Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אני לא השתמשתי בקיט, אני בניתי על ג'וקים של LM3886T

כול ג'וק 68 RMS ב4 אום + אפרשות לגישור עד 8 אם אני זוכר נכון :)

בעיקרון זה ג'וק מעוד איכותי שגם יצרנים גדולים משתמשים בו אבל עיקר האיכות תלוי בשאר המרכיבים ואופן הביצוע.

פה הקאצ' העיקרי, רכיבים איכותיים עולים יקר אפשר להגיע בכיף למחיר מגבר מורכב :)

אלכס צודק זה ממש לא כלכלי אם צריך לקנות כול רכיב ורכיב, מחיר לערוץ יהיה בסביבות ה100-150 שקל לרכיבים איכותיים + שנאי 200-250 + קבלים טובים לשנאי יכולים לעלות 50 שח לכול אחד בכיף, אפילו בדיל איכותי עולה יקר, מארז אני אישית השתמשתי במארז מחשב שחתכתי טיפה ממנו, בלוקים לקרור שגם אותם חתכתי במיוחד לפרויקט, לוחות להלחמה ניסיתי להכין לבד אבל לא יצא לי ליצור אותם קטנים מספיק לכן השמשתי בלוחות מוכנים ושיניתי את התכנון המקורי בשביל להלחים חלק מעל חלק ובשני הצדדים.

כמה תמונות שנשארו לי מהגירסה הראשונה לפני הוספת ערוצים נוספים :)

סליחה על האיכות צולם אם פאלפון

25012010082.jpg

25012010086.jpg

25012010085.jpg

25012010084.jpg

25012010083.jpg

אודי A4

דימה.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע ממש יפה מה שעשית שם - מעניין באמת עד כמה איכותי המגבר.

כשמדברים על קבלים אפשר להגיע למחירים מטורפים פר קבל

אפשר גם להגיע למחירים מגוחכים על כבלים

וכך גם על מחברים

מציע לך מאוד לפשפש קצת באתר הנפלא הזה שאני כל כך אוהב אותו www.madisound.com

תהנה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanos ברור שאפשר להגיע למחירים מופרכים השאלה זה איך להשאר בטווח המחירים השפועים לDIY

אודי A4

דימה.

פורסם

שפוי לDIY או לא שפוי לDIY המגבר יהיה חזק כחוזקה של החוליה החלשה בשרשרת - מספיק שהכנסת שם רכיב אחד לא איכותי שגורם לרעש\עיוות ופגמת בפוטנציאל של הפרוייקט שלך אנושות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום לכולם.

הנה תמונות של התיבה שנבנתה על ידי נגר(במקרה דוד שלי :))

צריך להוסיף מנעולון יפה כמו של תריסים וידית למעלה של ארון מטבח מעוצב.

ככל הנראה עוד מעט תגיע התגובה על הכל ביחד בתוך התיבה, איך שומעים וכו' ,עובדים על זה כרגע:).

DSC00575.JPG

DSC00576.JPG

DSC00577.JPG

DSC00579.JPG

DSC00581.JPG

פורסם

רואים רק את הרמקולים ולא שום דבר אחר (סוללה/ מגבר /מקור)

אתה מסתיר מאיתנו?

נשאר רק להדביק ריפוד מלמטה ולהדביק לכתף, אחלה בום-בוקס :-D

מתחדשת*

פורסם

בום בוקס:)

הסוללה כרגע תהיה סוללת ליתיום (יש שתים כאלה בינתיים ,שהן לא נטענות) ואז נמצא פתרון- אולי איזה סוללה של מברגה12V ,מקור - סוני אריקסון כלשהו ככה זה שאתה בכיתה בלי רדיו דיסק\מחשב , מגבר יש תמונות למעלה.

זה רק בהתחלה , צפויים כמה שידרוגים קטנים בעיצוב , ובאיכות בעז"ה.

פורסם
וואו - גרמת לי להרגיש זקן :shock:

אני אמנם כולה בן 32 אבל זה עדיין יותר מכפול ממך.

תירשם לקורסים לאלקטרוניקה - ההשקעה הזו תשתלם לך עד גיל הצבא וגם אח"כ כמקור פרנסה.

הכסף שתוציא עכשיו על מערכות לא יחזור אליך, אולי יחזיר לך קצת אהבה אבל לא יחזור אליך - תשקיע בעתיד שלך.

אל תעשה את זה !!

אתה לא באמת רוצה לעשות את מה שהוא הציע לך כאן D:

אני מדבר מתוך ניסיון של יג' יד' .. [הנדסאי אלק']

מה שבפועל אתה עושה או חושב שאתה הולך לעשות

אתה מה זה לא עושה את זה ..

