך 3.5 אש"ח שהמגרש גובה על הרכב?
  2. האם בבוא הזמן, כאשר תרצה למכור את הרכב, תוכל להוציא את אותה הפרמיה מהקונה? אם לא, איזו הצדקה יש לך לשלם עבורה, כאשר בכל מקום אחר אתה יכול לרכוש רכב זהה במחיר נמוך יותר?

שלא תבין אותי לא נכון: אני חושב שהן הפנדה והן הגרנדה פונטו בחירות מעולות. עדיין, זוהי לא סיבה לשלם על רכב מליסינג מעל המחירון, במיוחד כאשר בשוק הפרטי מסתובבים דגמים זהים במחיר לא הרבה יותר יקר ועם קילומטראז' הרבה יותר שפוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...