Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב כמובן ידני ושמתי לב שישנו חופש מסויים בידית ובכל הילוך שאני נימצא הידית יכולה לנוע בחופשיות סביב אותו הילוך. כמו כן היום נסעתי עם הרכב על כביש מקורצף וכמו שאתם יודעים לא מעט פעמים קורה שהחיבור בין הכביש המקורצף לכביש הטוב הוא מעין מדרגה רצינית שאתה מרגיש שהאוטו כימעט מיתפרק לך במהירות שאתה עולה עליה!!! מה שקרה פשוט במהלך הקפיצה המזעזעת הזאת ההילוך יצא מחמישי וחזר עצמאית לניוטרל. האם החזרה הזו לניוטרל היא כתוצאה מהחופש שקיים בידית ההילוכים? האם זה לגיטימי ולא להיות מופתע שזה קורה? האם נוצר נזק מסויים? האם החלפה של השטאנגות ידית הילוכים תתן פיתרון ותקבע טוב יותר את הידית?

מצטער על התקפת השאלות ומקווה שאקבל תשובה לכולם.

תודה מראש.

:)
פורסם

קרה לי, האמנם לא באותו רכב, אך ברנו אקספרס ישנה של חבר. בהתחלה התעלמתי, מתישהו התיבה נתקעה, החבר החליף את התיבה בסופו של דבר לאחר שהידית התקשתה להשאר על הילוך כלשהו.

לך בדוק אצל מוסך.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

למען האמת אני נוסע עם החופש הזה בידית מהיום שקניתי את האוטו שזה בערך שנה וחצי והכל בסדר גמור ללא כל בעיה. הקפיצה העצמאית הזו לניוטרל זה פעם ראשונה שזה קורה וזה בהחלט בגלל הזעזוע שהאוטו קיבל שכמעט גם אני הגעתי לניוטרל. :)

רק מה שכן אני יודע שבדר"כ מה שגורם לחופש הזו בידית זה שטאנגות גמורות. האם ההחלפה שלהם יכולה לתת את הפיתרון?

:)
×
×
  • תוכן חדש...