אתה כול היום לומד לומד לומד לומד לומד

בלי להפסיק .

תחשוב פעמים ליפני שאתה עושה דברים כאלו !

פורסם
אל תעשה את זה !!

אתה לא באמת רוצה לעשות את מה שהוא הציע לך כאן D:

אני מדבר מתוך ניסיון של יג' יד' .. [הנדסאי אלק']

מה שבפועל אתה עושה או חושב שאתה הולך לעשות

אתה מה זה לא עושה את זה ..

אתה כול היום לומד לומד לומד לומד לומד

בלי להפסיק .

תחשוב פעמים ליפני שאתה עושה דברים כאלו !

ויום אחד אתה תרצה אולי להמשיך לתואר מהנדס - ואז אתה תגלה שמה שכבר למדת אתה לא צריך להתאמץ ללמוד מחדש

השכלה זה דבר אחד

אינטליגנציה זה דבר אחר

וחוכמה זה דבר נפרד לחלוטין

חב"ד - חוכמה בינה ודעת - תקרא קצת על ההבדלים בין אחד לשני.

זה שאתה השכלת אבל אתה לא מספיק אינטילגנט להבין איפה ההשכלה הזאת עלולה להיות שימושית עבורך זה דבר אחד.

זה שמישהו אחר לא השכיל אבל הוא היה מספיק חכם בכדי לנצל את האינליגנציה שלו בכדי ליישם אותה בתוך פרוייקט שעושה לו טוב זה דבר אחר לגמרי!!!

אני הייתי בלוחמה אלקטרונית בצבא - מעולם לא שמעתי את אחד הטכנאים שם במרתק מצטער על זה שהוא למד שנתיים שלמות אלקטרוניקה וחשמל.

מה שלא טוב לך לא צריך להיות מציאות של אחר.

Pioneer TS-X150

פורסם
ויום אחד אתה תרצה אולי להמשיך לתואר מהנדס - ואז אתה תגלה שמה שכבר למדת אתה לא צריך להתאמץ ללמוד מחדש

השכלה זה דבר אחד

אינטליגנציה זה דבר אחר

וחוכמה זה דבר נפרד לחלוטין

חב"ד - חוכמה בינה ודעת - תקרא קצת על ההבדלים בין אחד לשני.

זה שאתה השכלת אבל אתה לא מספיק אינטילגנט להבין איפה ההשכלה הזאת עלולה להיות שימושית עבורך זה דבר אחד.

זה שמישהו אחר לא השכיל אבל הוא היה מספיק חכם בכדי לנצל את האינליגנציה שלו בכדי ליישם אותה בתוך פרוייקט שעושה לו טוב זה דבר אחר לגמרי!!!

אני הייתי בלוחמה אלקטרונית בצבא - מעולם לא שמעתי את אחד הטכנאים שם במרתק מצטער על זה שהוא למד שנתיים שלמות אלקטרוניקה וחשמל.

מה שלא טוב לך לא צריך להיות מציאות של אחר.

אתה צודק, אולי לא הסברתי ת'עצמי כמו שצריך;

אני כרגע לומד יג' .

המכללה שלנו היא "מכללת שכונה"

אין אווירה של לימודים על תיכוניים יש אווירת "בצפר"

אולי עקב כך ובעקבות זאת אני לא רואה ת'עצמי מצליח כולכך .

אני מספיק "בוגר" בוא נגדיר את זה ככה כדי להבין איפה מתי למה וכמה ואיך אני אשתמש

בלימודים שלמדתי .

אין ספק שפה אתה צודק .

אני בדעה שאם יש אפשרות לעשות פסיכומטרי וללכת למכללה יותר מקצועית

עם רמת לימודים יותר גבוה, ולא מכללה שהיא "מטעם" בצפר ששם מורי בצפר מלמדים אותך

ואתה יכול לדבר עם המורה איך שבא לך על עינייני משפחתו / החברה שלו

ואתה יכול להפריע כי בא לך, תעשה את זה בלי שום הססנות .

*מצטער שאני חורג מהנושא*

פורסם

איפה אתה עושה את העתודה שלך? (יג' יד')

אל תשכח שלעשות פסיכומטרי עצמאית וללכת ללמוד במכללה לפי בחירה בד" עולה הרבה כסף, שאתה בעצם חוסך כשאתה עושה זאת במימון של מישהו אחר.

מתחדשת*

פורסם

חברים , אפשר לשמוע תגובות והערות , הארות על התיבה ועל המערכת, הכל מחובר ושומעים מעולה , ווליום נחמד ביותר ומאוד נחמד להשתמש בה בהפסקות ובטיול הקרוב.

-זהו הפרויקט נגמר עד הששדרוג הקרוב -

• תוכן חדש...