Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני חוזר על השאלה שלי , אם מישהו יודע אני אשמח לתשובה ממנו :

האם אוכל להטעין את המצבר דרך הספק מחשב שלי?

נ.ב- מחר אני אקבל את הסוללה בעז"ה, וינסה להפעיל את המגבר 4X35 שלי רק על שתי ערוצים , לרוקן את הסוללה , להטעין חצי שעה ולבדוק אם זה באמת התמלא, עד שלא יהיה לי חיווי מלא לגבי מצב הסוללה , ככל הנראה, ככה אני יעבוד (אם הספק בכלל יטעין ).

לילה טוב.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא תוכל להטעין את המצבר אמצעות הספק - יש מטעני מצבר יעודים לשם כך :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

מבאס.

השנאי שהמליץ בחור בדף הקודן יוכל לעשות זאת.?

אפשר לדעת למה הוא לא יוכל להטעין ? הספק משמש בתר שנאי (לא ?) אבל כל חוט קבוע,זאת אומרת אי אפשר לשנות.

תודה.

פורסם

יש מטענים יעודיים למצברים, שמשנים את המתח והזרם בהתאם למצב הנתון של המצבר לאורך כל טעינתו.

שימוש בכל הטענה אחרת תקצר את חיי המצבר, וכנראה שגם לא תצליח להטעינו באופן מלא.

מבאס, אבל על דברים טובים צריך לשלם.

מתחדשת*

פורסם

תודה רומם,

יצרנים של הרמקולים הניידים לסוגיהם , איך הם מייצרים ומגיעים למצב שהם מוכרים ב180 מערכת קטנה? תוציאו את הרמקולים ממנה כי הם ממש לא באיכות.

פורסם

עובדים על סוללות נטענות- לא מצבר.

מגבר קטן ובסיסי, שימוש בחומרים זולים ויצור המוני.

מתחדשת*

פורסם

במקרה שלך אתה קונה פרה שלמה בשביל לשתות כוס חלב בודדת.

בגלל זה זה יוצא יקר יותר מפשוט לקנות משהו כזה מוכן - אבל אם אתה נהנה להתעסק בקישקע של הפרה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
במקרה שלך אתה קונה פרה שלמה בשביל לשתות כוס חלב בודדת.

בגלל זה זה יוצא יקר יותר מפשוט לקנות משהו כזה מוכן - אבל אם אתה נהנה להתעסק בקישקע של הפרה...

פרה לא שותה חלב, היא נותנן חלב.

אבל אתב צודק. פשוט תקנה מערכת 2.1 איכותית וזהו.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

גורל, אני מנסה לעזור כמה שאני יכול , הידע שלי מועט ביחס לאנשים אחרים בפורום, אז אני מנסה לתרום מה שאני יודע ולנסות ללמוד עוד(למרות שעל דפים זה מאוד קשה).

וכן יש לי לימודים , דווקא מסתדר טוב ברוך השם.

פורסם
פרה לא שותה חלב, היא נותנן חלב.

אבל אתב צודק. פשוט תקנה מערכת 2.1 איכותית וזהו.

ממי, יקירי, מחמלי,

לא התכוונתי שהוא יקנה פרה גם בשביל להשקות אותה בכוס חלב... יא וואראדי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

http://www.neobits.com/sonic_impact_-_5065_-_portable_class_t_dig_amp_p37943.html

לא יותר לא פחות, אחד המגברים הכי טובים שתשמע בחיים שלך, תביא לו זוג רמקולים איכותיים וספק כוח מיוצב ואמין.

מפתיע, אבל יש לי אחד כזה ואני יודע על מה אני מדבר שאני אומר ששומעים טוב.

עוצמה חזקה מאוד לא תקבל ממנו, אבל איכות צליל ובמה תקבל ממנו ועוד איך.

הוא גם יכול לפעול על סוללות, ועדיין, מדהים.

• תוכן חדש...