Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שהם לא חשבו על זה כשהכניסו את התקנה החדשה (כמה מפתיע !)

נראה לי שתצטרך לזייף כלפי מעלה או לחלופין להביא קבלה מהפירוקיה.

השאלה שלי הייתה רטורית. אין לי (לצערי) אוטוביאנקי Y10.

אבל, ברור, שניתן יהיה לאשר באופן חוקי שינוי בקריאת הקילומטרז'.

כנראה, שיהיה צורך להציג בטסט קבלה ממוסך מורשה, עם פירט העבודות כגון תיקון/החלפה של לוח שעונים.

הנה לכם פתח נוסף לקומבינות.

אבל , כמובן יוזמה מבורכת, וכמות הרמאות סביב הנושא הזה תרד, מקווה שתרד בהרבה.

פורסם

היוזמה לא כ"כ מבורכת

המצב החדש הוא שכעת מי שמזייף את הק"מ יוכל להוכיח את האמיתות של הק"מ (אין טעות במה שאמרתי)

לא משנה אם זה אדם פרטי או סוחר

אני רוצה להתחיל להנמיך את הק"מ הרשום לרכב

שבוע לפני מועד הטסט הקרוב אני משנה את הק"מ למספר שמתאים לי

מגיע לטסט ומוסר את הק"מ המזוייף (הטסטר חושב שזה האמיתי)

מונפק לי הרשיון החדש

חוזר חלילה במהלך השנים

בא למכור את הרכב

מצהיר שהק"מ שרשום זה מה שהאוטו עשה

בא משרד התחבורה ואומר: "כן! זה נכון! זה מה שנבדק ברכב כל שנה"

עדיף להימנע מלהעלות את הבעיות שעולות לכם לראש עם מה שרשמתי כי יש פתרונות מתוחכמים כדי עוד יותר לחזק את אמיתות הק"מ המזויף, אני פשוט לא מעוניין לתת לאנשים רעיונות בפורום

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

כל מסע ארוך מתחיל בצעד קטן.

מה שאתה אומר לא יכול לקרות עם מכוניות חדשות שיעלו על הכביש (אלא אם כן מישהו רוצה לזייף כל שנה לפני הטסט), ולכן אפשר לצפות שבעוד עשור המצב יהיה הרבה יותר טוב.

סוף סוף משהו שהממשלה עושה שתניב פירות בטווח הארוך!

מצויין ! מעניין האם יש לזה תקדים בארצות אחרות .

אני בטוח שלא רק בארץ מורידים קילומטראג'.

כן, בהולנד עושים את זה כבר משהו כמו 12 או 15 שנה. באינטרנט ניתן להוציא דו"ח קילומטראז' שנתי של כל רכב על פי מספר רישוי תמורת כמה יורו.כל סוחר כאן מציג את הדו"ח הזה בצמוד לרכב למכירה.

לגבי רכבים עם מונה של 5 ספרות, יש תופעה מעניינת. הרשויות לא סופרות כמה פעמים המונה חלף, ונרשם רק ערך של 5 ספרות.

במודעות מכירה של מכוניות כאלה, המוכרים תמיד מפרסמים את הקילומטראז' כפי שמופיע על הצג ועל הדו"ח, וכך ניתן למצוא מכוניות בנות 20 עם 15000 ק"מ, ולך תדע אם הם עברו 115 או 215 או 315.

הדו"ח מראה לך את ההסטוריה מאז שהתחילו את הרישום, אבל מלפני זה אין תיעוד.

גם האוטו שלי, שיובא מגרמניה, רשום שיש עליו 11000 ק"מ, ואני עצמי לא יודע אם זה 211 או 311 או יותר (לפי מצב האוטו זה בטח לא 111). קניתי אותו בלי הסטוריה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

בלאי של מנוע, נמדד לפי שעות עבודה.

ברכב שעומד בפקקים כל יום שעתיים, הבלאי יהיה גבוה בהרבה מאשר ברכב שעושה את אותן שעתיים בנסיעה בין עירונית.

רק שעון "שעות עבודה" יכול להעיד משהו על מצב מכני של מנוע.

התופעה אולי תמזער בקצת את הנוכלים המאפסים למינהם (סוחרי רכב למינהם שקונים רכב ליסינג בן 3 שנים עם 200,000 ק"מ, ומוכרים אותו עם פחות, אבל אלו תמיד יידעו לעקוף זאת) - אבל מד הנסועה ממש לא בהכרח מעיד על מצבו של רכב.

במיוחד נכון הדבר לרכבים ישנים יותר, בהם חשוב מצב בולמי הזעזועים / צמיגים וכו' בפועל, מאשר המספר על המד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האמת, ששעות העבודה בלבד לא יתנו כלום.

המדד המכון הוא היחס בין שעות העבודה לקילומטרז' שנצבר.

ואני בטוח, שתוך מספר שנים ניתן יהיה לקבל נתון שעות מנוע ממחשב רכב (אם זה לא קיים כבר היום)

פורסם

אני יודע לפחות שכבר היום ברכב שלי לצורך הדוגמא במחשב דרך ישנה אפשרות לבדוק מספר פרמטרים כגון מהירות ממוצעת (קמ\זמן), וכמו כן ניתן לראות כמה דקות עברו מאז ההנעה האחרונה וכמובן מאז התדלוק האחרון.

האם זה נשמר איפשהוא? לא יודע, קיים? בהחלט.

אבי.

פורסם

ביום א' 20.12.09 עברתי טסט במכון "טסטקאר" בנשר, אף אחד לא רשם ק"מ ולא החתימו אותי על שום הצהרה.

זה לא הדבר היחיד התמוה במקום הזה, אבל זה נושא אחר.

פורסם

אי אפשר למנוע רמאויות , תמיד יבוא מישהו יותר נוכל ויחשוב על דרך.

מה שכן , התקנה החדשה מונעות חלק מהרמאיות המוכרות כמו כל בעלי המגרשים שפשוט חותכים חצי מהקילומטראז.

כל יוזמה שבאה להגן עלינו הצרכנים מפני רמאים ונוכלים מדופלמים היא יוזמה מבורכת.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...