Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנוכיה על הגג - מסקנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע, תן לי להבין את זה.

אתה התקנת אביזר מיותר לגמרי, שאין לו שום ערך מוסף פונקציונלי, על גג הרכב, מרצונך החופשי, ואתה עוד מתלונן על זה שזה מרעיש, ומגדיל צריכת דלק (ועלול גם לעוף מהגג על מישהו בכל רגע נתון)?

זאת בדיוק הסיבה שלא שמתי על הגג פסל של בודהא מברזל יצוק במשקל חצי טון

:roll:.

אני אנסה לתת לך: התקנתי אביזר שמצא חן בעיניי, לטעמי בעל ערך מוסף (יכולת להצטרף אלי לנסיעה ולראות את התגובות), על גג הרכב, מרצוני החופשי וללא כל כפיה, וגרמתי לכמה אנשים לחייך ולהיזכר שיש לנו חג . אולי גרמתי למישהו לזכור לקיים את המצווה (אולי לדעתך זו כפיה דתית, אבל לדעתי זו הדרך הנכונה לגרום למישהו לקיים מצווה - בכיף וללא כפייה).

שיתפתי את ידידיי מהפורום בכמה נתונים שחשבתי שיעניינו אותם (לא יודע למה אתה קורא "מתלונן", והשורש רע"ש לא הוזכר כלל). אגב, המתקן הוא ייעודי, ומותקן בצורה בטיחותית.

לגבי החוק: בשנה שעברה עצרתי לבדיקה ע"י ניידת של משרד התחבורה. לא נאמרה מילה על המתקן... למען האמת, לא היה איכפת לי לקבל ארכה של שבוע להוריד אותו. גם הרכב נמצא תקין ובטוח, אגב.

הבנת?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום.

אם מותר לשאול שאלה שמאוד מסקרנת אותי ורבים אחרים!

הרעיון אדיר וכביר!!! רק תסביר איך לא ניכבו הנרות בנסיעה האם הרכבתה כונס מגן אויר וירטואלי?

או הלהבות היו מפלסטיק כלומר "כאילו להבות" ומה דעתך להוסיף למטה אורות כחולים.

בברכה השייקץ בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הכל טוב ויפה, עד הפעם היחידה הזאת שזה יתלש מגג רכב וישפד איזה רוכב אופניים או עובר אורח אחר, ואז יוציאו חוק נגד דברים מאולתרים על גגות רכבים.

בדיוק כמו המתקנים לנשיאת אופניים.

מר פיני חד היקר, אני אוהב את חג החנוכה, אבל לשים משהוא כזה על גג מכונית נוסעת זה מבחינתי כמו רולטה רוסית, הפעם לא הרגת אף אחד, פעם הבאה אולי כן..

אני לא הייתי רוצה להיות לידך כשאתה עובר שם.

פורסם

כמו שכתבתי, המתקן מיוצר ומותאם למטרה זו, ואם הוא יותקן לפי ההוראות אין שום סיבה שהוא ייתלש.

אגב, כל נסיעה היא במידה מסויימת רולטה רוסית, הפעם לא הרגת אף אחד, בפעם הבאה אולי כן...

פורסם
אגב, המתקן הוא ייעודי, ומותקן בצורה בטיחותית.

מי קבע?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הכל טוב ויפה, עד הפעם היחידה הזאת שזה יתלש מגג רכב וישפד איזה רוכב אופניים או עובר אורח אחר, ואז יוציאו חוק נגד דברים מאולתרים על גגות רכבים.

בדיוק כמו המתקנים לנשיאת אופניים.

מר פיני חד היקר, אני אוהב את חג החנוכה, אבל לשים משהוא כזה על גג מכונית נוסעת זה מבחינתי כמו רולטה רוסית, הפעם לא הרגת אף אחד, פעם הבאה אולי כן..

אני לא הייתי רוצה להיות לידך כשאתה עובר שם.

בעזרת השם יהיה בסדר...

כשאני רואה מישהו נוסע עם משהו קשור על הגג אני מייד מתרחק, או עוקף אותו. כבר יצא לי לראות פעם איזו דלת שמתעופפת מגג וכמעט מועכת אוטו.

Auto Emoción

פורסם

למה כל ההשמצות האלה? מה קרה?

הכותב מדד את השפעת החנוכיה על הגג. אותי זה מעניין כי גם אני נוסע לפעמים עם דברים על הגג.

מה אתם רוצים ממנו?

דני

נ.ב. לגבי ה"לא בטיחותי" - נראה לי שיש מן שיטה כזו, להגיד על כל דבר "אולי זה לא בטיחותי". ובכן - גם לחצות כביש זה לא בטיחותי. ובכל זאת, אנשים חוצים כביש בשביל לקנות עיתון. אז מה?

פורסם
מה אתם רוצים ממנו?

שלא יתקין מתקנים מאולתרים על הגג.

פורסם

ולכל מי ששם דברים על הגג אתה אומר את זה? הוא כתב שהמתקן בסדר. יש לך סיבה לחשוב שהוא טעה?

דני

פורסם

falou מספיק להתמם. מיליוני אנשים בעולם מעבירים את תכולת דירתם על גג רכבם.

מכיוון שהשימוש כל כך נרחב, ישנם מתקנים יעודיים לכך (מן מסילות כאלה) אשר מקלות על ההובלה.

לפותח השרשור- ירבו כמותך, שנותנים אווירת חג ברחובות! (הדתיים אפילו יגידו שזו מצוות כפולה שכן אינך מסתפק בהדלקת חנוכיה על אדן החלון אלא פרסום הנס ברחובות ובכבישים).

172

פורסם
ולכל מי ששם דברים על הגג אתה אומר את זה? הוא כתב שהמתקן בסדר. יש לך סיבה לחשוב שהוא טעה?

אני אומר את זה לכל אחד שמדבר איתי על זה. הוא כתב שהמתקן בסדר?

אני כתבתי שלא.

יש לך סיבה לחשוב שאני טועה?

פורסם

יש לך סיבה לחשוב שהוא טועה?

אם הבנאדם אומר לך שיש מתקן יעודע לרכב שמחזיק את החנוכיה כך שהיא לא תתעופף אז מה אתה רוצה ממנו?

אתה בחנת את המתקן? אתה יודע שהוא לא תקין?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מתקן תקין הוא מתקן שיש לו אישור מהגוף שמאשר שינויי מרכב לרכבים. אם אסור לשים ספויילר לא מקורי, על אחת פי כמה וכמה חנוכיית מתכת בגובה מטר וחצי על הגג.

פורסם

ייתכן שאישרו להם את המתקן, אחרי הכל לא ראיתי שהרכבים הנ''ל הורדו מהכביש ע''י המשטרה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...