Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תודה,

אבל דיי ציפיתי לעזרה שתהיה קצת יותר פרקטית (לא שאתם חייבים לי משהו), יש מגוון של מערכות ניידות קטנות בשוק, אז איך הם עובדות בלי מצבר של אופנוע שכלול איתם ?

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

יש דברים שאני לא יודע אז לא סתם עונה!

לא מבין באלקטרוניקה ברמת הרכיבים הפנימיים מספיק בכדי לעזור לך, (רמת הבנה ולא פרקטית)

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

המממ אולי הדברים הבאים יוכלו לעזור לך לתפוס קצת כיוון -

אפרופו (רמז, רמז) פירקת פעם אל-פסק? חשבת פעם איך הוא עובד?

Speakers by aura:

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_241_283&products_id=85

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_241_284&products_id=84

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_241_282&products_id=1372

T-amp 2*15:

http://cgi.ebay.com/ClassT-T-AMP-TA2024-Audio-Amplifier-Board-SMT-2X15-Watt_W0QQitemZ230418101070QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a5fd334e

Earphone amplifier usb charged:

http://cgi.ebay.com/3-5mm-Earphone-Headphone-Amplifier-AMP-MP3-MP4-Mobile_W0QQitemZ180451237368QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item2a03bb5df8

הרמקולים האלה נראים לך מוכרים אני די בטוח, מגבר T עולה גרושים ואפשר לקנות רק את הלוח והם עובדים על 12V

או מגבר אוזניות שבכלל עובד על 5V דרך הUSB

ואני בטוח שהרמקולים האלה יוכלו גם להשמע היטב ישירות דרך הנגן ללא מקור כוח...

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אדי .ממש עזרת לי. כעקרון אני נוטה יותר למגבר t.

למען האמת , לא עבדתי עם אל פסק או משהו כזה ואני אפילו לא יודע מה תפקידו.

יש לי שתי שאלות: עם מגבר כזה אפשר לחבר mp3 בתור מקור?

איך אני אספק לו חשמל ?

שבת שלום.

פורסם

מגבר כזה בעקרון ברוב המקרים נועד לנגני MP3 כפתרון למגבר פצפון שאתה יכול להטמיע בתוך כל מארז שיתחשק לך.

היתרון של מגברי הT האלה הם שהם מאוד קטנים אבל מאוד איכותיים, למען האמת רבים מהם נמצאים היום בשימוש של אודיופילים.

היתרון הנוסף הוא שהם יכולים לעבוד במתח של 12V או קצת יותר ולכן עם מצבר אתה תוכל להפעיל אחד כזה סביר להניח. וגם אם לא הם בדרך כלל מגיעים עם ספק כוח שמתאם מAC לDC וצריכת הזרם המירבית שלהם היא משהו כמו 4 אמפר.

אל פסק למחשב הוא בעצם ממיר מתח מDC לAC עם ממסר שקובע שבזמן שיש הזנה (כניסת מתח) AC מהקיר - המצבר נטען, כאשר יש הפסקת חשמל לעומת זאת המצבר מופנה לממיר DC לAC שמחזיק את המחשב פועל עד אשר המצבר נפרק.

אתה יכול להשתמש באל פסק קטן בכדי להטעין מצבר שיפעיל לך את המגברון הקטן הזה - אל פסק צריך להחזיק לדעתי הרבה יותר מרבע שעה על מגבר שמוציא 30 וואט סה"כ בצריכת זרם של 4 אמפר ולכן יכול לספק לך תשובה לניידות כלשהיא.

לדעתי אתה גם לא תזדקק לזה כי יש סיכוי שנגן MP3 יצליח להזיז בכבוד רמקולים 1 אינטש שנשמעים לא רע בכלל בהתחשב בזה שהצורך שלך הוא רק לשמוע מוסיקה ללא שום קשר לאודיופיליה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בצבא בניתי ואני בטוח שעוד הרבה בנו משהו דומה.

זה נקרא BOOM BOX.

מה שעושים זה לוקחים קופסת תחמושת עושים בה חורים לזוג רמקולים 6/9 ועוד פתח לרדיו דיסק של רכב.

מחברים הכול לקופסה ולוקחים סוללת "בומבה" שמספקת מתח לכול הסיפור ומבדיקה שערכנו מספיקה לכ24 שעות רצופות של מוזיקה(ללא מגבר, מוגבר ע"י הרדיו דיסק).

אחלה דבר לשבועות שטח ולסופה 1.

מה שאתה יכול לקחת מהסיפור הזה הוא את מקור הכוח, סוללת "בומבה", אם יש לך אח/חבר ביחידה קרבית או בחיל הקשר בלי שום בעיה הוא יכול להשיג לך 4 סוללות כאלה שאמורות להספיק לסבב של שימוש-החזרה-החלפה.

גודל מאוד קומפקטי ומשקל קל מאוד (קילו בערך).

אם יחובר ישירות למגבר ללא רדיו דיסק ומקור האות יהיה אם פי 3 חיצוני זמן השימוש יהיה גבוה במינימום מקום.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מעדיף את השם של חיל הקשר לסוללת ה"בומבה" שאתה מדבר עליה - זו סוללה של המ.ק הידוע מ.ק 13 ששוקל 13 קילו כולל הסוללה ומכאן שמו...

המ.ק. הארור הזה שעד היום טירונים סוחבים על הגב.

אפרופו השם האמיתי של הסוללה הזו הוא - בתולה :-P

והסיבה לזה היא שאתה יודע שהסוללה הזו חדשה ברגע שיש לה כרום ניילון על הפתחים של השקע שלה - וברגע שאתה מכניס אותה למ.ק - היא כבר לא בתולה יותר... :twisted:

שורלאק!

Pioneer TS-X150

פורסם

דיברתי עם אבא שלי ואולי הוא יוכל לקנות מהחנות שהוא עובד בה מיני מצבר של 12V שאני מעריך שנותן כמה אמפר(אני חושב 9 או משהו כזה , מחר אני אברר סופית).

עם ספק של מחשב שפירקתי אני יוכל להטעין סוללה כזו ? על הספק רשום 14 אמפר ב12 v וכרגע אני מפעיל איתו מגבר 4 ערוצי קטן שמיועד לרכב בבית.

תודה.

נ.ב - איך זה שאיך שמוזכרות בתולות .. שורלאק מוזכר בדיון :)

פורסם

תשמע גבר, כבר עשיתי את הפרוייקט שלך (אתה חושב כמוני כנראה):-)

במקרה יש לי שני רמקולים למחשב, כאלה שבאים עם סאב אחד- יעני כל רמקול 5 RMS והסאב איזה 11 RMS,

מצאתי איפשהו ברחוב סוללה בגודל 5ס"מX15ס"מX4ס"מ - שאני לא יודע של מה היא (כנראה של קטנוע, בערך 7 קילו), אבל אני יודע שהיא 12 וולט- בדיוק כמו "המגברון" של שני המערכת. הטענתי אותו בשנאי של המערכת (קריאייטיב אם זה מעניין אותך) במשך לילה שלם, ואז חיברתי את הסוללה למערכת והיא פעלה בשיא העוצמה, אך לא להרבה זמן- בערך שעתיים.

אני לא יודע אם עזרתי הרבה, הנה קישור למערכת הקריאטיב- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx? modelid=593804

יום טוב

אנדרי

פורסם

לא חושב.

תקנה ספק טרנספורמטור אוניברסלי או שאם יש לך בבית לי למשל יש מלא במחסן שלא בשימוש..

וכל הכבוד גם אני עשיתי את זה פעם אני בן 16 :p

• תוכן חדש...