Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה עברתי טסט לפני בערך שבועיים:-)

אז ככה, התקציב שקיבלתי הוא בסביבות ה-110 אלף

אפשר אוטו חדש ויד שנייה גם אם במצב טוב

ההגבלות שקיבלתי מאבא: עדיף שלא יגיע ל-2000 סמ"ק ובוודאי שלא יעבור (דלק, ביטוח וכו')

שלא תהיה חריגה של יותר מ-10 אלף...

חשבנו בעיקרון על הסיאט איביזה החדשה ספורט קופה, מה דעתכם עלייה?

וגם אני מתלבט אולי לקנות יד ראשונה גולף דור 5 GT SPORT עם סאנרוף ומסך ופשוט לשים ג'אנטים קטלניים ומערכת.

בעיקרון הייתי רוצה אוטו ספורטיבי יפה ולא גדול, אבל לא חייב להיות 3 דלתות

ובכלליות אם עולה לכם רכב אחר בראש שיכול להתאים לי אשמח לשמוע:-)

תודה רבה ושבת שלום

נ.ב. האם כדאי לחכות לראות אם הפולו החדשה שתגיעה לארץ ?

פורסם
הפולו החדשה תגיע במרץ אם זכור לי נכון,או אפילו בפברואר.

אם שווה לחכות אתה תחליט.אתה רוצה לחכות חודשיים-3 או שלא?

אמרו לי בסוכנות שהיא תגיע בערך בתחילת פברואר. במילא המלווה שלי נגמר רק במרץ ככה שאני יכול לחכות אבל לא אתנגד לשמוע הצעות אחרות בנתיים אם יש לך משהו להציע:-)

פורסם

לא מאוד ספורטיבית (או לא בכלל ספורטיבי), לא 3 דלתות, לא גדול, לא 2 ליטר, לא נראה רע (קצת נשי, יש כאלה שיגידו מאוד במידה והוא אדום :-) ), סחירה מאוד

מאזדה 2 נשמעת כמו אופציה טובה לנהג שרק עכשיו עבר טסט, בתקציב שלכם אפשר לקנות חדשה ולא להתעסק עם חברות הליסינג. פולו החדשה גם אופציה טובה מאוד, כן אלה מכוניות בלי פוזה בכלל אבל יספקו את הסחורה בשבילך. אם אתה מחפש פוזה, ראיתי לנסר ספורטבק בדיוק בתקציב שלך ביד2. אם אתה רוצה תפנה אלי בפרטי ואני יפנה אותך בדיוק למודעה, ולא אני לא קשור למפרסם...

פורסם

מאזדה 2 נשית בכל צבע. :lol:

האופציות שהוא העלה לדעתי מתאימות מאוד.

גם הגולף וגם האיביזה רכבים איכותיים,מאובזרים,בטוחים,ומתאימים לנהג חדש.

V5

פורסם
מאזדה 2 נשית בכל צבע. :lol:

האופציות שהוא העלה לדעתי מתאימות מאוד.

גם הגולף וגם האיביזה רכבים איכותיים,מאובזרים,בטוחים,ומתאימים לנהג חדש.

לא אמרתי שלא 8) לדעתי הלנסר גם תתאים לו אם הוא מחפש רכב טיפה פחות סטנדרטי מפולו, מאזדה 2 וגם האיביזה די סטנדרטית האמת. הסיבה העיקרית שאני הייתי מציע לו ללכת על הלנסר זה כדי לא להתעסק עם צ'מפיון.

פורסם

בתור רכב ראשון אני ממליץ לך על רכב באזור ה-100 כ"ס וידני.

סיאט איביזה 1.6 או פאביה 1.6 רכבים שיתאימו מאד.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

שבוע טוב!

בתקציב כזה לרכב ראשון במיוחד לבחור שהרגע קיבל את הרישיון הייתי ממליץ על פיאט 500.

רכב חמוד, יפה מאוד לדעתי, לא כוחני, מאובזר ויחסית נח למרות שהוא נורא קטן.

אולי עדיף לך בתור התחלה לא לעלות מהר כל כך על הספורטיביות, לפחות עד שתרד ההתלהבות ויבוא הניסיון.

במחיר של הפיאט תוכל לקנות אחת מהסוכנות חדשה וגם ישאר לך כסף למערכת קטלנית.

מזל טוב על הרישיון.

זכור כי הבטיחות שלך, של אלה שאיתך ברכב ושל שאר הגורמים בכביש היא מעל הכל!

בהצלחה.

צח.

פורסם
שבוע טוב!

בתקציב כזה לרכב ראשון במיוחד לבחור שהרגע קיבל את הרישיון הייתי ממליץ על פיאט 500.

אולי עדיף לך בתור התחלה לא לעלות מהר כל כך על הספורטיביות, לפחות עד שתרד ההתלהבות ויבוא הניסיון.

מזל טוב על הרישיון.

בהצלחה.

צח.

קצת קשה לי (מאוד קשה לי) להאמין שבחור שרוצה רכב בסגנון הגולף או האיביזה ירצה רכב כמו פיאט 500. תגידו מה שאתם רוצים אבל לדעתי אם אין לו טוויסט בראש על פיאט אף ילד בן 17 לא יקנה פיאט 500, אם מדברים על מאזדה 2 בתור רכב נשי, אז הייתי אומר שה500 הרבה יותר עמוק בקטגוריה הזאת. על העובדה שהיא זולה, מהנה לנהיגה ובכללי רכב מצויין נשאיר בצד, פוזה שאני בטוח שהוא מחפש הוא לא ימצא ב500.

פורסם
שבוע טוב!

מזל טוב על הרישיון.

בהצלחה.

צח.

כן,הפיאט 500 רכב חמוד...כ"כ חמוד שבא לך לעשות לו קוצ'י קוצ'י קוווווו :sissies: יותר מאשר לסוע בו.

:?

לא נראה לי שהוא ירצה 500.

מה גם שהאופציות שהוא העלה הן טובות לנהגים חדשים.איביזה "ספורט" זה בעצם איביזה 1.6 מאובזרת ומשופצרת.לא באמת ספורט.

וגולף GT ספורט,זה פחות או יותר אותו דבר.רוב האבזור שיש בGTI,רק בלי המנוע.סוג של "להיות בלי להרגיש עם".

V5

פורסם

אני לא מסכים איתך.

פיאט 500 עם הקבריולט המוזר שלה וכל גאג'טים שלה והסגנון היחודי שלה מעבר לזה שהרכב מעולה מקנה לו פוזה לא פחות משאר הרכבים שצויינו בשאר ההצעות.

לדעתי זה רכב מעולה מלא בפוזה ויחודייות וגם לא מסוכן לנהג חדש שהרגע קיבל את הרישיון ואפילו לא סיים את המלווה.

אחרי שנתיים שיצבור ניסיון הוא יוכל להחליף לרכב ספורט כשהוא יודע לשלוט בו והוא מתנהג איתו ביתר זהירות ובטיחות.

יום טוב.

צח.

פורסם

תסלח לי אבל מבחינת מראה ופוזה גבר בפיאט 500 זו בדיחה.

אני הייתי מסתכל לכיוון הפאביה והאיביזה, אולי אפילו B3.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תוכן חדש...