Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה אתה עושה את העתודה שלך? (יג' יד')

אל תשכח שלעשות פסיכומטרי עצמאית וללכת ללמוד במכללה לפי בחירה בד" עולה הרבה כסף, שאתה בעצם חוסך כשאתה עושה זאת במימון של מישהו אחר.

אני אמנע מלספק שמות, אני לא רוצה להיות זה שמכפיש את שמו של בית הספר

וכמו שאמרתי, "אם יש את האפשרות"

אני לא הפצרתי באנשים לא לעשות כאוות נפשם .

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה אלכס:)

השותפות ביני ובין החבר שלי על המערכת הסתימה היום , כל אחד לקח ממה ששיך לו .

אני לקחתי את התיבה והרמקולים , פירקתי מגבר ממערכת ישנה , סוללה של מברגה (ויש גם את השנאי, תלוי אם אני בבית או בחוץ).

במגבר הקודם שהיה מותקן , יציאת הסאב לא עבדה ובמגבר שפירקתי כן , אז לקחתי את הסאב שלו והוא הולך להיות מותקן כמו בתמונה (תיכף תראו).

התכנון למחר זה לעשות חור לסאב , להלחים ולבודד את כל החיבורים , ולחבר מפסק(הon\off במגבר לא טוב).

יש גם לדים בתכנון .

אשמח להערות \ הארות \ תגובות .

CIMG0830.jpg

CIMG0829.jpg

CIMG0825.jpg

CIMG0826.jpg

CIMG0827.jpg

CIMG0828.jpg

פורסם

אם הדרייבר השחור זה הסאב, תצטרך לבודד עבורו נפח מתאים כדי שיעבוד בצורה אופטימלית.

תתחדש, אחלה פרוייקט :-D

מתחדשת*

פורסם

תודה!

אכן סאב, 10W.

8 אום , ואפילו יש לי "שלט באס" , loudness:on\of, שליטה על טרבל וכמובן על ווליום.

כפתור הon\of לא עובד אז יחליף אותו מפסק .

עריכה: אין לי נתונים לגבי הסאב, אך התיבה לא יכולה להיות גדולה , במילא כמעט נגמר לי המקום בגלל הסוללה.

פורסם

את הדרייבר הוצאת מתוך קופסא כולשהי, או שמצאת אותו זרוק איפשהו?

אם הוצאת אותו מתוך קופסא, תבודד לו נפח זהה לנפח של הקופסא המקורית שלו.

בכל מקרה, תפריד את הנפח שלו מהנפח של הרמקולים הרגילים, כך כולם יעבדו טוב יותר.

מתחדשת*

פורסם

הנה משהו שבניתי לפני שנתיים בערך סתם משו לשמוע בחצר

(סתם צעצוע אבל מנגן בצורה נעימה וחזקה)

כמו שאמרו תנסה לבודד את הסאב משאר החלל

חסמתי עם ספוג שהוצאתי מרמקולים ענקיים(וענתיקה) של סוני (שהפרידו בין סאב 10 לטויטר מיד ומה שהיה שמה)

DSC00768.jpg

DSC007661.JPG

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...