Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לק"י

שלום!

אנחנו עוברים דירה לישוב, ומחפשים רכב שיתאים לנסיעה בינעירונית יומיומית- כ-70 ק"מ ליום סה"כ.

התקציב עד 40K עם גמישות מינימלית, וחשובים לנו:

1. בטיחות.

2. אמינות.

3. צריכת דלק חסכנית.

4. שהמנוע לא יצעק לעזרה ב- 120 קמ"ש...

זה יכול לבוא על חשבון הנוחות, האסתטיקה והאיבזור, אבל לא ברמה מעצבנת מדי. חשבנו על גיר רגיל בעיקרון, אבל אם יש אוטומטית טובה הרעיון בהחלט יתקבל בזרועות פתוחות.

שמענו דברים טובים על הקורולה. יש פה גם ביקורות טובות על הפיג'ו 306 וחברותיה. יש עוד רעיונות? אולי impreza, הונדה סיוויק או פאביה?

פורסם

ת'אמת, לא ממש משנה השנתון. מה שחשוב לנו הם הקריטריונים שהזכרנו.אנחנו מחפשים באמת משהו שיחזיק כמה שיותר עם אמינות מקסימלית, העטיפה פחות משנה...

פורסם

יש את הקורולה והסיוויק שהזכרת אבל הם יקרים מאוד ביחס לשנתון בתקציב שלכם שנת 2000 (לכן שאלתי איזה שנתון אתם מחפשים).

יש את המאזדה 626 שנת 2001 , אני אישית מעדיף את האמינות של היפניות ביחס לצרפתיות..

אני מאוד מאוד ממליץ על טויוטה קארינה הכי חדשה שאפשר למצא שנת 97\ 98 רכב מדהים באמינות(לאחי יש כזאת כבר 8 שנים עם 350,000 KM ), באחיזת הכביש ובזריזות שלו תצרוכת דלק 1:10 בממוצע ,אבל זה רכב שפשוט לא רואה מוסך ומהנה !

בכל מקרה יש צורך לברר טוב איך תחזקו את הרכב עד היום (זה הכי חשוב-ולא משנה כמעט איזה רכב תקנו)

פורסם

אוקי, תודה, אבל נראה לי שה-626 והקארינה קצת גדולות עלניו פיזית. אתה בטוח שעם התקציב שלנו, הן עדיפות על קורולה שנת 2000-2001? ומה עם האימפרזה, לא בכיוון?

פורסם

הקורולה והסיויק מצויינות! הייתי ממליץ דווקא על הקורולה מבין שתייהן כי עלות חלקי החילוף זולה משמעותית מהסיוויק והיא גם אמינה מאוד, .. באמצע שנת 2001 יצא המנוע המשופר של הקורולה בעל מנוע VVTI (תזמון שסתומים משתנה-תצרוכת הדלק שלה עומדת על 1:12 מחוץ לעיר, ואין צורך לעשות טיימינג -כי יש שם שרשרת) , ואילו המנוע הישן שלה ,תצרוכת הדלק עומדת על 1:10 שגם הוא אמין מאוד (יש צורך לעשות טיימינג-יש רצועה)

לגבי האימפרזה- רכב טוב אבל הקורולה והסיוויק יותר טובות לעניות דעתי.

פורסם

אחרי כמה נסיעות י-ם באר שבע המאזדה 626 פשוט שברה לי את הגב. אולי זה לי אישית אבל אצלי הגב פשוט נשבר וזעק הצילו אחרי הנסיעות האלה.

ויותר גרוע מזה אפילו בנסיעות עירוניות של 20 דקות פשוט לא היה לי נוח בעליל.

אולי זה רק לי אבל תבדקו את הנושא הנ"ל.

ממליץ לכם להסתכל על מגאן 2 ידנית. עם תיבה ידנית לא יהיה לכם את כול הכאב ראש שכרוך עם צרפתיה אוטומטית אבל מנגד יהיה לכם פינוק ובטיחות.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אתה צודק לחלוטין לגבי המאזדה 626 -כיסא מאוד קשה(=אם הנוחות ממש לא חשובה לך אז זו אופציה טובה)

אבל אני בהחלט עומד על דברי לגבי הקארינה או הקורולה או הסיוויק!

אישית ,לא הייתי בוחר בצרפתיה אוטומטית בתור רכב אמין..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לק"י

שלום!

אנחנו עוברים דירה לישוב, ומחפשים רכב שיתאים לנסיעה בינעירונית יומיומית- כ-70 ק"מ ליום סה"כ.

התקציב עד 40K עם גמישות מינימלית, וחשובים לנו:

1. בטיחות.

2. אמינות.

3. צריכת דלק חסכנית.

4. שהמנוע לא יצעק לעזרה ב- 120 קמ"ש...

זה יכול לבוא על חשבון הנוחות, האסתטיקה והאיבזור, אבל לא ברמה מעצבנת מדי. חשבנו על גיר רגיל בעיקרון, אבל אם יש אוטומטית טובה הרעיון בהחלט יתקבל בזרועות פתוחות.

שמענו דברים טובים על הקורולה. יש פה גם ביקורות טובות על הפיג'ו 306 וחברותיה. יש עוד רעיונות? אולי impreza, הונדה סיוויק או פאביה?

אני הייתי הולך על לנטרה או אלנטרה.

בדגם שלי יש למשל, יש ABS עם 2 כריות אוויר.

ובשביל צריכת הדלק (בכל זאת 1800 אוטו' עם 138 כ"ס) התקנתי מערכת גז.

אני עושה כל שבוע את הנסיעות מחיפה לשלומי ולעפולה ומסיים כל נסיעה כאילו עכשיו נכנסתי לרכב.

תוכל לקנות שנתון ישן ולשמור את העודף לטיפולים פינוקים נוספים לרכב (אם אתה נוסע 70 ק"מ כל יום, תוכל להשקיע במערכת שמע שתוכל להתענג על הצלילים הבוקעים ממנה...)

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

• תוכן חדש...