Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה לנשים בלבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

LOL'S

חזק...:lol:

ואולי גם יעיל.

אחרי הכל, הנשים לומדות כל פעם ש-30 ס"מ זה מידה שונה, תלוי בגבר שאיתו היא נמצאת..

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לדעתי הכל קשור לזה שנשים, בהיותן ילדות, שיחקו בבות וגברים, בהיותם ילדים שיחקו במכוניות, לגו ושאר דברים ש"מסייעים" להתמצא במרחב.

בקיצור, הכל תלוי איך התחנך הילד הצעיר ומה היו הדברים שאיתם הוא התעסק.

אני יצאתי עם בחורה שיכלה להחנות מכוניות במקומות שאפשר היה לדחוס את האוטו בדיוק, סנטימטרים בודדים מכל כיוון הספיקו. רוורס אחד או שניים והאוטו בפנים. הפנים המשתאות של הסובבים כשיצאה מהאוטו בחורה היו שווים הכל.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם זה היה בארה"ב, בעל מגרש החניה היה כבר מקבל תביעה ייצוגית על מיליארדים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בקיצור, הכל תלוי איך התחנך הילד הצעיר ומה היו הדברים שאיתם הוא התעסק.

לא, לא הכל. לגנטיקה תפקיד מכריע בקביעת הפוטנציאל שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם זה היה בארה"ב, בעל מגרש החניה היה כבר מקבל תביעה ייצוגית על מיליארדים.

לא רק שם,גם בארץ בטוח היה קם איזה ארגון פמיניזם רק בשביל זה :roll:.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לדעתי הכל קשור לזה שנשים, בהיותן ילדות, שיחקו בבות וגברים, בהיותם ילדים שיחקו במכוניות, לגו ושאר דברים ש"מסייעים" להתמצא במרחב.

זאת גנטיקה (אני לא מדבר על חנייה, זה נושא מורכב):

כשנתנו במחקר בובות לילדים קטנים ומכוניות צעצוע לילדות קטנות,

בשלב מוקדם והרבה לפני שהחברה החלה להשפיע עליהן,

הבנות כצפוי ניהלו שיחות עם המכוניות והמציאו שיחות ואינטרקציות מילוליות בין המכוניות

והבנים כצפוי לקחו את הבובות וחבטו בהן או אתן בכל דבר שזז או לא.

יש כמובן יוצאים מהכלל משני המינים, אבל אלה מעידים על הכלל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממה שאני יודע התמצאות מרחבית - זה האם אתה יכול למדות מרחק בלי כלי מדידה במרחב.

נחזור למכוניות /חניות - אתה צריך להצמד עם הקדימה של הרכב שלך לקיר. מנקודת מבט של נהג - אתה לא תראה איפה נגמר הקדימה שלך וככל שתצליח להצמד כמה שיותר לקיר,מבלי לגעת בו, ככה ההמצאות שלך יותר טובה.

היו לי מבחנים על זה במיונים לצוות טייס או למודיעין - כבר לא זוכר.

פורסם
מישהו מוכן להסביר בקצרה איך התמצאות מרחבית קשורה לחניות?

היא לא רק קשורה לחניות, היא קשורה גם לכתיבה, למשל. יש ילדים שמתקשים בכתיבה (שיכול אותיות, ריווח, מיקום בשורה וכו'), בגלל סיבות מוטוריות ואחד הטיפולים היום הוא להחזיר אותם לשלב הזחילה של גיל שנתיים, בגיל 6-7.

מתברר שהיכולות של התמצאות במרחב מושפעות מהתפתחת הקשרים הרלוונטים במוח בשלב הזה ודיכוי רפלקסים משלב הינקות (מעבר לחיזוק השרירים הרלוונטים המתקבל מזחילה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יכול בניית מפה תלת-מימדית של היער שבו נמצאות הממותות, וגם יכולת יכולת תפעול כידון מספקת כדי לפגוע בממותה ולא בעין של חברך לשבט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...