Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת - סיאט לאון 20VT4, מודל 2002 - מנורת מנוע נדלקה. מוסך התחבר למחשב וקבע "הלך הממיר הקטליטי".

השאלות:

1. האם K44 או כל תוסף אחר עשוי "לסדר" את המצב?

2. האם ישנם ממירים חלופיים טובים, יעילים וזולים יותר מהמקורי?

3. מה עלות צפויה של החלק וככלל, תיקון תקלה שכזו ?

רב תודות מראש,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אורך החיים של ממיר קטליטי תלוי הרבה בצורת נהיגה מבחינת עומס על המנוע ופעולה תקינה של שריפה במנוע. למשל כששריפת הדלק במנוע לא תקינה, הממיר פועל יותר קשה על מנת להפחית/להמיר גזים מזהמים. בכל מקרה מתישהו הוא כבר לא מסוגל להקטין את כמות פליטת הגזים הלא רצויים ואז בעצם במוסך אומרים 'הלך ממיר'.

אני לא בטוח אם משפצים, אני חושב שלא כי אם אני לא טועה יש בו חומר רדיואקטיבי ולכן לא פותחים אותו בכלל. אבל אני לא בטוח כי שמעתי מקרים שבהם כן שיפצו

K44 לא עוזר, זה חומצה שמנקה פיח שמצטבר באזורים מסויימים מהתא שריפה דרך מע' הפליטה, למשל שסתומי פליטה ועוד

פורסם

אליעם תודה אבל לא את התשובה הזו אני מחפש.

לא מחפש לשפץ ממיר. מחפש לבדוק האם נורת בדוק מנוע יכולה להיות עקב ממיר "גמור" בזמן שהרכב נוסע ללא שינוי בהתנהגות.

בנוסף - מחפש את הפתרון הנכון, גם טכנית וגם כלכלית.

פורסם

אני מהמר דווקא על החיישן למדה האחורי שנוטה "להיתפגר" ראשון בדרך לתקלה.

אם אתה מאיזור המרכז יש בקרבנו המון אנשים עם VAG COM שיוכלו להתחבר לך לדיאגנוזה ממוקדת יותר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

טוב, ראיי את הפוסט הזה אחרי שראיתי את ההוא על הממיר הספורטיבי

ממירים לא נוטים להתפגר לכן כמו ההוא מעליי הייתי ממליץ לבדוק טיפה יותר לעומק לפני שאתה רץ

להחליף ממיר שלא תמצא את עצמך מחליף למדה אח"כ

כל אחד שמכיר טוב מנוע 20 שסתומים יידע להגיד לך (רון,E&A ,GI DUB וכו')

מה היה הקוד תקלה ?

פורסם

המוסך (שאני לא אוהב) לא שחרר קוד תקלה. גם במענה לשאלה המענה שאבא שלי קיבל היה - "החיישן מצביע על ממיר לא תקין".

מאחר וכתבתי את שתי השאלות (גם זו על הממיר המשופר) קודם לקבלת חוו"ד רבות שאומרות שהנטייה היא בעיקר של החיישן להתפגר, אני אמשיך לכיוון של בדיקה של החיישן. סביר להניח שמוסך רון יראה את אבא שלי בקרוב.

תודה רבה לכולכם.

אם יהיה צורך בהמשך דיון בממיר משופר, אני יודע איפה למצא אתכם :wink:

• תוכן חדש...