Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון סוף סוף!

היום ישבתי עם חבר(liel_mar1) , הוא הביא מערכת קטנה , בדקנו שהיא פועלת,(פעלה) ופירקנו אותה בעדינות (לקח חצי שעה בערך)והמגבר היה בחוץ.

לקחנו סוללה של מברגה, 12V ו12AH וחיברנו אותה ועבד מעוולה , הופתעתנו ברמות אחרות.

ההרגשה, פשוט טירוף - אחרי שפעם שעברה לא הצלחתי , עכישו להצליח עם חבר פשוט אושר.

כרגע הרכבנו עם רמקולים לא קשורים , והייעוד יהיה לשים שתי רמקולים 3' שיש לי בבית, בתיבה עם המגבר ועם פתח כדי שתהיה אפשרות להוציא את הסוללה כדי להטעין , לא הפתרון הקל ביותר אבל זה מה שיש , אני מצרף כמה תמונות ועוד מעט סרטון .

עריכה: האיכות והעוצמה שבסרטון לא משקפים איך ששומעים במציאות.

IMG_1741.jpg

IMG_1739.jpg

IMG_1740.jpg

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד! שאפו!

לא משנה עד כמה הפרוייקט הזה אולי ראשוני וקטן, לא משנה כמה אנשים אחרים עלולים לדרוך עליך או לצחוק עליך - אתה עשית צעד ראשון לעבר משהו שעלול להוות בשבילך תחביב, מקור פרנסה או סתם עוד הישג קטן ונחמד ששמת במדף החוויות שגורמות לך לחייך, לצחוק, להנות - לחיות!

באמת - רק דברים טובים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה אדי , אתה אחד מכמה אנשים שממש עזרו לי בפרוייקט , תודה.

לצחוק עליי? שיצחקו , לא חושב שי שעל מה אבל אולי אחד כזה שרגיל להיות בעסק, יחזוב שזה כלום , בשבילי זה היה ממש כיף ואני נהניתי , לא אכפת לי מה אחרים חושבים .

ערב טוב.

פורסם

אני דואג גם לצחוק על עצמי - כמה שאני רק יכול

אנשים מתייאשים מלנסות לצחוק עליי כי הם יודעים שזה לא יפגע בי ועוד זה יחזור אליהם - תעשה מה שטוב לך ושאף אחד לא יגיד לך אחרת.

תהיה מקורי.

תיזום.

תיצור.

תעשה את זה בדרך שלך ותדע להגיב בקור רוח ובריסון למי שתוקף אותך ותדע להחזיר תודה על צעדים שאנשים עושים בכדי לבוא לקראתך.

וכן, לפעמים צריך לשים גבולות לכל דבר בחיים אבל צריך להשתמש בהם פחות ככל האפשר.

קו מנחה לחיים.

יאללה - עכשיו תבנה מגבר DIY :-P

אני כבר התחלתי לברר על כל החלקים הנחוצים - סה"כ מגבר בסיסי זה פרוייקט פשוט - אבל זמן זה משאב כל כך יקר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מגבר diy ? לא מכיר , האנגלית שלי לא מספיק טובה כדי לקרוא בחו"ל.

לא חושב שהידע שלי באלקטרוניקה יוכל להספיק בשביל לבנות מגבר, אני רק בן 15 ויש לי עוד הרבה הרבה מה ללמוד.

התכנון הוא להכניס את הכל בקופסא חמודה מעץ , רמקולי 3 אינצ' ושהתיבה תהיה צבועה בשחור עם חור קטן כדי לחבר aux.

תודה אדי , ניקח את זה כטיפ לחיים.

פורסם

וואו - גרמת לי להרגיש זקן :shock:

אני אמנם כולה בן 32 אבל זה עדיין יותר מכפול ממך.

תירשם לקורסים לאלקטרוניקה - ההשקעה הזו תשתלם לך עד גיל הצבא וגם אח"כ כמקור פרנסה.

הכסף שתוציא עכשיו על מערכות לא יחזור אליך, אולי יחזיר לך קצת אהבה אבל לא יחזור אליך - תשקיע בעתיד שלך.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני זה החבר של מוטי , והיה מאוד כיף להתעסק עם זה ..

תוצאות דיי טובות(יחסית למגבר ישן מאוד שלא היה בו שימוש) , ועכשיו בתהליכי בניית תיבה קטנה , ולארגן סוללה נטענת.

פורסם

יאללה - עכשיו תבנה מגבר DIY :-P

אני כבר התחלתי לברר על כל החלקים הנחוצים - סה"כ מגבר בסיסי זה פרוייקט פשוט - אבל זמן זה משאב כל כך יקר...

באמת חלום רטוב שלי,

ואני מוכן להשתתף בניסוי...

מתחדשת*

פורסם

הגעתי למסקנה בסופו של דבר שזה חלום קצת "חסר ערך" באיזשהו מקום - מבחינתי כמובן

אני גם לא מתכוון להכנס לרמה רצינית של אלקטרוניקה - לפחות לא בשלב הזה של החיים שלי - אלא אם כן ישעמם לי ואני ארצה ללמוד משהו חדש לגמרי.

ולבנות מגבר DIY שבסופו של דבר יחליף את המעגל הפנימי של המגברון שרווד הקטן שיש לי שגם ככה רציתי לשבור אותו לחתיכות אחרי ששמעתי איך הוא הגביר לי את הL1 בתקופת המעבר ללווייתן... לא מצדיק את ההקרבה הזאת כשיש לי כל כך הרבה דברים אחרים שאני רוצה לעשות.

וגם כשהיום אפשר לקנות ב15 עד 25 דולר מגבר T-AMP מצויין לטוויטרים שמוציא 15 וואט לערוץ או מגבר T-AMP שאודיופילים אפילו משתמשים בו ב50 דולר שמוציא 20 עד 25 וואט לערוץ

או "להשתגע" קצת ולקנות ב200 דולר מגבר T-AMP שמוציא 2*90 וואט לערוץ והתגובות עליו בעולם האודיופיליה הן נלהבות...

אז הניסוי נדחה....

הניסוי נדחה...

הניסוי נדחה...

אבל עצם זה שמישהו אחר בא ולוקח רעיון והולך איתו עד הסוף - אין מילים, כל הכבוד.

ואפרופו DIY זה ראשי תיבות באנגלית לעשה זאת בעצמך.

Pioneer TS-X150

פורסם

ברור שזה תענוג - אבל במקרה האישי שלי - זה תענוג שאני נאלץ לוותר עליו בשלב הזה, זה כל מה שרציתי לאמר.

שום דבר מעבר לזה.

אבל כן עברתי על סכימות של קיטים לבניית מגברים, כן עברתי על רשימת הרכיבים והוראות ההרכבה - סה"כ קראתי הרבה על פרוייקטים מסוג זה ורק מלקרוא ולהתחיל קצת להבין איך כל העסק הזה עובד הפקתי תענוג רב.

אל תתחילו... אל תתחילו...

Pioneer TS-X150

פורסם

חופשי רק תדאג להאריק את עצמך לפני שאתה מתחיל בפרוייקט - אולי רצוי שתיעזר בAVE :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אני אשמח גם להישתתף בניסוי . כמובן שאתם מבינים שזה פרוייקט מאוד לא כלכלי ורוב הסיכויים שאיכותו של המגבר גם תיהיה

לא בשמיים . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...